Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27-29 Nisan Beta Weekend Server ISTAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi oyun efsane olmuş tek kelimeyle de... benim bilgisayar eskimiş onu öğrenmiş oldum.

haziran'da ilk defa laptop alıcam hayatımda. bu oyunu rahat böyle 50-60 fps'yle oynatıcak laptop bulunur mu? yoğun pvp li kısımlarda tabii. veya şehirlerde.
Mesaj tarihi:
haha arenanet'in içine ettim. Kendi accountımla giremiyordum, arkadaşınki ile girebildim, sonra ikisini aralıkla denedim. Şimdi arkadaşın account ile giriyorum ama yukarıda benim account ismim ve kodum çıkıyor.
Mesaj tarihi:
full de oynarken kalabalıkta kasıyor, shadow ile alising düşürdüm hiç takılma yok.. overclock yapılmış makinalarda sorun oluyor diye yazmışlar, normal ayara indirdim hiç takılma yok
Mesaj tarihi:
Günaydın herkese.

Biz denemekten sıkıldık sabah bakarız dedik uyandık ama değişen birşey yok. siz de durumlar nasıl ? 1 kez login olup 5 dakika oynayabildik şuana kadar. Gördüğüm kadarıyla gpu'nun %30unu kullanıyor en fazla. Ağır optimizasyon fail olmuş bu hali umarım kısa sürede düzeltilir, Nvidia'da boş durmaz gerekli düzenlemeleri bir sonraki beta sürümü ile yapar diye düşünüyorum.

Sizler ne durumdasınız oyun nasıl ?
  • Yeni Oluştur...