kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 1 mayısta close betada kapanıyor, ama releaseten sonra starter edition olarak demo sürümü yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tüm karakterlerle skeleton'u kestim fakat witch doctor'un bokunu çıkarmışlar gibi geldi bana. Her skill de böcekli hayvanlı olmaz ki bayıyor adamı. blizzcon'u izledim millet petsiz oynayabilir miyiz demiş, inferno video'su gösterdiler WD petsiz kesiyor herkesi. bilmiyorum o karakterden acayip soğudum yok örümcek at, yok kurbağa at, kurt çıkar, yarasa üfle. barbar düşündüğümden zevkli çıktı, her vurduğun adamın 10 metre havaya fırlaması vs. leap özelliğinin hemen oyun başında gelmesi zevk katmış. fakat muhtemelen release'de wizard alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 concurrent 300k kullanıcı vardı diye açıklama yaptı Bashiok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o ne olaki diyenler olabilir :p yani eşzamanlı, yani aynı anda sunuculara bağlı olan 300 bin oyuncu demek ki, hiç de fena sayılmaz ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Goering said: sanki hd texture cikarmayacaklar hiç sanmıyorum çünkü herkes "iyi böyle bilizort tm" havasında. hangi oyuna çıktıysa millet yalvardı resmen aylarca. Kanuni said: Ilgincdir ben grafikleri cok begendim. Gercekci ubersample grafiklerden nefrer ederim, oyun dedigin masalsi havasi ve gercekten uzak grafiklerle olmali. Eq2, vanguard gibi diilde wow gibi , swtor gibi, aion gibi.. bir tarzi olsun yani ve gercekci olmasin boyle parlak parlak vs.. aion 5-10 yıl filan ötesinde d3'ün. mesele gerçekçilik değil, mesele kötü grafik. kaldı ki d3 bayağı gerçekçi olmaya kasıyor karakterlerinde. http://i1.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/590/draft_lens17708949module148680487photo_1299281557wizards.png http://www.imgjoe.com/x/aion1632.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ne kadar kötü idle meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sene 2012 hala blizzarddan grafik beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 sc2 gayet iyi grafikleri anlamıyorum zaten. ulan sc2 sisteme daha fazla yükleniyordur kesin. ona rağmen HAYVAN gibi grafikleri var. diabloda niye yapamıyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 grafikler tam bir hayal kırıklığı ya. environment hadi neyse de karakterler piyuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 niye hayal kırıklığına uğruyorsunuz ki abi bundan öncekiler sanki kendi döneminde çok mu iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 grafikler eski olabilir de, kotu veya rezalet kesinlikle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Myshkin said: niye hayal kırıklığına uğruyorsunuz ki abi bundan öncekiler sanki kendi döneminde çok mu iyiydi. abi diablo 3 ya. adı yeter yani. kötü demiyorum ama, hayal kırıklığı diyorum. beklentim çoooook fazlaydı yani, gerek grafikler, gerek müzikler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ya beta bu daha amma dert ettnz grafikleri... adamlar 7-8 senelik wow için bile grafik iyileştirmesi yapıp duruyorlar her patchde.. siz daha dogmamıs cocugun sac rengini begeniyorsunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 2hafta sonra cikiyo oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ama beta(!) oyunda low high dısnda ayar yoktu.. bu highlar med. olcak belki,yenilenms grafikler gelcek..ek craftlar cart curt gelcek eh SK'yı kesene kadar cok kısaydi oyun tekrar etti kendini fln da diyip almayalm bari.. ya daha dune kadar 3.5 atıyordu insanlar D3 benm pc de calısırmi acılır mı fln diye.. ultra high cıksa herkes aglıcakti abv blizzard böyle grafik mi olur sistem yenilicez azcık oyuncuyu dusun fln filan diye.. wow'da nasl varsa low med high ultra. buna da gelir not: blizz'de calısmıyorum yada para almadım, sadece canm sıkılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 grafikler bu, yapacak sey yok :P ama grafikler guzel benim icin ne kadar sansliyim.. grafik yuzunden aglamiyor ve oyunu bekliyorum , mihiihihii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 applev0dka said: ya beta bu daha amma dert ettnz grafikleri... adamlar 7-8 senelik wow için bile grafik iyileştirmesi yapıp duruyorlar her patchde.. siz daha dogmamıs cocugun sac rengini begeniyorsunz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Grafiklerde Ultra Mega High gibi şeyler gelmeyecek Release'de. Ufak nüanslar dışında gözle görülür bir sıçrama beklemeye luzum yok o konuda. Grafikler kötü mü? Hayır, bence değil. Sadece günümüze göre eski ama bu da problem değil. Zira burda 2 ayda bir gerçekleştirilen `nerde o eski rpgler adventurelar mirim ah ah. zamane gençliği grafik gençliği olmuş ruh yok ruh!` yakarış ve ağlayış topiclerinden sonra çıkıp da bazı kişilerin Diablonun grafikleri leş blizort lol denmesi çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yani eski meski ama tekrar kendi yorumum idare eder grafikler..ama hicde eskiye yakaris falan durumu degil, sadece diabloya yakismamis. diablo bu yani titanquest 3 degil. kotu degil, gameplay gayet iyi, grafik farkini kapatiyor..ama kesinlikle daha stilize olabilirdi. beta meta da bahanesi de malesef olmuyor release'e 2 hafta kala kimse agziyla kus tutup extra poligon, rendering engine'a modifiye cekemez, cekmez. hele kotick, kolasini icer ve doner gotunu uyur umru olmaz, RMAH ve Koreli ruyalarina devam eder. "COK" daha iyi ve modern olabilirken idare eder olmus. gameplay kapaticak iste.. Iyi ve modern tanimim "daha realistik/gercekci" anlaminda degil..ayni havayi cizgiyi ileriye tasimak, elde hazir Wow motoru cakmasi bir motor koymaktan ziyade. (tekrar ediyorum Warcraft1-2 nin artworku ile Diablonun artworku arasinda daglar kadar fark vardi hep.) Bak, street fighter aslanlar gibi cizgisini korudu 3d cikardi herkes "3d olmazkii" derken. Kolay bir is degil cidden, ama diablodan beklerdim sahsen. Hadi Starcraft ornegi..ayni havayi tasimislar iste gayet guzel. Tutupta command&conquer1-2 den sonra karsimiza jelibon grafiklerle cikan C&c3 gibi kazik atmamislardi.. yakaris bu konuda. Ah niirim eskide nerde kaldi gibi dede muhabbetinden baya uzak, mantikli tuketici elestirisi/beklentisi. eski dedigin oyunlarinin %90i grafiklleri les gibi gunumuzle kiyasladiginda. Remake lerin coguda ya gameplayde batiriyor, ya grafikte. (merhaba Jagged alliance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben sadece karakter grafiklerine takıldım diğerleri hiç rahatsız edici değil, barbarian ağzını açıyor 3 piksel arkadaş adamın ağzı kare kare ne bilim. wizard'a bakıyosun suratında garip lekeler var. biraz daha iyi olabilirmiş karakter grafikleri. bi de bu wizard'ı zaten koreliler için çekik gözlü yapmışlar ona hiç alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 (satin aldim bu arada hater troll herpderp falan sacmaligi olmasin, gayet skypedan kakara kikiri oynayacagim keyif benim sizinde oldugu kadar :) ) bunu sormak icin biraz erken, ama elde ki data ustunden sorayim: Size sey nasil geldi, questler ve konu anlatimi? ben biraz kendimi dialoglari "eeeh okok annadik" diyip gecip hacknslash acligimi bastirirken buldum. "yildiz dusmus..arastiriCAM" ve "Iskelet Kral" biraz geyik geldi eheuh.."Rastarafan the Doomed" falan gibi bisi bekliyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 iyi de diablo 3 de gayet guzel tasinmis bana gore. barbarin kaslarinda 3 kati daha fazla poligon gorunce mi heh ruh tasinmis diyecektiniz? su hali gayet diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 aquila said: grafikler eski olabilir de, kotu veya rezalet kesinlikle degil. aq kardeşim yine en doğrusunu söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Abı sız nasıl bısı beklıyordunuzkı? tam olarak bı anlasak hıc bır zaman bır oyunun grafıklerıne o kadar takılmam onemlı olan oynanabılmesı konunun akıcı olması gorevlerle bırbırıne baglanması hos bende o kadar sevmedım ama oyun bence guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 arka sayfalara bakmak lazim, usendim tekrar orneklemeye.. mono said: zibilyon tane oneri/istek/ imza toplanmis zamaninda art ekibinin renklere abanmasindan sikayet olarak oneriler arasinda genelde su tarz bi hava hakim...mis..(gecti borun pazari) bir dolu ornek var ortalikta.. edit: onerilen karartma + light radius (d1-2'de var olan) performansi oyle etkileyecek seyler de degil..tarz secimi yapmis blizort iste vaktinde..renklere gidecez demis..renklide olmus. edit2: buda bonus, herkes hata yapar bliz..buda gecer ehueh. buda kullanilan motor hakkinda, Kaede'den karsilastirmali grafik edebiyati "daha iyi ne bekliyordunuz ki?" cevabi blizzin vermesini bekliyordum. Kim verecek baska? neyse cikiyo sonunda oda yeter heheh. sunuda ekliyim demek istedigim tam anlasilsin. mono said: Iyi ve modern tanimim "daha realistik/gercekci" anlaminda degil..ayni havayi cizgiyi ileriye tasimak, elde hazir Wow motoru cakmasi bir motor koymaktan ziyade. (tekrar ediyorum Warcraft1-2 nin artworku ile Diablonun artworku arasinda daglar kadar fark vardi hep.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar