Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

build

bir cok deneme yanilmadan sonra buldugum build bu kendimce ama yinede nightmare d eozellikle rare grouplarda cok zorlaniyorum kitelamadn olmuyorlar zaten normal mi bu yoksa ben birseyi cok yanlis yapiyorum anlamadim. itemlarda iyi ah craft drop gem epey kastim 1.3k dps var

genelde gayet iyi ama dedigim gibi gruplarda direk yattara full defans da gitmek istemiyorum ozamanda keyfi cikmiyor ne biliyim meteor falan kullanamayinca uzuluyor insan
bi help lutfen
Sosyal ağlarda paylaş

valla yardım edicek pek bişi yok. bnm wizard 56 oldu 4k dps var 17k hp bazı durumlarda yarım saniyede öldüğümü biliyorum. ah cok kullandıgım için (alım-satım) ustum başım hep 50 ustu itemler olmasına ragmen yattara durumları kötü. grdiğim mekanın sonundaki rare mobu girişe kadar kitelayıp kesemediğim cok oldu. Kesemediğim mob oldugu vakit bende onu yolumdan uzaklastırıyorum. uzaga kitelayıp öluyorum daha sonra skipliyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi normal'den sonraki level'larda coop'da parti büyüdükçe sizde zorlanıyor musunuz ? bugün zaugnaylaydık bir ara, pot basmaya gerek duymaya başladım ama darkrider'da girince bildiğin arka arkaya ölmeye başladım, etrafımı sarıyo moblar kıpırdayamıyorum falan lol. yapay zeka wtf.
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

peki build nasil? build

buda iyi cogu durumda

bide cogu insan energy armor kullanyor ama %8-12 arasi armor artisi icin kullanilir mi deger mi yani

yanlıs anlamışsın sen energy armory herhaldeya heh. %65 oranında arttırıyor armorunu buda kendi levelindeki moblardan ortalama %12 az dmg almanı saglıyor. nm+ vazgecilmez bi duruma geldi energy armor benim icin
Sosyal ağlarda paylaş

elective yapın ya, sercan sağolsun söylemese ciddi sıkıntı yaşanabilir wizard ile ileriki level'larda.

diomond - meteor - hydra - archon ile gidiyorum skill bar'larda, electrocute ve disintegrate'de primary ve secondary. coop'da 3 - 4 kişi olmadığı sürece sorunsuz oynuyorum, yoksa garip bir şekilde moblar peşime takılıyor sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

peki build nasil? build

buda iyi cogu durumda

bide cogu insan energy armor kullanyor ama %8-12 arasi armor artisi icin kullanilir mi deger mi yani

arcane gittim ben Build

gear cogunluk int, one hand silah + shield lvl 56 da 4400 dps. bazı rarelar dısında cok rahat ilerliyorum hellde ama o "bazı" rarelar tum zevkimi alıyor :S

bir de energy armor falan yalan zaten yersen ya tek ya da 2 yiyosun %12 falan pek bişey ifade etmiyor o yuzden max dps gitmek lazm gear surekli up to date olucak
Sosyal ağlarda paylaş

peki armor spell kullanmadigin halde neden passive de armor skillini sectin?

olorin84 said:

xlaidehlevar said:

peki build nasil? build

buda iyi cogu durumda

arcane gittim ben Build

gear cogunluk int, one hand silah + shield lvl 56 da 4400 dps. bazı rarelar dısında cok rahat ilerliyorum hellde ama o "bazı" rarelar tum zevkimi alıyor :S

bir de energy armor falan yalan zaten yersen ya tek ya da 2 yiyosun %12 falan pek bişey ifade etmiyor o yuzden max dps gitmek lazm gear surekli up to date olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Level 49
Nigtmare act 4' geçtim. Açıkçası hala Bazı rare bosslar hariç hiç zorlanmıyorum. Archon modu sık sık kullanıyorum ve hiç durmadan 3-5 dk ilerlediğim oluyor.
2.8k dps 16k hp 1kda armor var.
Build de burda
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#biXmjS!aYX!bZabaZ
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni hell build önde monk asılıyor moblara çan ile sen arkadan yağdıyorsun söle +10-20 ap varsa extra geardan ayaklı diskotek gibi oluyorsun 150-160 arcane power ile
(arada archonu sparkflint familiar ile deişiyorum ama mass mob olan yerlerde büyük rahatlık özellikle act 3/4)
Monk güzel tutuyor genelde hiç mi hiç kite isteği doğmuyor
"invul molten extra hp" ve "invul mortar fast" hariç champ es geçmedik
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu şimdi Passive'deki bütün abilityler güzel oldugu için
hangisini alsam diyosun.. şu şekilde 500tane built çıkartırsın ve her biri birbirine çok yüksek oranlarda yakın olur.

ama sanırım Astral Presence Galvanizing Ward Glass Cannon
en güzel 3lü gibi görünüyor. Blur'da çok efektif ama işte dedigim gibi neyi seçsem acaba oluyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

Level 49
Nigtmare act 4' geçtim. Açıkçası hala Bazı rare bosslar hariç hiç zorlanmıyorum. Archon modu sık sık kullanıyorum ve hiç durmadan 3-5 dk ilerlediğim oluyor.
2.8k dps 16k hp 1kda armor var.
Build de burda
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#biXmjS!aYX!bZabaZ

Benimki de bunun aynısı gibi, archon rune farklı yalnız, 120 sn ile 1200 arasında diğer rune leri değiştirecek fark göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...