fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ne silahın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 the grandfather legendary varya. elitlere karsi %8 guclu,life steal fln fişmani var server bakımda oldgndan yazamiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bi numarası yokmuş ki. 100 k ya ne polearmlar var. ayrıca o build için polearm şart attack speed bonuslu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 polearm+shield mi olcak nasl olcek ? 2h polearm mi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2h evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yarin serverlar acılınca hem silahin özellklerni yazarim, hem su setup'ı denerim, suan girip earthquake atıyorum gg oluyorm ölürse 1-2 champ öluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya bu barbarla bosslar ne kadar kolay azmodanı öldürdüm dün tek deneme küçük çocuk döver gibi dövdüm. Witch doctor la ağlamıştım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Barb ile scripted bosslar çok kolay, tek Wrath yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Level 60 barbar kastıktan sonra inferno'dan tokatlanınca hardcore'da barbar açtım bir de :D. 41 oldum, hiç sorun yok. Nightmare'de bayağı öldüm diye hatırlıyorum, şimdi çok kolay geçiyorum. İşin sırrı doğru item'ı seçmekmiş, öyle her str'ye, her +damage'a atlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 peki normal karakterle infernoda tokat yediğine göre hardcore ile ne yapacaksın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Loex said: ya bu barbarla bosslar ne kadar kolay azmodanı öldürdüm dün tek deneme küçük çocuk döver gibi dövdüm. Witch doctor la ağlamıştım resmen buildde sorun vardır, boss fightları icin en iyi char belki de WD, ayıları saydırıyorsun, her spellde cıkan 3 ayıda vuruyor bossa %225 damage di sanırım her biri x3 = 675 weap damage per click :) eritiyor bossları resmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Illumemati said: peki normal karakterle infernoda tokat yediğine göre hardcore ile ne yapacaksın:D Inferno'nun olayı gear farm, ona da zamanım yok açıkçası :P. Hardcore nightmare bitti sayılır, 1-2 rare pack hariç hiç zorlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 The_Delucian said: Loex said: ya bu barbarla bosslar ne kadar kolay azmodanı öldürdüm dün tek deneme küçük çocuk döver gibi dövdüm. Witch doctor la ağlamıştım resmen buildde sorun vardır, boss fightları icin en iyi char belki de WD, ayıları saydırıyorsun, her spellde cıkan 3 ayıda vuruyor bossa %225 damage di sanırım her biri x3 = 675 weap damage per click :) eritiyor bossları resmen ... ayıları hiç görmedim level 31 de bırakmıştım wd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WgkVSX!cVb!aaccca 15k dmg full rage ile, 650-700 resist, 9k armor, %17 dodge monk + barbarian takiliyoruz infernoda, act2 baya rahatladi ama act 3 zor hala. helm of command ve justice lantern eksik su an onlari da alayim da biraz daha rahatlarim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 meh relentlessi fixlemis herifler artik revenge proclamiyor. act 3 hala imkansiz 1100 all resist 9600 armor 50k hp ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ci1pRxzYwDs adamin gear fazla iyi o ayri ama uygulamada WWnin ise yaramasi super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben böyle oynayabilecek kadar gear toplayacağım önce kesin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gene sıkıcı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şaşmazda 100 liraya toplarım o gearı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 WotB'un thrive of chaos rune'ü de akmış resmen elite fightlarında. Bu arada act 3'de geçince tıkandım kaldım ben de, napmalı ne etmeli diye düşünüyordum. tez elden elimdeki 1k dpsli silahı degistirip life on hitli bişey bulayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 block değerin kaç ? block çok çok önemli. 40% üzerine çıkarmak lazım act3 ve üzeri için. ayrıca 20% melee damage reduction legendary belt şart resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 elimde stormshield var %27'lik, helmiydi, yüzüğüydü yolumuz uzun :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8K_2uw0e6Rw ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 belt var mı 20% melee dmg reduction lı ? abi çok zor para kazanıyorum cidden hiç item düşmüyor. bi item düşüyor iyi stat var üzerinde ama yanında cold res. direk vendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sprint abi. fixlenir patchle yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar