ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Zaten böcek dünyasının delikanlı abilerindendir kendisi birde kung-fu nun bir türü bu böcekten esinlenerek ortaya çıkmış, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yılana saldıranı var. kendisi aslında çekirgenin akrabası bu arada. baya saldırgan gerçekten ama bir çıyan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poepoe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yurdun önünde gördüydüm bu peygamber devesi denen görkemli yaratığı. Şaşkınlığımdan servisi kaçırmıştım... Böyle dik dik bakıyordu göz göze geldiğimizde. "İlk görüşte aşk mı?" dedim, "Yıkıl karşımdan." dedi. Gardını aldı, sağ kroşeyi çıkarmasına fırsat vermeden topukladım. Yine olsa yine izlerim ama. Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ben alıyordum bunu eliyle yaptığı atakların bi olayı yokta ısırıyor hibino ondan kaç işte çok acılı değil ama ısırık işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 honey badger'i gordukten sonra bunlar baya bi sevimli geliyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Butcherofego said: Trias said: beslemesi en zevkli böcektir herhalde. çok büyüklerini besledim zamanında (25-30 cm) avlanmaları, çiftleşmeleri, çok farklı bir tür.hakikatten evcilleştirilebiliyor mu bu hayvan , çok tatlı geldi videoda omzumda evde dolaşırdı. beslemek isterseniz Adana'dan bulun. En büyükleri o bölgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bu mantis familyasındaki böcekler çok acaipler ya, bi tanesi gözümün önünde intihar etmişti. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 baya sayko bi bocekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 praying mantis inanilmaz bir bocek. hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 manyak hasta atevladı hayvan böcek olarak gerçekten korkutan bir örnek vereyim. böyü deniyor türkiye'de. zehirsiz bir hayvan. ve nadirdir yani bulmak kolay değil. arazide birtanesiyle karşılaştım. kendisi şu gördüğünüz pozdaki gibi heyheylenip KIHLADI bana. degit diyip tutmaya kalktım elimi ısırdı. hemde çok pis ısırdı. baya bağırmaya başladım acıdan kerpetenle derimi sıkıştırıyolarmış gibi bi his böle duramıyorum. örneğe zarar gelsinde istemedim. kanırta kanırta pensle çıkardık elimden. et parçası kopardı kendisi. baya et kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 hayvan sana "cizerim kaportani" bakisi atinca rahatsiz edersen olur o kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 işte böcek dünyasında saygı duyduğum üç tür var: - karınca - örümcek - peygamber devesi http://www.xujinge.com/mantis/pics/mantis1.jpg bulaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 http://cdn02.komikler.com/k/res/2009/07/20090702_2_1246486924_y1wz.jpg hepsini döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Vingthor said: manyak hasta atevladı hayvan böcek olarak gerçekten korkutan bir örnek vereyim. böyü deniyor türkiye'de. zehirsiz bir hayvan. ve nadirdir yani bulmak kolay değil. arazide birtanesiyle karşılaştım. kendisi şu gördüğünüz pozdaki gibi heyheylenip KIHLADI bana. degit diyip tutmaya kalktım elimi ısırdı. hemde çok pis ısırdı. baya bağırmaya başladım acıdan kerpetenle derimi sıkıştırıyolarmış gibi bi his böle duramıyorum. örneğe zarar gelsinde istemedim. kanırta kanırta pensle çıkardık elimden. et parçası kopardı kendisi. baya et kopardı. para verseler surmem elimi o hayvana. ne kadar verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Hırlayan hayvana parmağınızı niye uzatıyorsunuz yahu ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 şu hariç http://www.yeniresim.com/data/media/282/www.yeniresim.com_ugur_bocegi_resimleri.jpg hiçbir haşereyi sevmem,tırsarım...8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 böcek mevzusunda üstüne tanımam, hamamböceklerini zombiye çeviriyor kendisi :D http://www.youtube.com/watch?v=qN2XMyxAs5o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ne pis hayvanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Goering said: bunun disinda insan ırkına en faydalı olan tür: ladybug / uğur böceği asli nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Vingthor said: manyak hasta atevladı hayvan böcek olarak gerçekten korkutan bir örnek vereyim. böyü deniyor türkiye'de. zehirsiz bir hayvan. ve nadirdir yani bulmak kolay değil. arazide birtanesiyle karşılaştım. kendisi şu gördüğünüz pozdaki gibi heyheylenip KIHLADI bana. degit diyip tutmaya kalktım elimi ısırdı. hemde çok pis ısırdı. baya bağırmaya başladım acıdan kerpetenle derimi sıkıştırıyolarmış gibi bi his böle duramıyorum. örneğe zarar gelsinde istemedim. kanırta kanırta pensle çıkardık elimden. et parçası kopardı kendisi. baya et kopardı. WTF abi ruh hastası mısın bunu görünce vınturizm yerine bide kıhkıhlanmanın üstüne elini mi uzatıyorsun? direk bölgeyi nukelerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 zeper said: şu hariç http://www.yeniresim.com/data/media/282/www.yeniresim.com_ugur_bocegi_resimleri.jpg hiçbir haşereyi sevmem,tırsarım...8-) Ben ladybugdan bile tırsıyorum sen yine iyisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 nasi tirsiyon su hayvandan resmen sulu boyayla cocuk cizmis gibi tipe bak heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Abi gözlere bak ürkünç korkunç yaaa ohh bir de uçuyo oraya buraya sdf , bilmiyorum yaa rahatsızlık boyutunda benimki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 gozleri o beyaz benekler saniyosan degil heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar