-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 deloitte dandik ya. bi maaş hesaplama programları iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Sizin müdürlerden biri benim arkadas bi ara forumdan fotolarınız gösterecem haberiniz olsun 4 büyüklerde çalışanlar bakalım hanginize denk gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 -Deno- said: wemson said: Arkadaşlar, Ernst &young a başvurdum. Yazılı sınavı geçtim. Mülakata çağıracaklar. Benim birkaç sorum var. Aylık maaşları ne kadar? Hafta sonları da çalışıyorlar mı? çalışıyorlarsa full time mı? fazla mesai varmış. Mesai saati ne kadar veriyorlar? Her yıl maaşlar artıyor mu yoksa sabit mi kalıyor? öm atıyorum, oradan bakarsın. banada c/p yapsana attığın mesajı, banada lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bana da atsana dlşskfsşlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ya adam troll sanacak atmayacak olm bana ciddi ciddi lazım gitsene fede :D ben atarım sana ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bana da lazım lan, biz de iibfyiz :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahaha bölüm ne? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 biziniz administrasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 öyle bölüm mü olur, olsa olsa ders olur, hadi bağlı 2 ders olur. ama bölüm olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 fede said: http://eksisozluk.com/entry/26640445 said: istanbul ofisleri calismak icin gercekten kotu bir yer, stajyer olarak gordum ben bunu. diger sirketlere kiyasla nasildir bilemem ama yaptiklari isin %80i ingilizceden turkceye, turkceden ingilizceye ceviri. doğru mu bu. doğruysa ben de giricem stajyer olarak cozmus cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ernst &young'da çalışanlar ile mc donalds'ın mutfağında çalışanlar aynı maaşı alıyorlar neredeyse :) çünkü mc donalsta çalışanlara fazla mesai ücretleri ödeniyor ama Ernst &young'ta ödenmiyor :) cumartesi pazar ise gidiyorsun mecburen. amelelik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 big 4 icinde fazla mesai odeyen tek sirket EY.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 attım fede ve lectre'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 EYde fazla mesailerini sene sonunda ucretli izin olarak alabiliyosun falan diye biliyorum. Bi de EY sıcrama tahtası zaten cogu insan icin calısanlarının %50 si her sene baska yerlere geciyo. Tabi bunların hepsi benim EY calısan/calısmıs arkadaslarımdan duyduklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 EY yeni mezun olmuş, tecrübe yapmalıyım diyen saf gençleri alarak, hak ettiğinden daha düşük maaş veren ve köpek gibi çalıştıran bir yer. enayi sömürüyor kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 screwy said: EYde fazla mesailerini sene sonunda ucretli izin olarak alabiliyosun falan diye biliyorum. Bi de EY sıcrama tahtası zaten cogu insan icin calısanlarının %50 si her sene baska yerlere geciyo. Tabi bunların hepsi benim EY calısan/calısmıs arkadaslarımdan duyduklarım. ya izin ya maaş olarak alıyorsun. periyot değişiyor, illa yıl sonu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 para yok kandırmayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 iyi takip edememişsin bu sefer, tekrar araştırmanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bu hafta sonu kesin iş yüzünden mark knopfler konserine de gidemezsin sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 fazla mesai yapmadım ben çok fazla, bu sene tercihim depeche mode ve iron maiden'dan yana olacak. knopfler beni izlemeye gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 biz mesai yapınca anca ankaranın bağları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aa bizim dedenetim bitmiş lan.. gidiyor bunlar, dur arkalarından su dökeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ildeniz ben bireysel olarak gelip seni denetlemek istiyorum ne zaman geliym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yiğit, işlem tamam. bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar