Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2021 keşke bir buzdolabı değişim kampanyası olsa, denk getiremedim bir türlü. arçelik buzdolabı var 6.5 yıllık gayet iyi durumda ama ufak geliyor artık kalabalıklaştı ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Spotçuya sat , gelip alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 para bile vermez ya spotçu yok pahasına alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 (düzenlendi) değişim kampanyası olunca da çalışıp çalışmadığına bile bakmıyorlar, direk alıp götürüyorlar. o zaman da üzülüyor insan çalışan dolabı vermeye. yine de yenisini getirdiklerinde eskiyi götürmeleri bile büyük uğraştan kurtarıyor. bosch falan pek yapmıyor sanki ama arçelik ara ara yapıyor, biz biraz bekleyince denk gelmişti arçelik bayilerini de arayıp sor bence yine de, avm bayileri değil de mahalle arası bayilerden alan çıkabilir eğer dolapta sorun yoksa Mayıs 6, 2021 xaty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 16 saat önce, Liebe dedi ki: keşke bir buzdolabı değişim kampanyası olsa, denk getiremedim bir türlü. arçelik buzdolabı var 6.5 yıllık gayet iyi durumda ama ufak geliyor artık kalabalıklaştı ev. 6.5 yıllık buzdolabı yeni sayılır. letgo'dan falan alan bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Spotçu 100 lira verir, hele öğrencilerin falan yeni ev açmadığı şu dönemde para vermeyip taşıma parası bile isteyebilir adamlar sdf Arçelik'te oluyor sürekli, xaty'nin dediği gibi bayileri falan harrasla. Bir de letgo'dan falan satabilirsin belki. Kardeşim evlendiğinde kendi evindeki tüm çerçöpünü sattılardı zamanında bedavaya bulduğu buzdolabı dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 o eskisini getir yenisini indirimle al tr de baya kandırmaca bişey. öyle kampanyaya girmeyi bırak bi de bekliyor musunuz :d sat gitsin herhangi bi yere, o kampanyalardan daha avantajlı olursun büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 1100₺'ye saydı bizim dolabı. Dolabı alıp napıyor bilmiyorum da spotçuyla falan uğraşsam 400-500 anca verirdi 11 yıllık Altus'a, Arçelik de 500₺ indirim yapmıyordu zaten kampanyaya katılmayınca. Bir de onu alıcıyı bulmak, gönderme işini organize etmek falan zor iş. Adam zaten kuruluma geldiğinde aynı kutuya senin dolabı koyup götürüyor. Hem alıcıyı denk getirip hem de aynı zamanda uygun fiyatlı buzdolabı bulman lazım bi de. Her şey tek kampanya ile çözülmüş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 kazıklandıktan sonraki mutluluk paha biçilemez, ohh çöpünü de attılar mis gibi. kim uğraşacak letgoyla falan ben de ugrasmazdım tabi ki sinir stres yapıyo tc insanı ile alım satım yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 fistan yine her konuya hakim, beyaz eşya bayi de mi işlettiniz fistan? neden kazıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 eskisini getir yenisini al diye aratınca bir sürü deneyim çıkıyor, bakıver sdfg 1000 lira olan aleti bu kampanyayı yapınca 1100 yazıp, aa ne güzel eski alete 100 lira veriyolar diye alışveriş yaptırtılıyor, bunları bilmiyor olamazsınız ya sdfh. buna hakim olmak için de beyaz eşya bayisi işletmeye gerek var mı? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 aspiratör isteyen varsa sıfırı ayarında var beko yeni tiplerden 1400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Bakmayın Fistan'a, çok acil değilse, özellikle çalışan dolap varsa, bekleyin yaz bitince kesin olur eskiyi getir kampanyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 (düzenlendi) 25 dakika önce, fresia dedi ki: aspiratör isteyen varsa sıfırı ayarında var beko yeni tiplerden 1400 Oha sorry yanlış anlamışım sildim Mayıs 6, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 biz de sorun aspiratöre gerek olmaması camdan hayvan gibi atıyormuş dışarı mutfak da ufak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2021 3 saat önce, xaty dedi ki: 1100₺'ye saydı bizim dolabı. Dolabı alıp napıyor bilmiyorum da spotçuyla falan uğraşsam 400-500 anca verirdi 11 yıllık Altus'a, Arçelik de 500₺ indirim yapmıyordu zaten kampanyaya katılmayınca. Bir de onu alıcıyı bulmak, gönderme işini organize etmek falan zor iş. Adam zaten kuruluma geldiğinde aynı kutuya senin dolabı koyup götürüyor. Hem alıcıyı denk getirip hem de aynı zamanda uygun fiyatlı buzdolabı bulman lazım bi de. Her şey tek kampanya ile çözülmüş oluyor arçelik bayi tanıdık bziim, gerçekten niye hiç arayıp sormadım bilmiyorum ahahah hakikaten bir sorayım belki alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar