Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 adamın dmg ortalaması 15.000 farkettiysen (= ben 45 te 2-3k arası görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 WD zayıf değil zaten. Nightmare'de zorlanıyosanız kötü bir buildle oynuyo olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Esh said: adamın dmg ortalaması 15.000 farkettiysen (= ben 45 te 2-3k arası görüyorum nerde yaziyor adamin dmg ortalamasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 wd zayıf, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 gargantuan infernoya kadar götürüyo ya nasıl nightmare de yalano luyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palermoo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 nightmare'da zorlanma falan yok ya aynen zorlanıyosan build kötüdür, hell'de zorlanıyo, ayrıca o video güzel de abi bosslar zaten daha kolay yani, o butcher'ı 1 dakkada değil 10 dakkada kesersin belki ama kesersin yani ölmeden, bana bütün abilityleri toplamış gıcık bi elite pack'te çok rahat takılan bi ws gösterin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 silah kotuymus. 65dps ile oynuyodum. osman ın 100 dps lik kılıcını çalınca, kalpler kırıldı. bi de asit yağmuruna geçtim. baya güzel aoe ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ben mi yanlış yapıyorum 4 skill cd iken pek bi mana regen değişikliği olmuyor. Yoksa sadece hellde olan bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/class/witch-doctor/passive/vision-quest bunu kullandığından emin misin ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 cık şu an lv 40 oldum asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hell'de butcher'ı keseyim dedim beceremedim. tanklık yapsın diye hem templar aldım, hem de gargantuan çıkardım. ama butcher ikisini de sallıyor direk bana dalıyor. hani vurabilsem, canı çok kolay azalıyor. ama bir türlü vuramıyorum, çünkü uzağa kaçtığımda önce mızrağıyla tutup çekiyor, benim can o sırada %20'ye iniyor. kaçayım derken arkamdan chain combo atıyor, direk yatış. coop kolay alınır butcher da, solo nasıl öldürülcek ki bu? şans işi mi tamamen, yoksa aggroyu templara atmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 kaç levelsın bilmiyorum ama şöyle bişey yapabilirsin http://www.youtube.com/watch?v=kXWR80ZOiaI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 2 levelda bir ah dan silahları güncellemek lazım sanırım. boyuna rare çıkıyo da kofti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 SenariouS said: ben mi yanlış yapıyorum 4 skill cd iken pek bi mana regen değişikliği olmuyor. Yoksa sadece hellde olan bişey mi? mana regen i x3 yapıyor uzerindeki mana regen itemlara baglı biraz ama bende bayaaa bi regen ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 16100 DPS var adamda zorluk seviyesi nedir anlamadım ama boss 8-10 wal of zombi ile yatenzi oldu, adamda sanırsam hit per life dehşet ve tabi %300 mana olayını kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Hell fena çıktı. Oyunu Hell'e kadar hep solo oynadım. Hala aynı fikrim devam ediyor ama Elite Packler, Championlar falan feciler. Kaçsan kaçamıyosun, vursan vuramıyosun. Eöööh diyerekten bir co-op olayına giriştim. 3 kişiyi (2x WD, 1 Wizard) bile çok zorladı packler. lvl 52'yim, 17k+ HP var bende ama yettiremiyorum. Çocuğuna bir flüt alamayan adama baba mı denir ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#acUPeZ!bZV!aaZZaa Bu build ile nightmare modunda 2000dps+10k hp olan wiç daktırımla Diabloyu deniyorum da bi türlü kesemedim. acaba buildde mi bi sıkıntı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 M4gn3t!c said: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#acUPeZ!bZV!aaZZaa Bu build ile nightmare modunda 2000dps+10k hp olan wiç daktırımla Diabloyu deniyorum da bi türlü kesemedim. acaba buildde mi bi sıkıntı var ? Bence biraz vitality ekle crafting ya da AH'dan. Olmadı farming yap. 10k az kalır Diablo mücadelesi için. Ben dün gece 17k+ can ve 1600 dps ve şu build ile girdim. Artık füt füt füt olayını Flaming Dart yapma zamanıdır (Çünkü Diablo'yu bu ve Haunt ile kesiyoruz). Bir de ne kadar summon o kadar rahatlık demek. Ben cooldown süreleri kısa olan Gangantuan ve Zombie Dogları seçtim. Spaydırlar da slow rünü ile birlikte Diablo'yu çoğu zaman yeterli uzaklıkta tutuyorlar. Ben bu şekilde 2. denemede halletim dün gece. Zaten bu bu buildi de ilk wipe'tan sonra düşündüm ve denedim. Başarılı oldu. Gerçi 10k da yeter eğer arada yerden çıkardığı kafes gibi şeylere ve tekli olarak oluşan ateş çemberine yakalanmazsan. Ama işte 10k kafese girersen yetmez. Ben 1-2 kere girdim kafeslere, 17k canım olmasına rağmen Diablo kafama çaktığında 2-3k anca kalıyordu geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#afUdkQ!UYV!YccZZb build akıyor.. boss dışındaki fightlarda 10 numara. tabii ben co-op oynuyorum, her daim önümde monk'um var. şu comboyu yaptığımda daha sağlam çıkan champion bile olmadı. video'daki adam çok sağlam dmg yapmış. benim 3250 dmg'im hell'de, bufflarımla 10k'ı görüyor. 10k'da o adama yakın vuruyorum. hell inanılmaz zevk veriyor bana. dün tam 1.5 saat sürdü butcher kesmemiz ama çok uzun zamandır bu kadar zevk almamıştım bir oyundan. boss fightlarda: http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#agUdTQ!UYV!YYcZZb co-op için geçerli bu buildler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 M4gn3t!c said: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#acUPeZ!bZV!aaZZaa Bu build ile nightmare modunda 2000dps+10k hp olan wiç daktırımla Diabloyu deniyorum da bi türlü kesemedim. acaba buildde mi bi sıkıntı var ? neden hem poison dart hem firebats var action bar'da? hangisini kullanacaksan o olsun digerini degistir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 boyuna build değişecekse valor u sallamıyoruz o zamna (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Selamisahin said: M4gn3t!c said: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#acUPeZ!bZV!aaZZaa Bu build ile nightmare modunda 2000dps+10k hp olan wiç daktırımla Diabloyu deniyorum da bi türlü kesemedim. acaba buildde mi bi sıkıntı var ? Bence biraz vitality ekle crafting ya da AH'dan. Olmadı farming yap. 10k az kalır Diablo mücadelesi için. Ben dün gece 17k+ can ve 1600 dps ve şu build ile girdim. Artık füt füt füt olayını Flaming Dart yapma zamanıdır (Çünkü Diablo'yu bu ve Haunt ile kesiyoruz). Bir de ne kadar summon o kadar rahatlık demek. Ben cooldown süreleri kısa olan Gangantuan ve Zombie Dogları seçtim. Spaydırlar da slow rünü ile birlikte Diablo'yu çoğu zaman yeterli uzaklıkta tutuyorlar. Ben bu şekilde 2. denemede halletim dün gece. Zaten bu bu buildi de ilk wipe'tan sonra düşündüm ve denedim. Başarılı oldu. Gerçi 10k da yeter eğer arada yerden çıkardığı kafes gibi şeylere ve tekli olarak oluşan ateş çemberine yakalanmazsan. Ama işte 10k kafese girersen yetmez. Ben 1-2 kere girdim kafeslere, 17k canım olmasına rağmen Diablo kafama çaktığında 2-3k anca kalıyordu geriye. Dostum cok sagol onerin icin bu sekilde 3. faza kadar geldim ama yinede kesemedim.bende co-op da cagırdım level 60 olan arkadaşı indirdik 3 dk da :) şimdi hell modunda oynayalım bakalım nasıl olacak gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 grasp of the dead i kullanarak cok mu yanlis yapiyorum halen karar veremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 56 da asit yagmurunun ceset bomba runesi geldinten sonra cosmus durumdayım ama hell act 2 de yalanzi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 asit yağmuru tartışmasız en iyi aoe hatta oyundaki en iyi aoe olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar