Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ya böyle levelingi minumumda hızlıdan kasılabilen, item için cinayet işletmeyen epic düşmeyince sinir krizi geçirtmeyen üstüne üstlük pvpye dayalı ancak az çok pvede olan bir mmorpg varmı şu ara? f2p yada p2p çok farketmez bu arada onuda diyim. yardımlarını beklemekteyim anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 GW2'yi bekliyoz, gel sende katıl bu çoşkuya aç ellerini gökyüzüne asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gw2yi bende bekliyomda işte :S minecraft baydı artık kasacağım kadar kastım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oynayacak bişiler yok bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bf3 var tribes var. düzgün oyun oynayın azcık. sıkılmadınız mı yaratık kes gold düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 45 gün meditasyon sonra diablo gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gw 2 güzel olucak emre, gem falan da var. farm yaparız olm lül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 rift şu an en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 diablo 3 e kadar wow vs takıl derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Yukarda saydıklarından hangisi WOW da yok. APB oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ne wowu ya "pvpye dayalı ancak az çok pvede olan bir mmorpg varmı şu ara" bu lafdan sonra hala wowmu diyorsunuz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Rift oynamadıysan, oyum benim de Rift'ten yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ben bıkıp usandım artık oyun aramaktan/çıkacak oyunları beklemekten. istaria (eski adı horizons) diye bir sandbox buldum. o oyunu oynuyorum. swgemu'yu tamamladıklarında ona başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 jonq said: Yukarda saydıklarından hangisi WOW da yok. APB oyna :) APB = hile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ABPde aslinda o kadar cok yok. Arada oluo illa ama bf3 de bile var o kadar, asil sorun her yenilen karsisindakine hileci demesi cok acaip iyi oyanayanda var cok sansli olanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Eq 2 oyna free de oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Eve Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar