Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Oyunda sorsaydın ya:D

Zıplayarak süreyi kısaltıyor. Yerine farklı şeyler de alabilirsin. Overpower olur, charge olur, hota olur. Olur oğlu olur yani. Mantık Eliteleri thrashlerle aynı surede (1 sn) kesmek:)

Leap eliteleri toplamak için orda. Ama dediğim gibi mecburi değil. Mesela ben su anda skiller olarak;
B.Rage, Rend, sprint, op, hota, ww kullanıyorum. Genelde 6 dakikanın altında tur bitiyor.

Bu arada. 2m'e aldığım skornla çatır çatır yapılıyor valla:D Immortal+unforgiving+animosity+Templar %8 bonusu ile saniyede 5.1 fury doluyor. 0 Fury generator ile cok rahat oynuyorum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

barbara döndüğüm için wizardın pahalı itemlarını sattım.

skiller fiks zaten

magic weapon blood magic
energy amor-plastic armor
familiar- sparkflint

pasiflere de

glass cannon
blur
galvanizing war

bu skillerden 15% + 10% + 12 geliyor damage

hiç ap on crit kullanmayınca çok rahat yüksek dps'e ulaşılıyor. kafaya andariels visage, ayağa zunimasa, source a chantodos force

bu şekilde rahat 150k dps falan yapılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo progress'e göre dünyadaki Str rolleyen ve soketi olan en yüksek dpse sahip 5. doombringeri snipelamışım. Umutlarım yeşerdi:D

http://www.diabloprogress.com/hero/ragnarok-3893/ragnarok/20514956

Bi tane koreli buldum beni gibi yapan. Yani 1H dps destekli tank yapıyo anlaşılan kendisi. Ha adamdaki Justice lanternler CCyerine AS verdiklerinden çoooook daha değerli. Ama napalım. Salaklık bedava işte. zamanında 7 AS veren Lantern'e 30m vermeye tırstım. Şimdi 4 AS lantern için 100m veriyolar.

Püff.

Şu anda pvp amaçlı gearımda;
43k unbuffed dps.
56k hp
%71 block
850 resist, 7.5k armor
1.9k life regen
10k globe bonus
%2.8 LS
%25 CCreduction
%32 melee dmg reduction var.

HP'yi artırmam lazım ama şu anda hp artıracağım en mantıklı yer IK chest olduğundan (ve kendileri 200m'den başladığından) hp artırımını biraz öteye bırakıyorum. Amuletten bol vitalı ve biraz ofansif bişeyler alırsam iyi olur gibi.

Aslında WT barbar yapacaktım. Ama 1H+Shield için çok güzel itemlar snipeladım vazgeçtim. Çok güzel bi iki fikrim vardı halbusi. Belki bunları fahiş fiyata satarım. Öyle geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...