kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Aldığınız error'lara ve sorunlara göre offical blue postta şöyle bir açıklama olmuş haberiniz ola. The open beta has begun and we've been extremely successful in that we've already managed to break a few things. We've capped the open beta concurrency until we can resolve some stability and service issues, and until it's resolved you will likely see an Error 37 when attempting to log in. ---Error 12 - This is an error we're still investigating but you can workaround it by simply changing your Battle.net account password to force your account information to refresh. Once changed you can change it back. ---Error 3003 - Click Options, under Account change your region to The Americas. The open beta is only being held on US hardware. ---Error 315300 - If you're sure you're typing your correct account information, check to ensure no additional spaces were added before or after your email address. If that doesn't work try a completely wrong account name and wrong password, error, and then again try your correct Battle.net account email and password. ---Error 24000 - Once logged in you may run into this error when attempting to start a game. We're aware and are working to resolve it as quickly as possible. ---Gray login button - You need to use your Battle.net email address as your account name. Your BattleTag is a nickname, not your account name. ---Updating Setup Files - If you're stuck on "Updating Setup Files" try these troubleshooting steps. Crashes - For any crashes please visit the Technical Support forum
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 event ler random çıkıyor, aramayın haritanın her tarafında.
pashæ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 dreagloth said: event ler random çıkıyor, aramayın haritanın her tarafında. random ama çıkan yer değişmiyo defiled crypts de çıkıyo crownun olmadığı 2 cryptsten birinde. jar of souls'u yaptım bnde sonradan ama diğeri çıkmadı.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 lol iki gün beta var zaten, ya servers busy ya unable to connect. bilizort.
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 barbarianin tipini begenmedim o yuzden acmadim, witch doctor da les, monku da pek tutmadim. tip olarak demon hunter ve wizard iyi olmus. ikisinden de actim demon hunteri level 5 yaptim oyundan dustu bir daha girmedi. wizard actim level 8 yaptim simdi gayet iyi bence wizard oyun cikinca buyuk ihtimal bu ikisinden biriyle oyniycam, ama wizard biraz daha agir basti simdilik.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yaw çatlıcam sabah tam oynamaya başladım kız arkadaşım geldi şimdi o gitti error37 alıyorum , 2 akşamda el classico , fener-gs maçı falan derken resmen oynayamadan biticek beta :'(
Harir Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 150 ile indiriyor, bu ne arkadaş beta bitecek biz indirene kadar sf
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 giremiyoruz ki zaten. sorun cozulene kadar error37 alacakmısız. teyallam yaa.
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 1-2 gün uzatsalar bari süreyi sorun çözünce.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hiç salladıklarını sanmıyorum, resmi forumlarda "ITS STRESS TEST FOR A REASON, BAKA!" diye yellenen blizztardlar dolu.
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 az önce barbar ile bitirdim ben betayı. E6750 işlemci, 4GB ram, 8600GT ekran kartı ve 1600x900 çözünürlük ile çok rahat oynadım. şimdi diğer classlara bakıcam bakalım girebilirsem.
whitecloud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 11 saat oynadiktan sonra 3004 hatasi aliyorum
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 80% de patladı şimdi tekrar updating setup filesde kalıyor.
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Installer'a hic gecmiyorsa Start > Run > %PROGRAMDATA% deyip, ordaki battle.net icerigini sil yaziyor bir suru yerde ama onu yaparken indirilenler de ucar mi bilmiyorum.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ucmuyo, ucmus gibi gelebilir basta ama sonra installer clien'i yeniden indirince bitiyo. Wow betada boyle oldu bende.
Karea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 cidden stress test miş sabah beri stress içindeyim topu topu 1 saat 17 dk cık oynayabildim
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 There was an error (3004) en sahane errör.
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ne gzel oynuyoduk elektirik gitti şimdide giremiyrum
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 moriQ said: ne gzel oynuyoduk elektirik gitti şimdide giremiyrum Sende yine elektrik gitmis. Beni sabote ettiler lan. Tam daliyorum dungeon'da birilerine cat diye kapandi notebook. Bi baktim fis cikik. Simdi de giremiyorum. peh.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ben de monkla bitirdim az önce, bi ara oyuna girmekte sorun vardı ama sonra çözüldü. Eh işte, yani oyun güzel de bildiğin diablo başka bi numarası yok haliyle. Yaptığım craftlar bulduğum ya da satın aldığım itemlardan daha iyi değildi bi orda hayal kırıklığına uğradım. Monktan başka bi classta self heal var mı? Belki bi ara ikinci bi karakterle daha bitiririm ama o kadar da eğlenceli değil oyun. Multi falan atalım bari.
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 applev0dka said: 37 alıp duruyorum ya :( Spam'licen. Sifreni notepad'e yazip kopyala, oyunda ctrl+v ile yapistir. En kolayi o.
Öne çıkan mesajlar