sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Abi lanet olsun lan. Aylardır param olmadığı için değil karar veremediğim için telefon alamıyorum bugün artık isyan ettim silkerim böyle halıyı dedim. 4S diyorum ABİ 5 ÇIKACAK AMAN DİYİM diyorlar. BB kullanıcısıyım aslında, BB 9900 mı diyorum YOK ABİ BB BATTI HEM BB 10 ÇIKACAK ALACAKSAN DA ONU BEKLE diyorlar. Sensation alacaktım ABİ ONE ÇIKIYO DUR BEKLE 1-2 AY diyorlar. yeter abi. Beklemiyorum lan. İsterse uçan ayfon çıksın ben alıcam bu hafta bir şey. siz ŞU AN telefon alıyor olsanız (kontratlı alacağım tcell veya vodafone dan) ne alırdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 4s aldim 15 gun once, galaxy s2 kullaniyordum. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ben 4s aldım çok memnunum. 5 çıkacak evet de sonra 6 sı var 7 si var bekle bekle nereye kadar. Bir de geniş olacak onun ekranı falan dediler ondan beklemedim sevmiyorum aşırı büyük telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 abi ben bir de BB 9000 kullanıyorum, yılların telefonu yani. Arada restart atıyor kendine falan. İnsanların karışması yüzünden yemin ediyorum 2 aydır mal gibi telefon bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 copry said: Ben 4s aldım çok memnunum. 5 çıkacak evet de sonra 6 sı var 7 si var bekle bekle nereye kadar. Bir de geniş olacak onun ekranı falan dediler ondan beklemedim sevmiyorum aşırı büyük telefon. samsung note gibi bir şey olacaksa ben de almam zaten ben de sevmiyorum büyük telefon, çok tatsız. benim asıl aklımı kurcalayan blackberry 9900 şuan. bayılıyorum bb kullanmaya, ama 4s varken alınır mı hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Milleti ne dinliyorsun ki sen git al 4s güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bb kullanmadim ama 4s al bence ilerde en rahat onu cikarirsin hem elinden , hem de cok guzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 4s kişisel fikrim, kötü bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 note demistim ama buyuk demissin. 4s o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ben de 4s almayi dusunuyorum 15 gun icinde. Olmadi satip 5 e gecerim cok begenirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Android mi, iOS mu istiyorsun ona karar ver sen önce. Birine girince bir daha çıkamıyorsun kolay kolay. iPhone alırsan hep iPhone gitme ihtimalin çok fazla, Android için de geçerli ama modeller değişebilir en azından. Bunu araştır, Android diye karar verisen gel. 4S ya da 5 diye beklemek anlamsız iOS istiyorsan, git 4S al. Ne Android ne de iOS kullanmadıysan daha önce yeni Nokia Lumia 900'ü de düşünebilirsin, bu günlerde gelmesi lazım eBay, Gittigidiyor gibi şeyler aracılıyla ülkemize. Windows ile en iyi entegrasyonu sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bn de apple kullanicisiyim ama tavsiyem galaxy yonunde. bilgine. bn gittim aldim. yemisim iphone u bu saatten snra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 s3 bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 4s iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 go go 4s. yenisi çıkarsa da diğer aletler gibi elinde patlamaz bir anda 1/3 fiyatına düşmez. istersen okutursun ikinci el iyi fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ben şu bi haftadır nası frenlemeye kasıyorum kendimi belli değil. Askere gidicem ağustosta, o tek dayanağım. Yoksa şu an ofisi mofisi terkedip alcam o derece. Hay allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bende benzer duyguları yaşıyorum bu aralar ,takoz bir telefon var elimde , ayfon alasım var kontratlı operatör seçenekleri leş yalnız Avea'nın 12/18/24 ay seçeneği var ,Turkcell ve vodafone direk 24 ay ,genelde 200x12 veya 100x24 gibi 3 aşağı 5 yukarı ,alacağın pakete bağlı tabi. En uyuz olay da ben avea kullanıyorum,turkcell ile kontrat yapmak istesem ilk 12 ay'ı kredi kartına bağlıyor ,sonraki seneyi anca fatura taahhüt yapabiliyorsun.Şart koymuşlar işte 6 ay abonesi olman lazım,son 3 ay faturasını günü gününe ödemen lazım vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Ben de 4S diyorum. Gerekirse arkadaşların dediği gibi satar 5e geçersin. Ama zaten sanmıyorum 4-5 aydan önce iphone 5 çıksın. Ha Android dersen olay farklı bir boyut kazanır tabi. Şu sıralar Android istersen HTC One diyorlar amma kullananlar daha düzgün yorumlar yapabilir hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 aynı kararsızlık bende de var yeni telefon alıp 4-5 ay sonra yenisi için satmak falan hiç sevmediğim şeyler o yuzden ipad 3 alıcam sanırım bidene.5 cıkıncada iphone alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ben de 5800 var çok memnunum eheremehere ayrıca KANKA ALMA 1-2 AY BEKLE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 4s aldım 3 hafta önce falan çok memnunum, çok güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Xperia S dicem de gördğüm kadarıylan Turkcell romlu cihazlarda sıkıntı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Şunu kullanıyorum ben: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515148 arc / arc S için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sensation xe? Vodafone'da bahar indirimi ne olmuş. 1300 liraya geliyor. Tabi touchscreen altında tozlanma olabilir. bu da işin heyacanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar