hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 niye ters olsun ki oyun satıyor adam steamde olan aynı oyunlar sonuçta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gog drm'siz satıyor, amaçları o. steam drm. bu nedenle ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 gog nasıl bir komündür ya, internette yok böyle bir şey. adamla trade yapyoz 1. runaway oyununu istedim aldı, istediğini verdim sonra pm atmış you sure that was all you want falan ben de dalgasına 2.ye de hayır demezdim ama evet istediğim bi tek oydu sağolasın abim didim 2dk sonra adam tüm seriyi almış yollamış. bunun üstüne adama dedim başka bir şey verem bari sana, yok illa olmaz olmaz kabul etmedi hiçbir şeyi. işin ilginci 1 ay içinde bu tür bir şeyi 3. kez yaşıyorum farklı insanlarla gogda. tl;dr ccc gog ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 tl;dr: silph sen harbi mezarcısın olm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 mezarcı değilim lan o haraketinden sonra adama tüm amazon square enix bundle keylerini kopyaladım 8 tane adama beni steamden blokladı oyunları almamak için, sonra gogdan pm attım yine adam yalvardı lütfen almıyorum git lan diyer adf goga fakir olmama rağmen en az 500$lık oyun vermişimdir yaptığım forum giveawayleri contestleriyle ninja giveawayile hede hodosuyla bu arada gog god tier komün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 millet ne güzel şeyler yaşıyor gogda. ben oyun alırım bir gün sonrasında 7'den 2'ye düşer fiyatı anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 YTMT-63MA-LPXB-R244 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 çohiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 grynn hanginiz, avatar da tanıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Interplay birkaç aya lisansları kaybedebilirmiş diyola, paranız varsa bence hepsini alın yoksa 1 verin 8 tanesini alın ^_^ http://www.gog.com/interplay grynn de benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 14 gun sora noluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bitiyo bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 gog hesabı olan katılabilir 24 tane oyun veriyorum http://www.gog.com/en/forum/general/giveaway_not_so_mortal_kombat_aka_little_kids_fighting_to_death_for_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 20rep zorunluluğu getirmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 rep mep yok bende, rap sux zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ya çok amele var sadece steam kodları için gelen onun için yaptım onu, 1 hafta takılsan 20 rep oluyo zaten 20 postla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 googleladım millete - + ver felan o zaman gelir bgibi biş yiazıyodu verdim -leri millete bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 +la bari lan adf, gelmez gerçi öyle 1 tane bile, günde 1 postla 1 rep gelir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 seninkileri +ladım da neyse :/ ya neyse gene girer bi yerde indirime avencast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bana gog'da deponia complete pack hediye eden veya kendi satın alıp verecek kişiye ben de gog'dan divine divinity, steam'den nuclear dawn, civilization 5, dota 2 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.gog.com/forum/general/december_23nd_user_driven_advent_calendar/page1 konuya yazan 2 kişiye 2 tane istediği gog oyunu vercem, gerçi ben seçmiyorum kazananları ama girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 girdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 500 kişiye 10$'lık oyun veriyo gog http://bit.ly/Wiu1Y1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 icewind dale 2 yi aldim online calismiyor :( diablo dan sonra iyi geldi gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar