Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

Arnis said:

Forumlarda bu build ile inferno act 2 yaptıgını belirten biri var
Build

Bu da ilgili konu
Topic

bu eleman da dex'le dodge stacklamış.

Bunu denedim. Act I faceroll de Act II olmuyor.

Yapan eleman da zaten 1000+ dps one handlerle falan oynuyormus total 60k dps diyor. Benim 19k dps'im var lulz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben o 1000 lik silahların felan düştüğüne inanmıyorum, blizz koyuyor onları, düşmüyor hocam item, yani bu oyunu oynayan 60 olmuş inferno deneyen sabah aksam deli gibi oynayan bir sürü arkadaşım var , bir tanesi bile daha doğru düzgün item düşürümedi, ama ah ye bakıyorsun oo bi ton item var uçuk kaçık, gerçekten inanmıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Hell'den bir şekilde inferno act 1'e geçiyorsun ,ondan sonra 3k vuran mob 16k vurmaya başlıyor ,melee olarak zaten içerdesin ,act 2 yapabilmek için wizard ve dhnin act 3 ve 4ten topladığı itemları almak zorundasın.Hani burda takıldım ,eski questlere döneyim farm'a devam edeyim olayı komple yalan çünkü çok ciddi upg gerekiyor ,act 1 ile 2 arasında uçurum var.Ee ne anladım ben bu işten ,zokam böyle oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

Normal ve NM de zevkten ağzımdan salyalar akarak oynadığım monkumla hell den itibaren bu sefer etrafa tükürükler saçarak küfür ede ede infernoya geldim şimdi act 1 in başlarındayım normal moblar tanklanabiliyor fakat rare pack tanklamak pek mümkün değil gibi zaten 4 skillden birinin plague desecreator , molten veya fire chains gelme şansı cok yüksek , ee peki ilerleyen classlar nası kesiyor bunları alayı kite ile.Bence şu aşamada bizim içinde ah den yüklü miktarda para bayılıp iyi res vs gear toplamadıkça aksi imkansız gibi bir şey.Bende ofiste bu sabah düşünüp monk ile nasıl kitelayabilirim diye bir build yaptım.Deneme şansım olmadı ama akşam ilk işim denemek olacak.

Build bu :kite monk

2 tane main özelliğimiz var deadly reach damage yemeyeceğimiz bir rangedan vurmamızı sağlarken crippling wave ise moblara sürekli slow verip kitelayabilmemizi sağlıyor.mantra of convinction ile Deadly reach ve Breath of heavenın runelarıyla damageimizi bufflıyoruz,blinding flashın rune u elite packler için mühim kimi caster moblar veya çok hızlı hareket edenler kitelanmakta zorluk çıkarır bu gibi durumlarda bu skill ve ilave olarak serenity kill i mümkün kılabilir gibi duruyor,gelelim passivelere pacifism i her nekadar kitelasakta frozen ve benzeri skille sahip moblara karşı çözüm için koydum faydalı olabileceğini düşünüyorum,2 farklı primary kullandığımız için combination striketanda yüzde 16 buff alıyoruz buda güzel bir buff son olarak near death experiance ani sıkıntılar için çok önemli bir skill açıldığı andan beri her buildimde kullanıyorum defalarca hayat kurtardı.

Genel hatlarıyla build bu ,asıl amacı bir yandan moblardan kaçarken bunu slow veren skillerle güçlendirmek ve bu sırada birçok skillin runeları ve passiveden gelen damage bufflarıyla maksimum damage i vermek bu yüzden ekstra armor veya spirit regen tarzı şeylere vermedim.Amacımız olabildiğince az hit alıp maks damagei vermek ama biz sonucta melee olduğumuz için bir wizard veya DH kadar kolay değil bu iş bizim için o yüzden blinding flash,heal ve serenity de buildde var her türlü kötü duruma karşı.Toplam damage buffımız yüzde 61 eğer aura spamlersek yüzde 73 oluyor ki spirit harcayan bir özelliğimiz yok gibi birşey, aura spamlemek çok sıkıntı olmayacaktır tahminimce.

Sonuç olarak monk ile kite için kağıt üzerinde kafama yatan bir build oldu ,ancak hepsi teoride işte oyunda nasıl olur bilemiyorum ancak akşam deneme fırsatım olacak.Deneyimli arkadaşlardan build hakkında eleştiri alabilirsem güzel olur.Mesela heali veya flsahı kaldırıp yerine sanctified groundlu inner sanctuary(veya başka bir rune u ile) koyup pacifism yerinede beacon of ytar ekleyip serenity ile frozen ve benzerleri dodgelanabilir gibi.Beğenip deneyen olursada feedback verirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...