Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunda sorsaydın ya:D

Zıplayarak süreyi kısaltıyor. Yerine farklı şeyler de alabilirsin. Overpower olur, charge olur, hota olur. Olur oğlu olur yani. Mantık Eliteleri thrashlerle aynı surede (1 sn) kesmek:)

Leap eliteleri toplamak için orda. Ama dediğim gibi mecburi değil. Mesela ben su anda skiller olarak;
B.Rage, Rend, sprint, op, hota, ww kullanıyorum. Genelde 6 dakikanın altında tur bitiyor.

Bu arada. 2m'e aldığım skornla çatır çatır yapılıyor valla:D Immortal+unforgiving+animosity+Templar %8 bonusu ile saniyede 5.1 fury doluyor. 0 Fury generator ile cok rahat oynuyorum valla.
Mesaj tarihi:
Biri hayrına dandik mandik bi skorn versin ya

gear çok iyi olmadıgından leapi çıkardım war cryla devam ediyorum o buildde yoksa elitler zamanımı alıyor. Ama 6-7 dk da nası bitiriyosrsunuz anlamıyorum benim en az 15dk sürüyor.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nestor-2309/hero/8425953

Sıradaki upgrade nereye yapilabilir?

yaklasik 750m butcem var.

ne yapsam acaba? yuksek strli bir shoulder, lacuni, immortal chest, witching hour vs. ya da skorn + 5 immortal dizip mi gezeyim en saglam profit nasil olur acaba.
Mesaj tarihi:
@ masq, skorna geçeceksen örneğin eldiveni crit dmg yerine atk spdlisiyle değiştirmen gerekir. dps değişmez ama kahrolursun. bir de soketli EFye geçmeyi düşünebilirsin ucuza kapatırsan.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

mp10da çok kaçmayan bir elit ww build ile 2 dakika sürüyor. extra health gelirse uzuyor tabi. iyi mi?

aluriel 40-50 saniyede kestiğini sallıyor çünkü

öyle sürüyor işte lan niye yalan söyleyeyim sana asdfasd
Mesaj tarihi:
Fin said:

Mp7 full act3 40 dakika sürüyor 60-70m xp

Wizard rerolleyesim var gibi

wizardla mp3 de herşeye tek atarak yarım saatte 30 m XP kasıyorum ben de. 24 movement speed + archonun teleportu var
Mesaj tarihi:
barbara döndüğüm için wizardın pahalı itemlarını sattım.

skiller fiks zaten

magic weapon blood magic
energy amor-plastic armor
familiar- sparkflint

pasiflere de

glass cannon
blur
galvanizing war

bu skillerden 15% + 10% + 12 geliyor damage

hiç ap on crit kullanmayınca çok rahat yüksek dps'e ulaşılıyor. kafaya andariels visage, ayağa zunimasa, source a chantodos force

bu şekilde rahat 150k dps falan yapılıyor.
Mesaj tarihi:
Diablo progress'e göre dünyadaki Str rolleyen ve soketi olan en yüksek dpse sahip 5. doombringeri snipelamışım. Umutlarım yeşerdi:D

http://www.diabloprogress.com/hero/ragnarok-3893/ragnarok/20514956

Bi tane koreli buldum beni gibi yapan. Yani 1H dps destekli tank yapıyo anlaşılan kendisi. Ha adamdaki Justice lanternler CCyerine AS verdiklerinden çoooook daha değerli. Ama napalım. Salaklık bedava işte. zamanında 7 AS veren Lantern'e 30m vermeye tırstım. Şimdi 4 AS lantern için 100m veriyolar.

Püff.

Şu anda pvp amaçlı gearımda;
43k unbuffed dps.
56k hp
%71 block
850 resist, 7.5k armor
1.9k life regen
10k globe bonus
%2.8 LS
%25 CCreduction
%32 melee dmg reduction var.

HP'yi artırmam lazım ama şu anda hp artıracağım en mantıklı yer IK chest olduğundan (ve kendileri 200m'den başladığından) hp artırımını biraz öteye bırakıyorum. Amuletten bol vitalı ve biraz ofansif bişeyler alırsam iyi olur gibi.

Aslında WT barbar yapacaktım. Ama 1H+Shield için çok güzel itemlar snipeladım vazgeçtim. Çok güzel bi iki fikrim vardı halbusi. Belki bunları fahiş fiyata satarım. Öyle geçerim.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Malachin-2652/hero/939433

bi el atın patiler, ilk neyi değiştireyim dps için?

chest,shoulder,offhand,belt şunları da değiştir acilen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...