Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Reddit'te gördüm, analar ne babayiğitler doğuruyor bakın: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Beliskner-2857/hero/44943147 Bizim bilmediğimiz bir şey bilip troll'lemiyor olduğunu varsayarak, o şansı çok yanlış yerde kullanmış diyebiliyorum ancak. 85 Paragon ve o gear çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 düştü mü düşüyor. monkta 10 saat playtime ile 2 set topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://www.diablofans.com/builds/424-catch-me-if-you-can-chicken-runner Şunu yaptım ben fearlı yüzük falan vardı, riftde millet hacker falan diyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ona bir de fierce loyalty ekle. roket gibi gidiyor karakter. bounty yaparken çok çok iyi reçel yüzüğü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 said: Horrify Skill Rune - Frightening Aspect Bonus Armor reduced from 100% to 35% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Pet WDyi bufflamışlardı ben onlardan bir atak bekliyordum ama hala jade WDnin gerisindeler ya. Leaderboardlar da aynısını söylüyor, %90ı jade WD :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Buff degil fix. Hatta onu saymazsan misal pet - fire builde nerf bile var. Daha yama bugun cikti. Gemler toplansin levellansin pet one gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 şöyle bi baktım profillere, tozlu sandıklardan furnacelar indirilmiş sunkeeper + mojo yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 pet buildçiler trialda kaç yapıyorsunuz? bi kez 27 keyi geldi sanırım onun dışında sabit 25 veriyor. acaba spirit walkı atıp gargantuan mu alsam sırf trial için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Trialda 27-28 gördüm ben, aoe atan bir ros mobu var, o gelmezse petler ayakta kalıyor. 27-28 falan iyi de level 30dan sonra bitiyor pet WD. Passiveden gelen fetişler herşeyden one-shot yiyorlar. Fetiş armyninkiler de ilk elite packde gg. İmkanı yok yani petlerin dayanıklılığı hpsi itemlerle scale olmadığı için, hangi itemi bulursan bul yerinde sayıyorsun diğer classların yanında. Jungle fortitude+gemle petlere %40 damage reduction ile böyle yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Bi pet buildi paylaşsanıza sevabına. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Oyunu aldığımdan beri ilk defa WD açtım seasonla. Akmıyor class. Ne bileyim zor level 25 oldum. Eğlenceli hale getirecek bir olayı var mı bu classın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 lvl70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 DA2019 said: Bi pet buildi paylaşsanıza sevabına. :) http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#WlQYTU!RWTg!bbbaYa Mask of jeram + tall mans finger lazım bunun için. Rhenho varsa addling toadlar daha iyi. Full zunimassa + tasker falan da varsa physical 23 tane fetishli army build var bir de. Güle oynaya t6 yaparsınız/yapıyorduk da işte greater riftler gelince gözümüz açıldı. DHler wizardlar level 40 riflerde gezerken bizim petler level 30da herşeyden one-shot yemeye başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 sezon için WD açtım hep imrenmişimdir WD nin yaptığı dps ine summon edişine falan.. ama gelgelelim yapamıyorum galiba iyi bi build yok gear dersen evlere şenlik falan ne yapmalı ne etmeli sizce daha paragon 60 ve tek zunimassa chesti olan biri olarak neye öncelik veriyim.odun crusader oynaya oynaya hantallaşmışım bende.. birde iyi build paylaşın bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://www.diablofans.com/builds/36-physical-pet-doc bu build ile craft setle t3 yapabiliyordum sezonda sonra baydım gerci hiç item düşmeyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 2.1.1 ile witch doctor'lar muhtemelen hak ettikleri noktaya yeniden dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Hakettikleri değil de ihtiyaç duydukları noktaya dönsünler. Ne değişecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Petlerin dayanıklılıkları ve hp'leri bayağı bir arttırılıyor. Bugün 30 grift yapan pet doctor, 40'a doğru yol alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 SMK yoksa zor alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Aaaa SMK si olmayan WD kaldı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Eğer fetish army yeteri kadar dayanıklı olduysa zunimassa set ile smk'ya da gerek kalmayabilir. Görmek lazım tabii gene. Akşam carnival+dagger of the darts deneyeyim bakalım. Jade'den fenalık geldi inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 SMK olmayınca DPS yetmiyor. bu kadar net. zunimassa kullanmak başlı başına damage ve toughness kaybı zaten. carnevil için de benzer şeyler söylüyorlar ama dagger of dartsım olmadığı için denemedim. o buildlerin de akibetinin çok farklı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar