BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Kafede oturuyorsun bir sigara tellendireceksin güzel türk kahveni söylemişsin gelmiş falan tam elini sigaraya atıyorsun yan masadan "ateşinizi alabilir miyim?" diyor elinde bir buçuk iki milyarlık telefon var. çakmak dediğin alet bir lira bir buçuk lira iki lira. EVİNİN ANAHTARINI DA SAĞDA SOLDA UNUTUYOR MUSUN KELEK? Bankada sıraya giriyorsun önündeki dönüp "ateş var mı yeaa" diyor. Çıkarıp veriyorsun bu sefer sıradaki elli yaş üstü menopozlu teyze "üfff öfff pöfff" demeye başlıyor. O öfflerin bir kısmı da sana biliyorsun yani. Bi de bazı tipler var böyle adam sanki asker arkadaşından çakmak istiyor çat diye "ateşini versene" diye. sinyalciler olur ya böyle onlar gibi. tamam, sigaranın kendisini vermiyorsun adam necidir belli değil tuvaletten çıkınca elini yıkıyor mu acaba ama bu sefer de çakmağı veriyorsun. e o çakmağı kaçarı yok sen de elleyeceksin... bakkalda çakkalda ciks tütüncüsünde zibil gibi çakmak var arkadaşım bu çakmaklardan alan bir enayi ben miyim? çok mu zor yani evden çıkarken göt cebini yokluyorsun cüzdan var mı diye telefon zaten eşek kadar hissetmemen olanaksız bir de çakmak var mı diye yoklasana ulan zaten sokağa düştük sinemaya gidiyorsun mesela yağmur yağıyor diyelim kaçarın yok dışarı çıkacaksın içmeye. enik gibi ıslan sonra. üstüne elin ateşinin derdi var. KENDİ ÇAKMAĞINIZI ALIN ULAN NEDİR ÇEKTİĞİM ARKADAŞ ÇOK MU SAF GÖRÜYORLAR BENİ NEDİR HERKES ÇAKMAK İSTİYOR burakıyorum ben bu sigarayı. çok acılar çekeceğim biliyorum ama nefret ettim bir kere. insanlardan nefret ettim. Dur daha tam rahatlayamamışım Yedi sekiz senedir sigara içiyorum daha bir gün çakmak istemedim birinden. Bir kez bile bak. Hep olur yanımda çakmağım. Bir tane al ipe geçir boynuna tak ulan kaybediyorsan. Kendine zarar veriyorsun onu bile doğru düzgün beceremiyorsun. Nasıl insanlarsınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Çakmak isteyince ağız burun yapanlara çakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ahahahaahhaa, okulda cumartesi yada pazar sabahı arkadaş ile yolda iken bir zenci öğrenci geldi, benim tipten sigara içmiyor diye kanaat getirdi herhalde direkt arkadaşa sigara varmı diye sordu. Ben sabahın köründe ha ne modunda iken paso sigara içen arkadaş yok dedi. Bu defa zenci cebini yoklayıp bir sigara çıkardı çakmak varmı diye sordu arkadaş zenciye küfrederken ben gülerek bir yandanda arkadaş dalmasın diye sürükleye sürükleye götürmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 aha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bok yiyen kaşığını yanında taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 BramStoker said: ULAN NEDİR ÇEKTİĞİM ARKADAŞ ÇOK MU SAF GÖRÜYORLAR BENİ NEDİR HERKES ÇAKMAK İSTİYOR cehennem evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ahahah ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 world's first problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben de istediğimi hatırlamıyorum ama sen baya kompleks yapmışsın bu kadar büyütecek bişey göremiyorum sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 güldüm sabah sabah ahah. çakmak istemeleri sorun değil de, bazılarının isteyiş şekilleri çok gıcık. bir kere havalimanında ayı adamın biri kafasıyla çakmağı gösterip tek laf etmeden istemişti sonra da teşekkür bile etmemişti mesela sdf hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Eğer adam gibi istemiyorlarsa vermeyin. Birgün sigaramı yaktım çakmağı attım cebe, dallamanın biri geldi "ateş versene bilae" tarzında bir şeyler saçmaladı. Baktım herife yok ateş dedim, herif baktı baktı baktı döndü gitti sonra sdfasdsdf Şenliklerde falan da oluyordu, adam gibi sormazlarsa ateş yok diyorum çakmak elimde olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 böyle adamlar karşısında "sigara kullanmıyorum" demenin karizmasını hiç bir şeye değişmem.(tu) edit: hafif alaycı, aşağılar ses tonuyla harikalar yaratabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gerçekten de çok karizmatikmişsin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Olm bunları dert ediyorsanız sıkıntı büyük ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 BramStoker said: ULAN NEDİR ÇEKTİĞİM ARKADAŞ ÇOK MU SAF GÖRÜYORLAR BENİ NEDİR HERKES ÇAKMAK İSTİYOR Herkes sana çakmak istiyorsa vardır sende bi kırıklık illa, hormonuna neyine baktır bi bakalım asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ateşli Erkekmi lazım diyorum bazen ateş isteyene.. :D bön bön bakıp gideyollaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sondality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hocaefendi sapık çıktı. 9 sene kadar sigara içtim, evde en az 4-5 çakmak olur her zaman. gazım, çakmak taşım bile bulunur. şu anda bile içmediğim halde var evde. ateş istemişliğim oldu, ama ya denyo arkadaşlar çakmağı hacıladığından, ya da çakmağın azizliğinden oldu. "Madem bu boku yiyon kaşığını yanında taşıycan" muhabbetini de memlekette biri çekmişti bana, ergen atarıyla cevap vermiştim adama hala pişman değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ne lanet biyermiş dünya insanlara yardım etmek ''ZORUNDA'' bırakıyorlar bazen benden birşey istenmesi kadar dayanamadığım birşey yok. kimse benden iyilik istemesin arkadaş! ben kendi kendime ot gibi yaşayım.birine çakmak vermek mi ? gitsin alsın kardeşim yani.ya başımdan geçen bir olayı anlatayım bide, geçen bir teyzenin teki gelmiş poşetleri var apartmana taşımama yardım eder misin dedi... hak verirsiniz ki şimdi nasıl çıldırdım.kendi poşetini merdivenden çıkaramıyorsan hiç poşet taşıma kardeşim :S değil mi ama ? evet işte hayat böyle birşey insanları mutlu etmek için değil kendimi mutlu etmek için yaşarım. ama onlar benim için birşey yapmak isterse okayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sosyal özürlüler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Robert_Poche said: world's first problems first world problems olmasın bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yok dogru demis, ilk problemler iste. ates/isinma, barinma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bende keş tipi var herhalde sigara içmediğim halde sürekli ateşiniz var mı sorusunua maruz kalıyorum bu yuzdne zippo alcam bi tane dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 içmem sigara, taşırım cebimde zippo çakmak ateşi aldıktan sonra sigara buyur edenlere kullanmıyorum demek. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 stimpak said: hocaefendi sapık çıktı. yapma bunu yapma bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar