Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son İki Sigaram

BramStoker

Öne çıkan mesajlar

Kafede oturuyorsun bir sigara tellendireceksin güzel türk kahveni söylemişsin gelmiş falan tam elini sigaraya atıyorsun yan masadan "ateşinizi alabilir miyim?" diyor elinde bir buçuk iki milyarlık telefon var. çakmak dediğin alet bir lira bir buçuk lira iki lira. EVİNİN ANAHTARINI DA SAĞDA SOLDA UNUTUYOR MUSUN KELEK?

Bankada sıraya giriyorsun önündeki dönüp "ateş var mı yeaa" diyor. Çıkarıp veriyorsun bu sefer sıradaki elli yaş üstü menopozlu teyze "üfff öfff pöfff" demeye başlıyor. O öfflerin bir kısmı da sana biliyorsun yani.

Bi de bazı tipler var böyle adam sanki asker arkadaşından çakmak istiyor çat diye "ateşini versene" diye. sinyalciler olur ya böyle onlar gibi.

tamam, sigaranın kendisini vermiyorsun adam necidir belli değil tuvaletten çıkınca elini yıkıyor mu acaba ama bu sefer de çakmağı veriyorsun. e o çakmağı kaçarı yok sen de elleyeceksin...

bakkalda çakkalda ciks tütüncüsünde zibil gibi çakmak var arkadaşım bu çakmaklardan alan bir enayi ben miyim? çok mu zor yani evden çıkarken göt cebini yokluyorsun cüzdan var mı diye telefon zaten eşek kadar hissetmemen olanaksız bir de çakmak var mı diye yoklasana

ulan zaten sokağa düştük sinemaya gidiyorsun mesela yağmur yağıyor diyelim kaçarın yok dışarı çıkacaksın içmeye. enik gibi ıslan sonra. üstüne elin ateşinin derdi var.

KENDİ ÇAKMAĞINIZI ALIN ULAN NEDİR ÇEKTİĞİM ARKADAŞ ÇOK MU SAF GÖRÜYORLAR BENİ NEDİR HERKES ÇAKMAK İSTİYOR

burakıyorum ben bu sigarayı. çok acılar çekeceğim biliyorum ama nefret ettim bir kere. insanlardan nefret ettim.

Dur daha tam rahatlayamamışım

Yedi sekiz senedir sigara içiyorum daha bir gün çakmak istemedim birinden. Bir kez bile bak. Hep olur yanımda çakmağım. Bir tane al ipe geçir boynuna tak ulan kaybediyorsan. Kendine zarar veriyorsun onu bile doğru düzgün beceremiyorsun. Nasıl insanlarsınız ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahaahhaa, okulda cumartesi yada pazar sabahı arkadaş ile yolda iken bir zenci öğrenci geldi, benim tipten sigara içmiyor diye kanaat getirdi herhalde direkt arkadaşa sigara varmı diye sordu. Ben sabahın köründe ha ne modunda iken paso sigara içen arkadaş yok dedi. Bu defa zenci cebini yoklayıp bir sigara çıkardı çakmak varmı diye sordu arkadaş zenciye küfrederken ben gülerek bir yandanda arkadaş dalmasın diye sürükleye sürükleye götürmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

güldüm sabah sabah ahah.

çakmak istemeleri sorun değil de, bazılarının isteyiş şekilleri çok gıcık. bir kere havalimanında ayı adamın biri kafasıyla çakmağı gösterip tek laf etmeden istemişti sonra da teşekkür bile etmemişti mesela sdf hey allahım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer adam gibi istemiyorlarsa vermeyin. Birgün sigaramı yaktım çakmağı attım cebe, dallamanın biri geldi "ateş versene bilae" tarzında bir şeyler saçmaladı. Baktım herife yok ateş dedim, herif baktı baktı baktı döndü gitti sonra sdfasdsdf Şenliklerde falan da oluyordu, adam gibi sormazlarsa ateş yok diyorum çakmak elimde olsa bile.
Sosyal ağlarda paylaş

hocaefendi sapık çıktı.

9 sene kadar sigara içtim, evde en az 4-5 çakmak olur her zaman. gazım, çakmak taşım bile bulunur. şu anda bile içmediğim halde var evde.

ateş istemişliğim oldu, ama ya denyo arkadaşlar çakmağı hacıladığından, ya da çakmağın azizliğinden oldu. "Madem bu boku yiyon kaşığını yanında taşıycan" muhabbetini de memlekette biri çekmişti bana, ergen atarıyla cevap vermiştim adama hala pişman değilim :D
Sosyal ağlarda paylaş

ne lanet biyermiş dünya insanlara yardım etmek ''ZORUNDA'' bırakıyorlar bazen benden birşey istenmesi kadar dayanamadığım birşey yok. kimse benden iyilik istemesin arkadaş! ben kendi kendime ot gibi yaşayım.birine çakmak vermek mi ? gitsin alsın kardeşim yani.ya başımdan geçen bir olayı anlatayım bide, geçen bir teyzenin teki gelmiş poşetleri var apartmana taşımama yardım eder misin dedi... hak verirsiniz ki şimdi nasıl çıldırdım.kendi poşetini merdivenden çıkaramıyorsan hiç poşet taşıma kardeşim :S değil mi ama ? evet işte hayat böyle birşey insanları mutlu etmek için değil kendimi mutlu etmek için yaşarım. ama onlar benim için birşey yapmak isterse okayim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...