Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ayamine sahnesi dururken http://aaltomies.files.wordpress.com/2011/12/ayamine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 sumikayı bulduğumuz an da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ya da "beni ölümüme gönderenin sevdiğim erkek olmasını istiyorum" sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 LethE said: marimo sahnesine gelmiştir. Kac saattir kendime gelemedim, nasi kufrediyorum ya offff Terbiyesizlik bu ya resmen, trollunde bir limiti var yani, ulan eva bu kadar kotu trollemedi ama bende hata, KGNE yapan adamlardan duzgun bisi bekledim, bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 HAHAHAHAHAHA OMNOMNOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 nokta atışı direkj bildim :D , bende uykulu uykulu okurken NOLUYO YA, OHA OHA, DURUN LAN diye kısa bi şok geçirmiştim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 iyi gidiyor, gintoki de oradaki gibi burada da hayat dersi veriyor gene lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 benım secitğim fansbumı cok kötü ya, alete bölümün yarısında 94 seconds demeye basladılar 3/4te anladım mechten bahsettiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben commie'den seyrediyorum bende de aynı, hepsi CR'dan alıntı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 VNden bihaber adamlara çeviri yaptırtıyorlar töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 type 94 u 94 seconds diye cevirmisler lol bu arada gercke ucaklardan filan devsirmelerini cok sevdim, boening - boeing lockweed martin falan filan, sovyetlerin su-37 termiantor filan, japonlarin type-0 in zeronun efsanesinden type 00 takemikazuchi olayi filan, direk military nutlar icin hazine var seride amerikan savas felsefesi ile japon felsefesinide guzel kiyaslamislar lol, iboyada bari hurkus verselerdi ya yazik kendimize ait hicbisi yok ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Age ağır mecha fanboyu. Kgnenin gundam parodisi vardı hatta yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l7qwWdd1k4c senaryuz yuzunden izlemistim bunuda ABI COK GUZEL COK DERIN diye, bittiginde BITHES&WHORES modundaydim, narumi takayukiyi bole bogarak oldurme istegi gelio insana bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MYZkEUYpNn0 http://www.youtube.com/watch?v=nDRY3ys591o HOTBLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=l7qwWdd1k4c senaryuz yuzunden izlemistim bunuda ABI COK GUZEL COK DERIN diye, bittiginde BITHES&WHORES modundaydim, narumi takayukiyi bole bogarak oldurme istegi gelio insana bide ahahaha, story boardunu calmıslar gundamın uzerınden cızmısler. bu kadarmı oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Viktor said: type 94 u 94 seconds diye cevirmisler lol Çeviri yanlışı falan yok aletin ismi 94 Second. http://muvluv.wikia.com/wiki/Type-04/XFJ-01_Shiranui_Second#XFJ-01a_Shiranui_Second_Phase_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hayir abi bildigi nsublardan birinde seconds diye yazmislar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Viktor said: hayir abi bildigi nsublardan birinde seconds diye yazmislar lol asadgadsg sondaki 's'yi görmedim iyimiş harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Animeye geri döndüm. Güzel gidiyordu VN ama bir yerden sonra suspension of disbelief skillim yetemedi. Skill kasmam gerek daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 viktorun mesajını görüp tırstım demiyosunda. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 alternativee geçtin mi ki gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Yok. Verdiğin özetleri okuyup onu deneyeceğim bir de. Anime'yi izliyorum ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Devam et, alternative iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 meh 5 bolum surdu klisenin dibine vurmalari, BEACH EPISODE peeping tom - check voleyball- check shower scene - check ziyafet - check catfight - check okul mayosu, hakuryo yoksa UN var - check issiz adada mahsur kalma - check ayagi burkulan kiz ve onu tasiyan esas oglan - check magra sahnesi - check yahu bunlar nerde diye helikopter kaldirmayan ilgisiz support cast - check bi karpuz kesmediler bide birisi UMI DAAAAAA diye bagirmadi, onumuzdeki bolum tamamlarlar bu eksikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 aa evet ya gözleri bağlayıp karpuz dövecekler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar