µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 arcane torment baya iyi vuruyor ya bütün seti o skill üzerine kurdum bi de. %45 arcane damage 20% arcane torment damage var, dps'de bütün bufflarla 1m oluyor . yaratıkları çok hızlı kesiyorum ama yüksek tormentte hayatta kalamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Silahlardaki +xxx life per hit wizarda da işliyor mu ? Yani büyü ile de vursak life alamıyoruz, silah ile vurmak lazım galiba ? Mistikde değiştiriyorumda onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 farketmiyor her türlü life per hit alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 torment 4 ve üstü için build önerisi lazım ya. adam gibi legendary dizmeden olur mu bilmiyorum gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Ben dün 720k yaptım DPS'i bufflı, 3.5m de sertlik oldu. %25 arcane torment dmg. %15 arcane dmg. var. Yalnız rangedlar ağır tokatlıyor, onu ne yapacağımı bilemedim. All resist ve armor şart gibi. Totalde 7 saat bile oynamamış olabilirim oyunu, 70 olup 4-5 tane rift bitirdim işte, gayet akıyor droplar falan; bayağı keyifli şu an wizard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 yeteri kadar sert değilsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Regalya said: La acti 70 olmadan niye bitirdin beleğş lecındıri? Fayır bült 60% felan fayır demıc 1.3m dipies torment 2-3 eritiyörü. Blackhole fire dmg yerine event horizon pack/boss abilityleri kaldırmak için frozen molten poison vs vs Burada iki tane conjurationda spell var ? Bir hata mı var yoksa birşekilde conjuration ağacından iki spell ekleyeiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Options'ta bir seçenek vardı, hatırlamıyorum neydi. Onu tıklayınca, actionbara skilleri kafana göre atayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 elective mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Black Hole akıyor yanu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Olay ufkunu çok sevdim ya vazgeçebileceğimi sanmıyorum. Molten waller poison jailer mı var, hooop artık hiç biri yok trolololollo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Event horizon + arcane torrent ne akiyor belli degil. Edit: (Tel'den yazarken black hole yazmışım a.t. yerine sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/37908528 Şöyle bir build yaptık şimdilik, magic weapon buff ile 230 k dmg oluyor. Passiveleride max dmg e göre ayarladım. Masterde çok rahatım. Expert deneyeyim bir, gerçi hayatta kalabiliteyi sağlayacak skill vermedim şimdilik, tormente işler değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Madem bu kadar farklı elementten skill kullanıyorsun şu yeni passive'i alsana. %5 dmg al her element için. Onun haricinde eğer oluyorsa sword'a socket aç bir şeylerden fedakarlık edip; crit hit dmg. tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/catze-2289/hero/35982507 ben böyle oynuyorum burda enchantları pek göstermiyor ama üstümdeki herşey enchantlı, bufflı 6.5m toughness, 1.1m dmg oluyor, şu daha iyi olur diye önerisi olan var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 % Element / % Skill bonus dmg az sheet dmg fena değil ama multiplier yok onlara yönelmeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 multiplier nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Set itemler drop mu ? Yoksa önce planı mu düşürüp biz mi yapıyoruz materyal ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Total 18 apoc veren chantado setimi kiyipta atamiyorum, halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 0 apocla arcane torrent spamliyorum arada 2-3 blade vurup. At gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anatoly-2917/hero/35720761 sparkflin'siz, frce weapon'suz. 1.2m yıkar. %20 fire dmg, %23 lightning, 5 cold, 5 arcane. %12 arcane orb bir de elemental exposure var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 8 apoc var bende 2 tane arcane regen buffı alıyorum biri pasiften biri familiardan, damage skilli olarak sadece arcane torment kullanıyorum 1 m damage var 65% arcane damage 20% arcane torment 45% elit damage var. torment 3 takılıyorum nadir ölerek ama üst tormentler için bu buildle imkanı yok anladıgım kadarıyla. birincisi kesin set falan tamamlamak lazım ikincisi de stunlı bir build lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 5. bountyde son boss %50'deyken dc yedim her şey sıfırlandı. Klavyeyi ttnete mi atsam blizzarda mı bilemiyorum :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Silahakrdaki attack speedi, büyülere etki ediyor mu ? Dün bir itemdaki attack speedi mistikde rolledim, vitality yaptım. DMG im düşdü ? http://eu.battle.net/d3/en/profile/meccem-2522/hero/37908528 En son bu haldeyim. T1 de rahatım. vit ve thoughnes değeleri doğru ama dps eksik görünüyor, şu magic weopan buff ile beraber 646K dmg oldu. Crit % 48 ve crit dmg bonusu %400 gibiydi. Yine linkde doğru görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar