roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28274286 no comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 üniversite gibi biryerde bu adamlar uğraşacak iş olarak nasıl öğrencileri seçiyor anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 mallık bu ya yazık olmuş hakıkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 aha benim okul, benim bölüm, niyeyse hiç şaşırmadım daha kocaeli üni. lafını duyunca hocanın ismini bile tahmin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hocayı tebrik etmek lazım,azimliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 gerçek ileri demkorasi bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 iyi olmus, internette istedigimiz gibi at kostururuz yok oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Amcama helal,iletişim fakültesinde öğretim görevlisi olmanın hakkını vermiş,sabah akşam sosyal medyayı takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Benim fakülte mi diye korktum bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 millet o kadar alışmış ki artık yorum bile yapılacak bişey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yalnız bilip bilmeden girmişsiniz de bu eleman benim sınıf arkadaşım, ne olduğunu kim olduğunu biliyorum. Adam derse 40 dakika kadar geç kalıyor, girmek istiyor. Hoca almıyor ki fakültenin en disiplinli ve sert hocasıdır kendisi... neyse derse alınmıyor, devamsızlık sınırına dayanıyor ve bir kez daha gelmezse kalacak durumda, hız kaybetmeden gidiyor okulun ajansındaki pc'den facebook'a girip hocaya küfrediyor, ardından hızını alamayıp diğer hocalara küfrediyor vs. dersten sonra hoca gidiyor odasına, pc'yi açıyor. bu yazdıklarını görüyor öğrencinin, o da komik, hocanın 3 fake hesabı var ve onlar adamda ekli, olaylı eleman olduğu için bütün hocalarda özellikle takip ediyor. neyse işte çağırıyorlar, biraz olay çıkıyor. Şimdi böyle artistlikler yapan adam, iletilerini siliyor. Ben size dememiştim ayağına giriyor, kedi oluyor. Hocalar bu sefer hazırlıklı, yazdığı bütün postlar, twitter - facebook falan SS alınıyor ve saklanıyor. Tek bu hoca değil, 2 senedir bütün hepsine küfrediyor ve her seferinde bir şekilde yırtıyordu. Bütün hocalar nefret ediyordu adamdan, bu sefer elde kanıt olunca hepsi birlikte adamın uzaklaştırılması için seferber oluyorlar. Kopyadan yakalanan adamlardan bile hızlı bir şekilde okuldan uzaklaştırılıyor. Hani yazdıkları öyle özgürce düşünceydi, ottu boktu da değil. Tamamen haksız bir şekilde hocaların analarına bacılarına ağır bir şekilde küfretmek. Ha ne oldu. Kaprisli hocalar vardı, bu adama yataklık ediyorsunuz diye bizim ağzımıza sıçıyorlardı. Bu adam okuldan uzaklaştı, resmen okul hava aldı. Hocalar şuan cicili bicili davranıyorlar falan ssadfdsa Başladığımızdan beri en rahat senemiz şerefsizim, iyi oldu uzaklaştırılması Okula geri dönmesi de imkansız, istediği kadar dava açsın asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 layk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ha bu arada eleman 1 haftadır hırs yapmıştı, gazetelere bile çıkacak yok edecem o adamı diye sağda solda söyleniyordu. Yapıp yapabileceği buymuş demek ki :D ekşi'de ağlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Küfür yazdıysa küfürün karşılığı yaptırım uygulanması mantıklı. Facebookta eleştiri yaptığı için başka ile sürülen memurlarla aynı kefeye koymamak lazım. İkisinin arasında büyük farklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ya bu adamın okula verdiği savunmada da şu ibare vardı. Derse alınmadıktan sonra ajansta Facebook'a girmiştim. İstanbul'dan telefon gelince acil bir şekilde PC'den kalkıp yola çıkmıştım. PC açık kalmış, benim ardımdan birileri gelip onları yazmış" olay bu, adamın nasıl bir kişilik olduğunu az çok anlamışsınızdır artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 öyle soruşturmaya böyle savunma...garip değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hmm, ben senin yorumunu da merak ediyordum aslında dark, olayın direkt içindesin sonuçta. demek öyle. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 facebooktan ekşiden vs hocaya küfretmek nedir ya. gitsin yüzüne etsin cok sinirliyse. iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 roket adam hemen darkrider üstünden ekmek yemeğe davranmış tüh,ben davranacaktım,ben yazacaktım,olmadı,olamadı. Neyse Darkrider adam çirkefse roket adam'ın entrysi yüzünden baya küfür yiyeceksin gibi geliyor :) şimdiden geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 DarKRideR said: yalnız bilip bilmeden girmişsiniz de bu eleman benim sınıf arkadaşım, ne olduğunu kim olduğunu biliyorum. Adam derse 40 dakika kadar geç kalıyor, girmek istiyor. Hoca almıyor ki fakültenin en disiplinli ve sert hocasıdır kendisi... neyse derse alınmıyor, devamsızlık sınırına dayanıyor ve bir kez daha gelmezse kalacak durumda, hız kaybetmeden gidiyor okulun ajansındaki pc'den facebook'a girip hocaya küfrediyor, ardından hızını alamayıp diğer hocalara küfrediyor vs. dersten sonra hoca gidiyor odasına, pc'yi açıyor. bu yazdıklarını görüyor öğrencinin, o da komik, hocanın 3 fake hesabı var ve onlar adamda ekli, olaylı eleman olduğu için bütün hocalarda özellikle takip ediyor. neyse işte çağırıyorlar, biraz olay çıkıyor. Şimdi böyle artistlikler yapan adam, iletilerini siliyor. Ben size dememiştim ayağına giriyor, kedi oluyor. Hocalar bu sefer hazırlıklı, yazdığı bütün postlar, twitter - facebook falan SS alınıyor ve saklanıyor. Tek bu hoca değil, 2 senedir bütün hepsine küfrediyor ve her seferinde bir şekilde yırtıyordu. Bütün hocalar nefret ediyordu adamdan, bu sefer elde kanıt olunca hepsi birlikte adamın uzaklaştırılması için seferber oluyorlar. Kopyadan yakalanan adamlardan bile hızlı bir şekilde okuldan uzaklaştırılıyor. Hani yazdıkları öyle özgürce düşünceydi, ottu boktu da değil. Tamamen haksız bir şekilde hocaların analarına bacılarına ağır bir şekilde küfretmek. Ha ne oldu. Kaprisli hocalar vardı, bu adama yataklık ediyorsunuz diye bizim ağzımıza sıçıyorlardı. Bu adam okuldan uzaklaştı, resmen okul hava aldı. Hocalar şuan cicili bicili davranıyorlar falan ssadfdsa Başladığımızdan beri en rahat senemiz şerefsizim, iyi oldu uzaklaştırılması Okula geri dönmesi de imkansız, istediği kadar dava açsın asfasd durum böyleyse cidden çok salakça olmuş. melis gelmiş ekşisözlükte ağlamış, şu yazdığın arkaplanları bilmeyen de hocanın kim olduğunu bilmeden "kesin salak adamdır" diye sövmüş, lol. ssg de böyle bişi yapmış. hani "dar kafalı hocalar" tribi çok rahat insanları gaza getiriyor da, bi de "ergenekon" draması çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bir süre kapalı kalacak. sorun yok.. these aren't the droids you are looking for. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar