Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

bayağı fail bir stress test idi, oyun hakkında şunları yazayım: (jamaikalı hariç herşeyi 10-13'e kadar oynadım)

- grafikler berbat, bariz kötü. karanlığı/rengi değil sorun, modeller kötü, dokular kötü. titan quest 2,5. 3 değil. ipad oyunları bundan iyi grafikli, abartım yok
- gameplay fena değil ama bariz her açıdan geçmişte kalmış oyun sc2 gibi, iyi-kötü gene sürükledi ama hep "ya bunu bin kere oynamıştım zaten" hisleriyle oynadım
- sesler, müzikler orta-iyi
- rune/skill sistemi fena değil, daha oynayıp görmek lazım ama açılabilen herşeyin rünlerine tek tek baktım, bayağı fazla sayıda çöp rün var. öyle milyar kombinasyon filan fasarya, pve trash, pve boss ve pvp için ayrı cookie cutter build'ler hemen çıkar. birkaç ayrı profil kaydedip çevirebilmek lazım ama, tek tek ayarlamak tam amelelik
- atmosfer ok. muazzam diyemiyorum çünkü oyun welcome to 2005 görsel olarak. herşeyin atmosferi zamanında iyi
- multi yandan skype açıp laklak yaparak öyle eğlenerek gitti ama 1-2 haftadan sonra sıkacakmış gibi bir his de vermedi değil ikinci günün sonunda artık

kendim alır mıyım çıkarken bakacağım nasıl multi ortamı olur gözlemleyip, single için bu yüksek bedeli hakedecek bir oyun göremedim ama toplamında.
Sosyal ağlarda paylaş

bazi konularda haklisin ama 2005 de kalmis bir oyun olarak gorsende d2 den sonra cikmis en iyi H&S olacak acik ara.. bunu fanboilik olarak gormeyin en sevdigim oyun turlerinden birisi hepsini denedim cikanlarin icinde gene en iyisi bu.

blizzard benim gibi oyuncularin beklentilerini nasil karsilayacagini cok iyi biliyor. grafikmis kilmis tuymus degilde o oynanabilirlik ve heroic hissi cok iyi veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bayağı fail bir stress test idi, oyun hakkında şunları yazayım: (jamaikalı hariç herşeyi 10-13'e kadar oynadım)

- grafikler berbat, bariz kötü. karanlığı/rengi değil sorun, modeller kötü, dokular kötü. titan quest 2,5. 3 değil. ipad oyunları bundan iyi grafikli, abartım yok
- gameplay fena değil ama bariz her açıdan geçmişte kalmış oyun sc2 gibi, iyi-kötü gene sürükledi ama hep "ya bunu bin kere oynamıştım zaten" hisleriyle oynadım
- rune/skill sistemi fena değil, daha oynayıp görmek lazım ama açılabilen herşeyin rünlerine tek tek baktım, bayağı fazla sayıda çöp rün var. öyle milyar kombinasyon filan fasarya, pve trash, pve boss ve pvp için ayrı cookie cutter build'ler hemen çıkar. birkaç ayrı profil kaydedip çevirebilmek lazım ama, tek tek ayarlamak tam amelelik
- atmosfer ok. muazzam diyemiyorum çünkü oyun welcome to 2005 görsel olarak. herşeyin atmosferi zamanında iyi
- multi yandan skype açıp laklak yaparak öyle eğlenerek gitti ama 1-2 haftadan sonra sıkacakmış gibi bir his de vermedi değil ikinci günün sonunda artık

kendim alır mıyım çıkarken bakacağım nasıl multi ortamı olur gözlemleyip, single için bu yüksek bedeli hakedecek bir oyun göremedim ama toplamında.

dün beraber oynamış olmamazın ve oyun içinde de konuşmalarımızın etkisiyle çoğuna katılıyorum şunların. çok çok yüksek beklentiler olduğundan mıdır bilmiyorum ama bana da acayip etkileyici gelmedi oyun. ha, alırım oynarım tabi, de işte uzun süre keyif alarak oynanır mı orası meçhul.
Sosyal ağlarda paylaş

DH o kadar iyi dps ama çok sıkıcı geldi oynanışı bana. Monk öyle değil mesela, mobların ağzına ağzına kapıcı tekmesini vurunca eğlenceli oluyor.

WD çok güzel ama, kurbağadır örümcektir falan. Bide o int arttıran skill baya iyi. Normal zorlukta pata küte kullanılıyor da nightmareda hellde falan mobların arasına dalmak o kadar kolay olmaz heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Kanuni said:

2005 de kalmis bir oyun olarak gorsende d2 den sonra cikmis en iyi H&S olacak acik ara..

bu yorumlara aynen katiliyorum..birde RMAH olayi oyun tarihi acisindan iste seytan icadi olarak adini sanal ticarete yazdiracak eheh..

ps. kelime oyunu da yaparim sinsice
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece bir hack and slash oyunu olarak bakmamak lazım bir de onu es geçiyorsunuz bence o yorumları yaparken,gerçi h&s olarak bile baksan açık ara en iyi olacak da multi h&s olarak arkasında blizzard olacak,yani akarı kokarı yok.

Ben kendi adıma severek oynadım şu 2 günlük betayı ,baya hasret kalmışım bodozlama click click olayına ,monky monk
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

yanar doner tekmeyle knockback + yildirimli yumrukla agza teleport = win.

lol

Sam said:

çoğuna katılıyorum ama müzik/sesleri sevdim ben, atmosferi güzel destekliyor

yine de verilecek parayı hakediyor bence, uzun süre de oynarım ama hardcore değil tabi ki, yoksa bayar gibime geliyor, tam eğlencelik işte, hatta birlikte oynamak lazım

aquila said:

Atari oyunu olarak bakiyorum bem hepsine.

yine lol
aynen mmosundan H&S ine kadar ben de bu bakış açısından daha ötesine geçmiyorum, daha fazla zevk alıyorum bir çok oyunda end game göremesem de :D
Sosyal ağlarda paylaş

Crash yemedik, bug görmedik, texturelar sapıtmadı... beta bir oyuna göre, epey hazır göründü.

Online H&S tanımına bende katılıyorum.

PvP olmadığı için şuan classlar hakkında dengeli, dengesiz demek yersiz. Ama bir gün pvp gelicekse eğer o konuyu tekrar değerlendirmek gerek. Lakin haftasonu betada BG gibi birşey olsaydı eğer şuanda Wizardlardan ötürü burası ağlama duvarına dönmüştü. 15sn cdsi olan 6snlik Absorb damage epey bi abartı olmuş ama H&S olduğu için oyun, bir sıkıntı yok.

Atmosfer, mat renkler, dungeon detayları çok hoşuma gitti. Catheral'in bir hardmode gibi bir seçeneği olsa beta'da daha çok eğlenebilirdik ama artık release'den sonra göreceğiz zorlayacak yerleri.

Oynarken insan, biraz 15 yaş için yapmışlar izlenimine kapılmıyor değil hem combat sistemi, hem craft sistemi sanki biraz basit kaçıyor ama dediğim gibi hem H&S hemde henüz daha hiç birşey görmedik.

D1 ve D2 oynamamıştım, ilk defa D3'ü oynayacağım, güzel bir arkadaş ortamı ile sorunsuz bir oyun da keyif alacağımı düşünüyorum. Vereceğimiz paraya değecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

grafiklerden yana sitem edenler kendilerine göre kesinlikle haklı, yani oyunu parça parça ele alırsak ve grafiklere odaklanırsan kesinlikle vasat. Hatta belki 2012 ye göre kötü de denebilir. 5 üzerinden 3.

Ses/müzik kalite olarak iyi, zevk ve hoşlanma açısından bakarsak göreceli ayrıca küçük bir kısmını duyduk tabiki. 5 üzerinden 4.

Oynanbilirlik 5 üzerinden 7 bence. Oyun resmen akıyor, animasyonlar nerdeyse kusursuz. Mob tasarımları iyi ve betadaki bölgede ki moblar çok kasılanlar değil. Diğer actlarda yada act1 in devamında leak olan mobları ve tasarımları inceliyebilirsiniz youtube ta dolu var. Boss fightlar epic olucaktır diye inanıyorum yani SK bir asıl boss değil act sonlarından bahsediyorum.

Atmosferde bu bağlamda şu betadaki kısıtlı yerleri geçince epic olacaktır diye düşünüyorum, daha oyunu görmedik değerlendirmesi zor ama tasarım olarak etkiliyici olacağını düşünüyorum.

skill rune sistemi ise çeşitliliğine rağmen oran olarak hiç bir oyunun başaramadığı kadar kullanışlı ve geçerli. Çöp olucak rune effect diyebileceğiniz çok çok azdır 400-500 skill/rune arasından 10-15i geçmez. Çünkü build yapmakla kafayı kırarsanız yada forumlardan build yapanların runeları nası kombine ettiğini görürseniz, şu beta sürecinde bile hiç ummadığınız bir rune'un skillin yada passif skillin nası efektif olabileceğini anlıyorsunuz. Devamını oyun çıkınca görücez.
Sosyal ağlarda paylaş

"Stress test'te bağlanamadık, ms'ler çok yükseldi" yorumlarına epey şaşırıyorum. Sadece Amerika server'ları aktif sonuçta, bu hem yoğunluk hem de ping değeri olarak yaşanan durumu açıklamaya yetiyor. Yine bariz Germany server'ları koşacak. Ortalama 80-90 ms'le oynarız gibi geliyor bana. Hala dert eden varsa Lowerping falan alır, olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...