Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta Weekend Server ISTAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fixmen said:

Leveltr ilk verdiği key girmedi, bugün yeni key istedim, özür olarak deluxe edition verdi ve şu an oyundayım.
Oyunda bizden kimse cevap vermiyor, beta Salı'ya devam edecekse ekleyin bari beni Pati'ye.
İsim Maydanoz.

aga maydanon nickli adamı niye alayım guilde ghdfhsdf
Mesaj tarihi:
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :(((

bir sonraki beta ne zaman ? bu her ayın sonunda olayı doğru mu ? 1 ay bekleyemem özlerim bu oyunu (:D birkaç haftada bir yapılır umarım.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

sali kapanmiyormuydu beta sorunlari yuzunden uzatmislardi vs de vs ? yalanmiymis o bilgi ?

onu ben trolledim :P kimse takmıyınca da troll olduğunu söylemedim, öyle bi açıklama yok yani -.-
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

Kanuni said:

sali kapanmiyormuydu beta sorunlari yuzunden uzatmislardi vs de vs ? yalanmiymis o bilgi ?

onu ben trolledim :P kimse takmıyınca da troll olduğunu söylemedim, öyle bi açıklama yok yani -.-

Senin sıfatına osurayım ben.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

fixmen said:

Leveltr ilk verdiği key girmedi, bugün yeni key istedim, özür olarak deluxe edition verdi ve şu an oyundayım.
Oyunda bizden kimse cevap vermiyor, beta Salı'ya devam edecekse ekleyin bari beni Pati'ye.
İsim Maydanoz.

aga maydanon nickli adamı niye alayım guilde ghdfhsdf

Her guilde lazım bi tane. Müdür niyetine.
Öte yandan o anda aklıma gelen bütün isimler alınmıştı, bu tuttu.
Mesaj tarihi:
ya tüh tam da level 25 armor set yapmıştım 2 llevel kalmıştı giyecektim. peki yeni çıkacak betada karakterlerimiz duracak mı bilgisi olan var mı? giydirim de öyle bırakayım bari.
  • Yeni Oluştur...