Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 mp0 mi o video? leap neye yariyor bi de anlamadim tam onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Oyunda sorsaydın ya:D Zıplayarak süreyi kısaltıyor. Yerine farklı şeyler de alabilirsin. Overpower olur, charge olur, hota olur. Olur oğlu olur yani. Mantık Eliteleri thrashlerle aynı surede (1 sn) kesmek:) Leap eliteleri toplamak için orda. Ama dediğim gibi mecburi değil. Mesela ben su anda skiller olarak; B.Rage, Rend, sprint, op, hota, ww kullanıyorum. Genelde 6 dakikanın altında tur bitiyor. Bu arada. 2m'e aldığım skornla çatır çatır yapılıyor valla:D Immortal+unforgiving+animosity+Templar %8 bonusu ile saniyede 5.1 fury doluyor. 0 Fury generator ile cok rahat oynuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Biri hayrına dandik mandik bi skorn versin ya gear çok iyi olmadıgından leapi çıkardım war cryla devam ediyorum o buildde yoksa elitler zamanımı alıyor. Ama 6-7 dk da nası bitiriyosrsunuz anlamıyorum benim en az 15dk sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Masquerade said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nestor-2309/hero/8425953 Sıradaki upgrade nereye yapilabilir? yaklasik 750m butcem var. ne yapsam acaba? yuksek strli bir shoulder, lacuni, immortal chest, witching hour vs. ya da skorn + 5 immortal dizip mi gezeyim en saglam profit nasil olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 mp10da çok kaçmayan bir elit ww build ile 2 dakika sürüyor. extra health gelirse uzuyor tabi. iyi mi? aluriel 40-50 saniyede kestiğini sallıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 maviler çabuk ölüyor da sarı uğraştırıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 @ masq, skorna geçeceksen örneğin eldiveni crit dmg yerine atk spdlisiyle değiştirmen gerekir. dps değişmez ama kahrolursun. bir de soketli EFye geçmeyi düşünebilirsin ucuza kapatırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 goldbären said: mp10da çok kaçmayan bir elit ww build ile 2 dakika sürüyor. extra health gelirse uzuyor tabi. iyi mi? aluriel 40-50 saniyede kestiğini sallıyor çünkü öyle sürüyor işte lan niye yalan söyleyeyim sana asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mp7 full act3 40 dakika sürüyor 60-70m xp Wizard rerolleyesim var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 fin senin armory ne en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Aynı su an link veremiyorum pcde deilim update falan yok pek zaten 80 paragon oldu 10 gündür giremedim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Fin said: Mp7 full act3 40 dakika sürüyor 60-70m xp Wizard rerolleyesim var gibi wizardla mp3 de herşeye tek atarak yarım saatte 30 m XP kasıyorum ben de. 24 movement speed + archonun teleportu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Myskin bi armory'ni linkler misin sana zahmet. Nasıl bir gear ve build kombosuyla oynuyorsun merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 barbara döndüğüm için wizardın pahalı itemlarını sattım. skiller fiks zaten magic weapon blood magic energy amor-plastic armor familiar- sparkflint pasiflere de glass cannon blur galvanizing war bu skillerden 15% + 10% + 12 geliyor damage hiç ap on crit kullanmayınca çok rahat yüksek dps'e ulaşılıyor. kafaya andariels visage, ayağa zunimasa, source a chantodos force bu şekilde rahat 150k dps falan yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Wizard topic'ine geçelim de sorular hazırladım sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Diablo progress'e göre dünyadaki Str rolleyen ve soketi olan en yüksek dpse sahip 5. doombringeri snipelamışım. Umutlarım yeşerdi:D http://www.diabloprogress.com/hero/ragnarok-3893/ragnarok/20514956 Bi tane koreli buldum beni gibi yapan. Yani 1H dps destekli tank yapıyo anlaşılan kendisi. Ha adamdaki Justice lanternler CCyerine AS verdiklerinden çoooook daha değerli. Ama napalım. Salaklık bedava işte. zamanında 7 AS veren Lantern'e 30m vermeye tırstım. Şimdi 4 AS lantern için 100m veriyolar. Püff. Şu anda pvp amaçlı gearımda; 43k unbuffed dps. 56k hp %71 block 850 resist, 7.5k armor 1.9k life regen 10k globe bonus %2.8 LS %25 CCreduction %32 melee dmg reduction var. HP'yi artırmam lazım ama şu anda hp artıracağım en mantıklı yer IK chest olduğundan (ve kendileri 200m'den başladığından) hp artırımını biraz öteye bırakıyorum. Amuletten bol vitalı ve biraz ofansif bişeyler alırsam iyi olur gibi. Aslında WT barbar yapacaktım. Ama 1H+Shield için çok güzel itemlar snipeladım vazgeçtim. Çok güzel bi iki fikrim vardı halbusi. Belki bunları fahiş fiyata satarım. Öyle geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Malachin-2652/hero/939433 bi el atın patiler, ilk neyi değiştireyim dps için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yüzükler + lacuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ikisini de chd chc mi alayım yoksa birine as mi yükleniyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 skiller ww e göre 45-50 cc yaparsan sonrasında as kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 45-50 crit i pasif skiller dahil olarak mı yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 humm tamamdır eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 pasifler dahil tabii. Dolar milyoneri iseniz rmah tan pasifsiz de kasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 str mı atackspeed mı daha çok etkiliyor bu ww buildini. ben de kullanıyorum da yeni yeni tam olarak öncelikli statslarımın değerlerini cözmüş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Laraken said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Malachin-2652/hero/939433 bi el atın patiler, ilk neyi değiştireyim dps için? chest,shoulder,offhand,belt şunları da değiştir acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar