Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Reddit'te gördüm, analar ne babayiğitler doğuruyor bakın:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Beliskner-2857/hero/44943147

Bizim bilmediğimiz bir şey bilip troll'lemiyor olduğunu varsayarak, o şansı çok yanlış yerde kullanmış diyebiliyorum ancak. 85 Paragon ve o gear çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Trialda 27-28 gördüm ben, aoe atan bir ros mobu var, o gelmezse petler ayakta kalıyor.

27-28 falan iyi de level 30dan sonra bitiyor pet WD. Passiveden gelen fetişler herşeyden one-shot yiyorlar. Fetiş armyninkiler de ilk elite packde gg. İmkanı yok yani petlerin dayanıklılığı hpsi itemlerle scale olmadığı için, hangi itemi bulursan bul yerinde sayıyorsun diğer classların yanında.

Jungle fortitude+gemle petlere %40 damage reduction ile böyle yani :p
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Bi pet buildi paylaşsanıza sevabına. :)

http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#WlQYTU!RWTg!bbbaYa

Mask of jeram + tall mans finger lazım bunun için. Rhenho varsa addling toadlar daha iyi.

Full zunimassa + tasker falan da varsa physical 23 tane fetishli army build var bir de.

Güle oynaya t6 yaparsınız/yapıyorduk da işte greater riftler gelince gözümüz açıldı. DHler wizardlar level 40 riflerde gezerken bizim petler level 30da herşeyden one-shot yemeye başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sezon için WD açtım hep imrenmişimdir WD nin yaptığı dps ine summon edişine falan..

ama gelgelelim yapamıyorum galiba iyi bi build yok gear dersen evlere şenlik falan

ne yapmalı ne etmeli sizce daha paragon 60 ve tek zunimassa chesti olan biri olarak neye öncelik veriyim.odun crusader oynaya oynaya hantallaşmışım bende..

birde iyi build paylaşın bari..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...