Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Level 60 barbar kastıktan sonra inferno'dan tokatlanınca hardcore'da barbar açtım bir de :D. 41 oldum, hiç sorun yok. Nightmare'de bayağı öldüm diye hatırlıyorum, şimdi çok kolay geçiyorum. İşin sırrı doğru item'ı seçmekmiş, öyle her str'ye, her +damage'a atlamamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Loex said:

ya bu barbarla bosslar ne kadar kolay azmodanı öldürdüm dün tek deneme küçük çocuk döver gibi dövdüm. Witch doctor la ağlamıştım resmen

buildde sorun vardır, boss fightları icin en iyi char belki de WD, ayıları saydırıyorsun, her spellde cıkan 3 ayıda vuruyor bossa %225 damage di sanırım her biri x3 = 675 weap damage per click :) eritiyor bossları resmen ...
Sosyal ağlarda paylaş

The_Delucian said:

Loex said:

ya bu barbarla bosslar ne kadar kolay azmodanı öldürdüm dün tek deneme küçük çocuk döver gibi dövdüm. Witch doctor la ağlamıştım resmen

buildde sorun vardır, boss fightları icin en iyi char belki de WD, ayıları saydırıyorsun, her spellde cıkan 3 ayıda vuruyor bossa %225 damage di sanırım her biri x3 = 675 weap damage per click :) eritiyor bossları resmen ...

ayıları hiç görmedim level 31 de bırakmıştım wd yi
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WgkVSX!cVb!aaccca

15k dmg full rage ile, 650-700 resist, 9k armor, %17 dodge

monk + barbarian takiliyoruz infernoda, act2 baya rahatladi ama act 3 zor hala.

helm of command ve justice lantern eksik su an onlari da alayim da biraz daha rahatlarim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...