Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

evet belkide 100 kere deneme yanılma yaparak en son bu builde karar verdim hell act2 solo gidiyorum çok nadir group elite lere ölüyorum ama onlarda herşeye immune kaçamıyorsun falan
oyun epey zevkli hale geliyor bazen de arcane orb a geçiyorum ama %194 explosion rune lu ray of frost kadar dps olmuyor ilk önce arcane orb aoe diye göze çok büyük geliyor rakamlar ama ray of frostun aynı dps daha hızlı verip bi de ardında patlaması olunca şahane oluyor + slow olayı var tek kötü tarafı cast ederken mal çubuğu gibi bekliyorsun onuda blizz ice armor la dengeleyince sorun kalmıyor

Sufi said:

şimdiye kadar denediklerimden en beğendiğim şu build oldu. önceki sayfalarda birisi yazmıştı ama kim bulamadım.

bunu soloyken kullanıyorum genelde. coop'ta diamond skin'İ slow time->stretch time ile değiştiriyorum. diamond skin çok gerekmiyor hele ki heal eden birileri varsa, onun yerine partiye attack speed vermek çok daha avantajlı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

ya elbet sorulmuştur daha önce ama, ben aldığım silahın int ve vitine bakıyorum?

weapon damage o kadar etkiliyor mu?

int spell bonus vermiyor mu?

ona göre wep değiştiricem answer me

int dmg veriyor tabi ama asıl dps i silah dmg ı veriyor ben sahsen hiç int vermeyen bir 2h (1120 dps) ile oynuyorum. başlar da bende one hand olsun int versin hatta mumkunse wand olsun diye kasıyordum ama anladım ki yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

Abi helle yeni geçtim. 3 tane mavi var 70k dan canları. Bunları kitela kitela anam ağladı yav. Bu kadar sıkıntı mı bu actler artık? yoksa bende mi bi sıkıntı var

Hell weapona bakıyor ya sıkma o kadar kendini,ben solo bitirdim çok güzel silah ile he co op takıldık bazı yerlerde oda sıkıldığımda ama gearsız dediğin gibi....

Infernoya hazırla kendini...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dmg olayını anlayamadım. 3-6 dmg lık bişi yerine 49 intlik bişi takıyom dmg 20 eksiliyor diyor.

1h+Oh takılıyorum 20dps fazla staff düştü, dmg -20 azalıyor diyor, 25 dps lik staff takınca +30 dmg diyor. Statlarda da bişey yok. Aradaki 50 dmg nereden geliyor ?!?!? Wizard olarak neden 2h balta kullanmak zorundayım nasıl bir ibibikliktir bu !
Sosyal ağlarda paylaş

damagele ilgili genel topicde detaylı bir acıklama vardı bir bakılmasını tavsiye ederim,

temelde fark : elindeki silahın Speed i uzerindeki diger butun +damage itemlarıylada carpılıp damage a ekleniyor, haliyle hızlı silah kullanırsan daha yuksek cıkıyor genelde (ben barbar oynuyorum wizard hesapları farklıysa ondan emin degilim)
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

ohyeah said:

Abi helle yeni geçtim. 3 tane mavi var 70k dan canları. Bunları kitela kitela anam ağladı yav. Bu kadar sıkıntı mı bu actler artık? yoksa bende mi bi sıkıntı var

Hell weapona bakıyor ya sıkma o kadar kendini,ben solo bitirdim çok güzel silah ile he co op takıldık bazı yerlerde oda sıkıldığımda ama gearsız dediğin gibi....

Infernoya hazırla kendini...

Abi tamam bitirilir bitirilmez değil de, ben şu ana kadar hiç bu kadar kitelamadım. Deli gibi kite var şu an ve kitelamak uzun sürüyor. Mapi dolaşıyoruz neredeyse. Bu normal mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...