dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Elime shield alıp, energy shield a geçtim, item larım level ın giyebileceği maksimum armor a sahip değil ama %50 dmg reduction oldu, dps biraz düştü haliyle ama rahatladım baya soloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Normal ve nightmare de uyguladığınız kombinasyonları hell de değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Hele co-op oynarken normal dandik bir mob bile bayağı pis vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 evet belkide 100 kere deneme yanılma yaparak en son bu builde karar verdim hell act2 solo gidiyorum çok nadir group elite lere ölüyorum ama onlarda herşeye immune kaçamıyorsun falan oyun epey zevkli hale geliyor bazen de arcane orb a geçiyorum ama %194 explosion rune lu ray of frost kadar dps olmuyor ilk önce arcane orb aoe diye göze çok büyük geliyor rakamlar ama ray of frostun aynı dps daha hızlı verip bi de ardında patlaması olunca şahane oluyor + slow olayı var tek kötü tarafı cast ederken mal çubuğu gibi bekliyorsun onuda blizz ice armor la dengeleyince sorun kalmıyor Sufi said: şimdiye kadar denediklerimden en beğendiğim şu build oldu. önceki sayfalarda birisi yazmıştı ama kim bulamadım. bunu soloyken kullanıyorum genelde. coop'ta diamond skin'İ slow time->stretch time ile değiştiriyorum. diamond skin çok gerekmiyor hele ki heal eden birileri varsa, onun yerine partiye attack speed vermek çok daha avantajlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 inat ettim 8-10k hp cookie cutter lol build oynamıyorum Delikanlı gibi Inferno Solo Build mavilerin nerdeyse hepsini sarılarında çoğunu kite ile rahatça kesiyorum en azından bu buildle poitona para gitmiyor tek problem invul veya shieldli olanlar o da kiteyi imkansız kıldığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 daha 31 levelım ama şu buildle rahatım baya tavsiye ederim. sizin gibi frosta ve disable'a odaklanırım ama büyük ihtimalle nightmareden sonra. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Abi helle yeni geçtim. 3 tane mavi var 70k dan canları. Bunları kitela kitela anam ağladı yav. Bu kadar sıkıntı mı bu actler artık? yoksa bende mi bi sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 dps'i yuksek silah al, bence hell icin minimum 200 dps'li 1h kullan veya 300dps 2h duzgun bi tane... kaymak gibi ilerlersin, mercenary kullanmiyosan da sart hell'de artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ya bana bi build söyler misiniz. Silah alıcam artık Allahın emri de. Güzel bi build önerin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 oyle bi build yok malesef 500 tane denedim 8k dps var 18k hp level 54 hell ya god mode um ya tek atis arasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 infernoda solo işkence resmen. elitler ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ben grup ile oynayamıyorum artık , 2 kişi girince arkadaşa faydadan çok zararım dokunuyor. Çok fazla ölüyorum bıktım usandım resmen =) Hell act2 deydik bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ya elbet sorulmuştur daha önce ama, ben aldığım silahın int ve vitine bakıyorum? weapon damage o kadar etkiliyor mu? int spell bonus vermiyor mu? ona göre wep değiştiricem answer me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Abi tamam hell zor falan da anasının nikahı kadar zor yav. Özel skiller atmalar çılgın hareketler, çoğalmalar falan. Elde item yok bişi yok. Bu kadar adam nasıl rare düşürüyor o zaten muamma. Daraldım ulan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 580 dps 1-h hammer dusurdum baya rahatladi hell benim icin =) iyi bir tank arkadas veya saglam itemli companionsuz kite yapa yapa kesersiniz ancak... lvl 58 / 54 saat gameplay gösteriyo 1200 elite kills =) azmodan'a gelmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Meov said: ya elbet sorulmuştur daha önce ama, ben aldığım silahın int ve vitine bakıyorum? weapon damage o kadar etkiliyor mu? int spell bonus vermiyor mu? ona göre wep değiştiricem answer me int dmg veriyor tabi ama asıl dps i silah dmg ı veriyor ben sahsen hiç int vermeyen bir 2h (1120 dps) ile oynuyorum. başlar da bende one hand olsun int versin hatta mumkunse wand olsun diye kasıyordum ama anladım ki yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ohyeah said: Abi helle yeni geçtim. 3 tane mavi var 70k dan canları. Bunları kitela kitela anam ağladı yav. Bu kadar sıkıntı mı bu actler artık? yoksa bende mi bi sıkıntı var Hell weapona bakıyor ya sıkma o kadar kendini,ben solo bitirdim çok güzel silah ile he co op takıldık bazı yerlerde oda sıkıldığımda ama gearsız dediğin gibi.... Infernoya hazırla kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Akşam eve varınca ilk işim stash i kurcalamak olacak, ya da olmadı bir önceki questleri yapıp güzel dmg li bi silah düşürmeye çalışayım. Benimde dps çok düşüktü ama dediğiniz gibi int i falan boşverip bi silah edineyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ben dmg olayını anlayamadım. 3-6 dmg lık bişi yerine 49 intlik bişi takıyom dmg 20 eksiliyor diyor. 1h+Oh takılıyorum 20dps fazla staff düştü, dmg -20 azalıyor diyor, 25 dps lik staff takınca +30 dmg diyor. Statlarda da bişey yok. Aradaki 50 dmg nereden geliyor ?!?!? Wizard olarak neden 2h balta kullanmak zorundayım nasıl bir ibibikliktir bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 damagele ilgili genel topicde detaylı bir acıklama vardı bir bakılmasını tavsiye ederim, temelde fark : elindeki silahın Speed i uzerindeki diger butun +damage itemlarıylada carpılıp damage a ekleniyor, haliyle hızlı silah kullanırsan daha yuksek cıkıyor genelde (ben barbar oynuyorum wizard hesapları farklıysa ondan emin degilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Buradaki genel topictemi vardı? bu arada hızlı silahla dmg çarpsak daha düşük gelmezmi yahu mindfak yaptın sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 1 sec yazan yavaş, saniyede 1 dmg gibi düşün 1.4 sec hızlı, saniyede 1.4 dmg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Barbar dw için değil mi o sohbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 her class için geçerli, dps i fazla görülen ama daha yvaş bir silah hesaplamadan sonra geride kalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Cute said: ohyeah said: Abi helle yeni geçtim. 3 tane mavi var 70k dan canları. Bunları kitela kitela anam ağladı yav. Bu kadar sıkıntı mı bu actler artık? yoksa bende mi bi sıkıntı var Hell weapona bakıyor ya sıkma o kadar kendini,ben solo bitirdim çok güzel silah ile he co op takıldık bazı yerlerde oda sıkıldığımda ama gearsız dediğin gibi.... Infernoya hazırla kendini... Abi tamam bitirilir bitirilmez değil de, ben şu ana kadar hiç bu kadar kitelamadım. Deli gibi kite var şu an ve kitelamak uzun sürüyor. Mapi dolaşıyoruz neredeyse. Bu normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Evet normal ama iyi weapon cektiginde diamond ile tutar cok kite ile temizleyeceksin ama ınfernoda weapon 780.dps lı yınede kıtelıyorum kaldı ki kötü gear bence...Magic find asıldım %49 şuan buffsız 16k dps var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar