Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hell act2 crap gear ile oynuorum wizardi lvl 56yim su anda. zorlanıyorum mutlaka da ole milletin abarttıgı gibi degil. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#RcXQYO!afX!YYaaZY kullanıdım buildde bu. haliyle biraz yavas ilerliyorum ama ilerliyorum sonuc olarak hehe kiting ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 nm act 3'deyim - 2h bisi kullaniyorum buffli 1800 dmg level 43 hell'e gecince glass cannon'u temporal flux'la degisicem *(bu yanniz 2h kullanmadan bi isinize yaramaz denicekseniz) http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ciXYOS!YXf!aaaYZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 build bir cok deneme yanilmadan sonra buldugum build bu kendimce ama yinede nightmare d eozellikle rare grouplarda cok zorlaniyorum kitelamadn olmuyorlar zaten normal mi bu yoksa ben birseyi cok yanlis yapiyorum anlamadim. itemlarda iyi ah craft drop gem epey kastim 1.3k dps var genelde gayet iyi ama dedigim gibi gruplarda direk yattara full defans da gitmek istemiyorum ozamanda keyfi cikmiyor ne biliyim meteor falan kullanamayinca uzuluyor insan bi help lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 valla yardım edicek pek bişi yok. bnm wizard 56 oldu 4k dps var 17k hp bazı durumlarda yarım saniyede öldüğümü biliyorum. ah cok kullandıgım için (alım-satım) ustum başım hep 50 ustu itemler olmasına ragmen yattara durumları kötü. grdiğim mekanın sonundaki rare mobu girişe kadar kitelayıp kesemediğim cok oldu. Kesemediğim mob oldugu vakit bende onu yolumdan uzaklastırıyorum. uzaga kitelayıp öluyorum daha sonra skipliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 peki build nasil? build buda iyi cogu durumda bide cogu insan energy armor kullanyor ama %8-12 arasi armor artisi icin kullanilir mi deger mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 abi normal'den sonraki level'larda coop'da parti büyüdükçe sizde zorlanıyor musunuz ? bugün zaugnaylaydık bir ara, pot basmaya gerek duymaya başladım ama darkrider'da girince bildiğin arka arkaya ölmeye başladım, etrafımı sarıyo moblar kıpırdayamıyorum falan lol. yapay zeka wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 kertenkel said: 3 tane defensive skill'le oynadigim halde =/ 3 tane def skili nasıl kullanıyoruz, millet in buildlerde de gördüm, ama nasıl yapıcağımı anlamadım, conj yerine def koyayım desem mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 options // gameplay // elective bişey sonra s'ye bastığındaki menülerde sağ sol ok tuşları falan çıkıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 xlaidehlevar said: peki build nasil? build buda iyi cogu durumda bide cogu insan energy armor kullanyor ama %8-12 arasi armor artisi icin kullanilir mi deger mi yani yanlıs anlamışsın sen energy armory herhaldeya heh. %65 oranında arttırıyor armorunu buda kendi levelindeki moblardan ortalama %12 az dmg almanı saglıyor. nm+ vazgecilmez bi duruma geldi energy armor benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 elective yapın ya, sercan sağolsun söylemese ciddi sıkıntı yaşanabilir wizard ile ileriki level'larda. diomond - meteor - hydra - archon ile gidiyorum skill bar'larda, electrocute ve disintegrate'de primary ve secondary. coop'da 3 - 4 kişi olmadığı sürece sorunsuz oynuyorum, yoksa garip bir şekilde moblar peşime takılıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 xlaidehlevar said: peki build nasil? build buda iyi cogu durumda bide cogu insan energy armor kullanyor ama %8-12 arasi armor artisi icin kullanilir mi deger mi yani arcane gittim ben Build gear cogunluk int, one hand silah + shield lvl 56 da 4400 dps. bazı rarelar dısında cok rahat ilerliyorum hellde ama o "bazı" rarelar tum zevkimi alıyor :S bir de energy armor falan yalan zaten yersen ya tek ya da 2 yiyosun %12 falan pek bişey ifade etmiyor o yuzden max dps gitmek lazm gear surekli up to date olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yok ben beceremiyorum galiba o kadar ugrastim belial i kesemedim sonra bi barbar geldi ben 43 o 42 benden az hp si var adam 10k 10k vura vura 30sn de kesti anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 peki armor spell kullanmadigin halde neden passive de armor skillini sectin? olorin84 said: xlaidehlevar said: peki build nasil? build buda iyi cogu durumda bide cogu insan energy armor kullanyor ama %8-12 arasi armor artisi icin kullanilir mi deger mi yani arcane gittim ben Build gear cogunluk int, one hand silah + shield lvl 56 da 4400 dps. bazı rarelar dısında cok rahat ilerliyorum hellde ama o "bazı" rarelar tum zevkimi alıyor :S bir de energy armor falan yalan zaten yersen ya tek ya da 2 yiyosun %12 falan pek bişey ifade etmiyor o yuzden max dps gitmek lazm gear surekli up to date olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 astral presence alabilirsin onun yerine ben cok oynuyorum passiflerle surekli değişio deniyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UcYRQP!YXb!bbYaZZ bu da benim build. deneme yapıyorum. mirror lar iyi iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Level 49 Nigtmare act 4' geçtim. Açıkçası hala Bazı rare bosslar hariç hiç zorlanmıyorum. Archon modu sık sık kullanıyorum ve hiç durmadan 3-5 dk ilerlediğim oluyor. 2.8k dps 16k hp 1kda armor var. Build de burda http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#biXmjS!aYX!bZabaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 senin build de güzelmiş. deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yeni hell build önde monk asılıyor moblara çan ile sen arkadan yağdıyorsun söle +10-20 ap varsa extra geardan ayaklı diskotek gibi oluyorsun 150-160 arcane power ile (arada archonu sparkflint familiar ile deişiyorum ama mass mob olan yerlerde büyük rahatlık özellikle act 3/4) Monk güzel tutuyor genelde hiç mi hiç kite isteği doğmuyor "invul molten extra hp" ve "invul mortar fast" hariç champ es geçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 item seçerken hangi statlara çncelik vermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yahu şimdi Passive'deki bütün abilityler güzel oldugu için hangisini alsam diyosun.. şu şekilde 500tane built çıkartırsın ve her biri birbirine çok yüksek oranlarda yakın olur. ama sanırım Astral Presence Galvanizing Ward Glass Cannon en güzel 3lü gibi görünüyor. Blur'da çok efektif ama işte dedigim gibi neyi seçsem acaba oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ouv çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Blur, Astral ve Glass işime yarıyor bayağı. Cold dmg'e bonus veren güzelleri blizzardla oynaması da zevkli. Lvl 44 karakterim var. Şu an en sık olarak diamond skin, magic missile, blizzard, teleport, disintegration skillerini kullanıyorum. Böyle iyi gidiyor şimdilik, zorlanma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 -Nae said: Level 49 Nigtmare act 4' geçtim. Açıkçası hala Bazı rare bosslar hariç hiç zorlanmıyorum. Archon modu sık sık kullanıyorum ve hiç durmadan 3-5 dk ilerlediğim oluyor. 2.8k dps 16k hp 1kda armor var. Build de burda http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#biXmjS!aYX!bZabaZ Benimki de bunun aynısı gibi, archon rune farklı yalnız, 120 sn ile 1200 arasında diğer rune leri değiştirecek fark göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar