bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 asdasd nasıl kendince justify etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 seversem gidip açılıcam canım, o kadar ayı değilimde 17 dolar için oho 20 dolar olmuş bile. neyse ya lootsuz izometrik rpg anca beleşse oynanır zaten sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 758mb'mış lem güzel... steamden ORGINAL aldık yanlış anlaşılmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 işte tek tek görüyoruz game dev tycoon oynamayanları. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 evet ratio dostu mmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 oyun yapma oyunumu olur ya milleti bilinçlendiricek harketten kaçıcan. harçlılarımı call of duty için biriktiriyorum yaşasın activision yaşasın ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 steam workshop üzerinden çok güzel content gelecek diye umut ediyorum, onu da pirate ederler belki bir şekilde ama uğraştırır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 2-3 haftaya bi bundelda gelir karşımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 işte o zaman gülüm bu şehri yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 steam workshop'da adam release etmiş loot modunu. randomized, persistent corpses, loot etc. ama karıştırmıycam şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 oyun güzel gözüküyo da pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 2 saat oynadım çoğu yazı okumakla geçti. Gayet iyi duruyor. Lineerlikte çığır açmış olsa da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 lineerlıkta gerçekten limitleri zorlamış, dar karidorda ilerliyomuşsun hissi var ama karakterler ve dialoglarla kapatıyor. hikaye beni yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bne dronecu açtım so far so op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben shaman açtım ama 2ndary drone'a gideyim dedim, bu mindjack olayı nasıl yapılıyor vendorlarda denk gelmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bingildak said: steam workshop'da adam release etmiş loot modunu. randomized, persistent corpses, loot etc. ama karıştırmıycam şimdilik Şu McDougle tarafından yapılanı diyorsan, o oyuna değil de editöre ekliyor anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bilemedim, doğrudur. mindjack olayını buldum bu arada, ileride doktor yapıyomuş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 reampage said: Parayı önceden aldıkları için zarar etme dertleri yok vidanım rahat, god bless komünity funding. Sonra "niye güzel oyunlar olmuyor niye hep birbirinin aynı oyunlar çıkıyor". Kimse oyunlara para vermek istemiyor, bir şekilde bahane yaratmaya çalışıyor kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 köylü o boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Kickstarterla almamıştım. Şimdi alayım bari. İyi yazılmış senaryo + diyaloglar yeter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 indirim beklicez gene kick starterı kacırdık 30 dolar kaçmasın simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 20 dolar abi, savesistemi biraz daha iyi olaiblirmiş, kafana esip kapatamıosun, 2013 yılındayız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 amma kucuk downloadi var. en azindan ilaclidan bahsediyorum. 2 milyon topladiniz nan. birde satiliyor ustune. ohhh nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 2 milyonu masraf abi, adamlar hiç mi kar etmesin cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bunu oynayan bunun snes versiyonunu da oynasın oda güzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar