Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 - sol kolunu yumruk yapip agzina soktugun kopegin azi disine dolgu yaparak kopegi kacirabilirsin - denizde jaws saldirirsa da burnuna aparkat cikarirsan cok cani yanar ve kacar hayvan - uzerine fil yururse de gidiklamaya calis hemen kaciyorlar. paticik population control team presents. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sol kolunu yumruk yapip agzina sokmak. iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sol kolu bırakıp gitmeyelim sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Lord_Argos said: Biber spreyi deneyin ben kedilerde denedim hayvan kendini yumruklamaya başlıyor koşayım derken duvara falan çarpıyor (-: Edit: Sabahın köründe camımda 1 saat aralıksız miyavladıktan sonra o sinir ve uykusuzlukla baş ucumda duran biber spreyini kullanmam icab etti ancak hayvan ders aldı sanırım, bir daha hiç gelmediasdaf kalkıp "pıst" desen gidicek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Leopar said: ilk mesaji okurken kendi kendime "ulan bu yontemde bi terslik yokmu" diye dusunuyordum meger yumrugu kopegin agzina sokuyomusuz sdfhjs aynen, şaşkınlığıma şapşallığıma denk geldi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kopek dudukleri varmis calinca hayvan kaciyormus. Fiyatida ucuzmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25335267 said: ANKARA - Dün spor için sabah 08.00’de evinden ayrılan İranlı Majid Yahyakhani, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası 60 yaşındaki Majid Yahyakhani hayatını kaybetti. şakası yok. burnuna vurdunuz vurdunuz. vuramadınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 dün akşam televizyondada vardı bu haber, öncelikle adama köpek saldırdığını duyan gören yok ikinci olarak adamın ölüm sebebi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 tek bi şansınız var. 8 köpeğin burnunu aynı anda tekmelemek. http://gundem.milliyet.com.tr/sokak-kopekleri-adam-parcaladi/gundem/gundemdetay/30.03.2012/1521913/default.htm yoksa parçalanırsınız. belki adam da bu topaka yazanlardan biriydi rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hayvanlara bok atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20237297.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 "faça foça fiçi fiçi kukuru kuru kuru kuru kuuuuuu vak vak ku vak vak kuyrupun nerede" diye bağırın. kim olsa kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mighty_THoR said: hayvanlara bok atmayın sana mı atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 dasaaa said: "faça foça fiçi fiçi kukuru kuru kuru kuru kuuuuuu vak vak ku vak vak kuyrupun nerede" diye bağırın. kim olsa kaçar. ben bile kaçtım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bu yapılmalı http://www.youtube.com/watch?v=AhkuD54VdJ0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çok saçma lan.. kedilerin ışınkılıcı tutacak baş parmakları yok ki. fotoşop bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 adamı yemiş lan köpekler oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 etrafta köpek tehditi ciddiyse küçük çakılardan al, en olmadı saplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 gg f10 n yaptım çalışıyor(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 doxylamine said: yok abi belli bir süre sonra takıntı haline geliyor avpd var bende. bi ara aynı olay tinercilerde oldu... valla bi legal olay yoksa gece kesmek istiyorum bunları ?? bunun bi yükümlülüğü falan varmı? ahah adam köpeği kescekmiş yaa... benim de rottum var, abi aman diyim. yaklaşma tehditkar bi tavırla. hele eğitimli falansa sakın. en kötü polise şikayet et, yetkililere başvur. öbür türlüsü agzını yuzunu kırar çünkü köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 köpeklerden korkmak yerine onları sevin, ilgi gösterin faydasını görürsünüz. bir ara bizim sokakta herkese havlayıp duran bi köpek vardı kovalıyordu falan, gittim yanına havlarken, "ne havlıyosun olum derdin ne senin" dedim. sustu, başını okşadım falan, meğer hayvancağızın sevgiye ihtiyacı varmış. aynı şekilde kampüste falan da bazı köpekler sağa sola havlıyor, "ne var lan ne havlıyon" diyince susup gidiyolar. ben her gördüğümde biraz ilgilenirim köpeklerle, severim okşarım yemek varsa yanımda paylaşırım. bir gece kampüsten çıkacaktan o sevdiğim köpeklerden biri ve saldırgan tiplisi yan yanaydı, saldırgan tipli beni ısırmak için bi yokladı, diğer sevdiğim onun ağzını ısırdı yolladı onu. köpeklerle iyi anlaşmak her zaman iyidir. ama olası bir tehlikede, saldırı ihtimalinde tedbiri elden bırakmamak lazım. bir kere göz temasını kesmeyeceksiniz, öyle aman bulaşmayayım götüm götüm gideyim diye bir şey yok, koşmak yok; hayvanlar saldırmadan önce karşı tarafı bir yoklar gücü yeter mi yetmez mi diye. yanında geçecekseniz de gözüne baka baka geçin, size yaklaşırsa kalın bas bir ses ile "höyt" "dayt" diye bağırın. sesin kalınlığına göre köpek tıpış tıpış gidebilir. ne yaparsanız yapın, köpeğe asla tekme atılmaz; köpekler kendilerine en yakın yere saldırıyorlar insanlarda, yani bacak, sen tekmeyi atamazsan paçanı kapar, yere düşürür boğazına saldırır. boğazına saldırana kadar paçana iki ısırık yemek daha iyidir. vurmanız gerekiyorsa kafasına elinizle vurmak daha güvenlidir her zaman. ama bağırıp korkutma yeterli olur çoğu zaman. sürü olarak gelseler bile problem değil, daha önce 15 köpek etrafımı sarıp şakayla karışık ısırmaya çalıştı, bir tanesine sert vurunca hayvanın çıkardığı "viyk" sesi diğerlerini de kaçırmaya yeter. son olarak, ağzını buruşturmayan köpek ısırmaz, her köpekte geçerlidir bu, saldırmadan önce çirkin çirkin buruştururlar ağızlarını, onu görene kadar tehlike yok demektir. bunu zamanında köpek ısırmış, it dalaşının ortasına dalıp 4 köpeği ayırmış birinden dinlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 geezus, kopeklere fısıldayan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 TL,DR: DESTROYING THE NECK with punches, kicks or a bloody big stick is the quickest way to end its life as the bones in the skull and ribs are almost unbreakable by unaided human hand. Assuming its a surprise fight and you have only seconds to act... Having done this I can tell you a couple of things: 1) you will need to kill or severely injure the dog 2) it won't be pretty 3) grab a stick thicker than your thumb if you can First up. Whatever happens you will need protection. Take your top off and wrap it round your hand and forearm. The easiest way is to hold the sleeve and wrap. Try to go all the way from the hand to the elbow. If all you have is a tshirt then... man up and accept the fact that this is going to hurt and you will probably loose a little blood. Here's how things go down: The dog will run at you Take a low stance and get ready for the tackle When lassy is close it will jump at you... for a dog the size you ask about when it jumps RAM YOUR FUCKING ARM INTO ITS MOUTH! and get ready You will probably be heading to the floor. if you have the chance, twist as you fall and land ON TOP of the dog. If it ends up on top of you then get ready for a fight. YOU MUST GET ON TOP AND PIN THE DOG DOWN! If you end up under the dog and can't roll it DO NOT TRY TO GRAPPLE IT! You'll lose fingers this way. Just throw punches aimed at the neck. NOT THE FACE OR BODY! aim at the neck! A dogs skull and rib cage are tough. Instinct will make it bite your arm too. If you have that big ol' stick I mentioned then you have 2 options 1) if it's possible put it into its mouth width wise and press down into it's fucking head. (dogs have no teeth at the back of the jaw and biting down hard on a stick hurts their soft gums) 2) (more likely) you won't be able to find an opening to get that stick in. so.... You're hopefully on top. It's pinned and you're ready. If you can, ram your hand into its mouth (remembering it should be wrapped and covered) and start punching that fucker in the neck... HARD. Try to punch the ground behind its neck. That is how hard you wanna punch. Don't stop untill that dog stops moving. Your aim is to crush its wind pipe. without air it will be dead in 200 seconds or less. Aim to injure the dog and you'll be there FAR, FAR longer. OR Failing that... If you have a minute or two... Gat a bloody big stick and bludgeon that cunt to death! (aim at the neck again though. HEAD AND BODY ARE FUCKING ARMOURED!) Your ultimate aim is to stop it breathing and the easyest way is to stop air going from the mouth to the lungs. Colapse the middleman... so to speak ;) reddit'te okudum lazım olur belki birine. ekstrem durumlar için tabi. baya adrenalin içerikli yazmış eleman da lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar