-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sol kolu yumruk yapmak iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ama sol kol olcak, sağ ile yaparsan sinirlenip saldırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 gözünü ısırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 dişlerini göster üzerine doğru sert adımlar ile yürürken bağır "ne var lan itttttt" kimsin lannn sen" tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Arkadaşımın ailesi evinde yaklaşık 5 yıldır rot besliyor. Yaşı ilerlediği ve apartmanda huzursuzluk çıkardığı için bir tanıdıklarının çiftlik evinde tutuyorlar çoğu zaman. Arada sırada eve getirip 1-2 gün bakıyorlar. Yine böyle bir gün onlara gitmiştim köpeğin evde olduğundan habersizdim. Arkadaşım ev kapısını açtı içeriye gitti bende ayakkabılarımı çıkarıp içeri girdim, tam kapıyı kapattım ki köpek karşıma dikiliverdi. Ben kollarımı sakınıp arkadaşıma seslenecektim ki köpek üzerime sıçrayarak kolumu ısırdı tabi sıçrarken ses çıakrdığı için arkadaşımda bunu duyduğundan höyt möyt bağırdı kısa bir süre ısırmasını sağladı bu durum. Şayet arkadaşım bir ses çıkarmasaydı muhtemelen kolum kopabilirdi. Ev ortamında dahi bu tür bir tehlike ile karşılaşabiliyorsak dışarıda kim bilir neler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 buda benim bia https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/218008_169930129729366_100001371412485_362699_3249170_n.jpg burada 8 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 adam yer bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kavurma said: Arkadaşımın ailesi evinde yaklaşık 5 yıldır rot besliyor. Yaşı ilerlediği ve apartmanda huzursuzluk çıkardığı için bir tanıdıklarının çiftlik evinde tutuyorlar çoğu zaman. Arada sırada eve getirip 1-2 gün bakıyorlar. Yine böyle bir gün onlara gitmiştim köpeğin evde olduğundan habersizdim. Arkadaşım ev kapısını açtı içeriye gitti bende ayakkabılarımı çıkarıp içeri girdim, tam kapıyı kapattım ki köpek karşıma dikiliverdi. Ben kollarımı sakınıp arkadaşıma seslenecektim ki köpek üzerime sıçrayarak kolumu ısırdı tabi sıçrarken ses çıakrdığı için arkadaşımda bunu duyduğundan höyt möyt bağırdı kısa bir süre ısırmasını sağladı bu durum. Şayet arkadaşım bir ses çıkarmasaydı muhtemelen kolum kopabilirdi. Ev ortamında dahi bu tür bir tehlike ile karşılaşabiliyorsak dışarıda kim bilir neler olur. köpekte suç yok ama, nerden bilsin rastgele bir adam olmadığını önce bir tanışsanız kaynaşsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 köpekle köpek olmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mayhem said: buda benim bia https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/218008_169930129729366_100001371412485_362699_3249170_n.jpg burada 8 aylık. çok tatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 @mayhem cinsi ne oluyor abi bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 rottweiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Yirim onu, çok datlı 8-). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Saeros said: köpekle köpek olmayın arkadaşlar asdasdsadsad Gece 12den sonra okuldan donuyorum elimde 1 kokereç ayran poşeti ile abartmıyorum 3 4 tane birden çevreledi bagırdı çagırdı tabi havlıyosa ısırmaz lan rahatlıgı ile hiç odaklanmadan yürüyorum ama o havlama sesi bitiriyor adamı. Bıraktım bende poşeti ona odaklandılar. Nasıl yiyeceğimi önceden hayal ettiğim yemeğim gitti ama ısırılmadım. Erotik hikayeler gibi oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Beni de bi kere bi manyak 10 dk boyunca izlemişti oturduğu yerden.Normalde korkmam ama it bi kere gözünü ayırmadı lan.Karşısından geliyordum başladı bakmaya, arkasına geçtim çevirdi kafayı devam etti bakmaya.Sonra bi ara araya ağaç falan girdi kalktı iki adım attı devam etti, ben orda zaten sikkealllaaa diye ilk aradan döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 www.hurriyet.com.tr/gundem/20223106.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 azına dinamit koy kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kemerinizi çıkartıp, pantolunun femuarını açııın... o sırada ne yapacağınızı anlayıp kaçacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aga sosisi yemesin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lopeth said: kavurma said: ............ köpekte suç yok ama, nerden bilsin rastgele bir adam olmadığını önce bir tanışsanız kaynaşsanız köpeği yavruluğundan beri biliyorum birbirimizi tanıyoruz ama işte deli zamanına denk gelmişim demek ki sağı solu belli olmuyor bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Akhlaur said: Beni de bi kere bi manyak 10 dk boyunca izlemişti oturduğu yerden.Normalde korkmam ama it bi kere gözünü ayırmadı lan.Karşısından geliyordum başladı bakmaya, arkasına geçtim çevirdi kafayı devam etti bakmaya.Sonra bi ara araya ağaç falan girdi kalktı iki adım attı devam etti, ben orda zaten sikkealllaaa diye ilk aradan döndüm. abi sen de onu izlemişsin yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ahahahaha köpek de arkadaşlarına anlatıyomuş . [i]'Bugün bi adamla karşılaştım gözünü ayırmadı 10 dakka izledi beni . Çok korktum![/i]' sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 evet sen köpeği taciz etmişsin köpek said: gözleriyle soydu beni pis sapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: evet sen köpeği taciz etmişsin köpek said: gözleriyle soydu beni pis sapık Zuahahahhahahahhhahahaa Puahahahhahahahahhahahhaa Muhahahahhahahahhahahhahaa AHAHAHAHHAHAHAHHSHDHSAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar