deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Şu an işte sadece ringlerden gelen 300 civarı loh var sette sadece ama artık loh yerine ls toplamayı düşünüyorum yeni parçalarda. Çünkü genelde 100-250k arası rakamlar görüyorum ki bu da 2k-6k arası life steal demek %9 ls'yle (%2 falan oluyor sanırım %9 ls) Maniac'ı alma nedenim de overpower'la revenge'i de bufflıyor olması ki ikisinden birisi sürekli açık oluyor zaten, hatta şu anki halimle overpower'ın hp veren rune'ünü bile kullanabilirim. Spec'te kafamı tek kurcalayan şey berserker's rage yerine %3 life steal alıp almamak. Gear'da da sıkıntı ilk toplarken dediğin gibi yapmıştım, o yüzden işte leg değişiyim desem yine vitalityli almam gerekiyor, ya da chest değişiyim desem yine strli almam gerekiyor; hepsi birbirine kombine. Upgrade sıkıntı oluyor öyle olunca da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 650-700 resistle ölmezsin zaten leap+ip döndürsen revengle ile birlikde daha çok resist yerine hpyi 45-50 gibi yap gerisi vere dps yüklen birde silahlarda biraz damage olsun sirf crit dmg den dps artıyor diye düşük dmglı dps silahlara yönelmeyin 30-40% critte olsa gene çok beyaz vuruyor over all dps düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Şu an main handimdeki 870 dps sanırım, off handdeki düşük dps (%170 crit + vit + str çok tatlı :P) Resistlerin de hepsini 700+ yaptım az önce, kelepir bi ring buldum 50 all resist, 80 str, %20 crit dmg, 8-16 dmg veriyordu. HP'yi arttırmak için strden 108 puan düşürüp star amethyst takayım diyorum. DPS muhtemelen 1k düşer ama 10kya yakın hp oynar gibi duruyor. Socketsiz helm kullanmak hp'min düşük kalmasının 1 numaralı nedeni btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Aluriel'in sihirli dokunuşuyla benim barbar act 3te esmeye başladı. wizarddan sonra inanılmaz eğlenceli. çok teşekkür ettim Aluriel sen olmasan act 1 de dönmeye devam edicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ben tüm inferno süresi boyunca main hand de balta tutuyorum diye mastery takılıyordum az önce bi balta düşürdüm bakayım dedim damage 3k arttı.Meğer mighty weaponmış allah belasını versin vurdukça 3 fury veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi siz, rüzgarlı sprint olmadan nası oynuyosunuz, ben bayıyorum ya baska türlü. vur vur nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Wotb süper bişey ya, hele overpower + revenge falan alınca yanına çok acayip oluyor. 20 tane mobu çekip her yere kemik fışkırtıyorsun, ekranda 300k 400k yazıyor, eliteler 3-4 sn'de ölüyor. Double Tornado'nun bazı tırtlıkları var öte yandan, bayağı bi uzmanlaşmak gerekiyor, crite çok bağımlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 frenzy/sidearm wotb/slaughter gerisi klasik aynı, bi kaç tip hariç hiç sıkıntı yaşamıyorum act3-act4 sorun çıkaran da colossal gorgol elite pack ençok. hele bi de knockbackli falan gelirse baya kastırıyor. yada benzer tipteki vurmamı engelleyen tipler, vurabildiğim sürece loh+lifesteal yetiyor. revenge yerine overpower/crushing advance denedim dün biraz. bazı durumlarda çok iyiydi ama genel olarak revenge daha iyi, en azından benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dual wield oynarken bir mace bir axe tavsiye ediliyor. weapons master actıgımızda ikisinden ayrı ayrı yüzde 10 crit alma mantığıyla yapıldığını sanıyordum ama totalde yüzde 10 crit alıyorum, statlarıma yansımıyor yani. yüksek loh lu sword bulmuşken birini değiştiriyim diyorum. macede 100 crit damage var axe ım lohlu. hangisini degistirmeliyim sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Arkadaşlar merhaba ,kritik damage ın hesaplanmasıyla ilgili birşey sorcaktım.Barbarla kritik damage vurduğumuz zaman normal damagenin 2 katı kadar mı vuruyor yoksa detailsde gözüken kritik damage kadar mı vuruyor ? Örneğin base damage 1000 , detailsde görünen critical damage de %50, kritik wurduğu zaman 1500 damage mı olcak yoksa 2500 mü oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 main hand silahına bakıyor weapons master bonus için, yani main hand axe/mace olmalı. loh yüksekse diğer silahta ben olsam crit damage olanı kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Aluriel said: frenzy/sidearm wotb/slaughter gerisi klasik aynı, bi kaç tip hariç hiç sıkıntı yaşamıyorum act3-act4 sorun çıkaran da colossal gorgol elite pack ençok. hele bi de knockbackli falan gelirse baya kastırıyor. yada benzer tipteki vurmamı engelleyen tipler, vurabildiğim sürece loh+lifesteal yetiyor. revenge yerine overpower/crushing advance denedim dün biraz. bazı durumlarda çok iyiydi ama genel olarak revenge daha iyi, en azından benim için. Leap'ten vazgeç overpower yoluna gel sen de ^^. Hoş leap çok çok faydalı bir skill, hayat kurtarıyor sürekli, ben de arıyorum bazen ama overpower şu an çok iyi toparlıyor stat eksiğimi ve sürekli açık %30 redirect mmh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 leape bi alışamadım ben ya ground stomp a o kadar alıştım ki.çok işimi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yok ya revenge bırakırım leap bırakamam sanırım o derece asdfsa mobility skill olmadan oynayamıyorum ben ya. sadece dmg mitigation için kullanmıyorum ben bu arada. neyse deneyelim bakalim 2-3 run da zor gibi. @red ground stomp hell sonrası çöp direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Lanet olsun bilgisayar başında olduğum her an elim 2'ye gidiyor (warcry orda sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mobility skill için Furious Charge - Merciless Assault deneyin. Kalabalık gruplarda bir sağa bir sola hiç durmadan charge atabiliyorsunuz cooldown olmadan. Ayrıca jail ı kırıyor leap in aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Double tornado taktiği ile oynayabilen var mı ? Adamlar 2m harcayarak act 3 farm yapıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ben bir türlü yetemedim sol clickteki whrilewinde. O yüzden klasik taktikle devam ediyorum. Bir de o kadar fury nasıl akıyor hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Dün denedim yaklasık 5m item aldım silah falan loh lu . 1 saata ugrastım ya yok olmuyor yani oynaması zor. Ama size bir adamın videosunu koyim. Max 30-40mlik gear ile act 4'ü diablo dahil olmak üzere 15 dakikada bitiriyor. Böyle bir run yapma hızı yok. Play e basıp arkanıza yaslanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Para verip gear alıyorsunuz sonra act4 ü 15dk farmlıyorsunuz yapacak birşeyiniz kalmıyor.Gelin sizde vazgeçin ah den bişey satın almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Adam bir günde 20m basıyordur. Sonra bunları euro karşılığı satıyordur. Ticarete dökmüştür heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Soru. Furious Charge yaparken offhand'in dmg'i farkettiriyor mu? Yani charge anında vurduğumuz moblara hep main hand mi vuruyor yoksa 1 off 1 main tarzında bişey mi? Çok aradım bulamadım. Bilen varsa çooook müteşekkir olurum. 510 dps, soketli (Crit hit chance %50.5 ile oynuyorum), %2.9lifesteal, 293 str 117 vitalı bir mace buldum da. Cevaba göre kendi offhandimi değistireceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 loh + crt + movespeed kasmış adam. durmuyor bile vurmak için. taktik güzel. bu karakterle ev geçindirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 loh değil ls var karakterde %8.6 civarı, %3'ü perk olduğu için %4.5 civarı ls var. AoE farmlarken çok daha iyi loh'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar