ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Anırdım resmen salak karı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 lan su müzikleri nasil dinliyorlar arabada ben dasti sipringfild dinlesem kafam kaldirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Sigortadan kaskodan falan yararlanmak için arabayı ölüme terketmiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 HOROZBİ ÇOCOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 oğoğoooooooğoo oğooooooooooğoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 SeaGle said: ama tabi kadın sürücü olduğu için faille bitmesi allahın emri zaten. olay kadınlıkta erkeklikte değil, olay mallıkta http://www.youtube.com/watch?v=FnUo8R8nmXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bu taksi videosunu her izledigimde o son anda manevra yapıp kaçan taksiciye helal olsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 şu taksiciyi izleyene kadar Allah kadınların belasını versin diyodum ama şu anda Allah insanların belasını versin diyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 küfür var cok kötü bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bi de o video ankara. beğendik'ten meşrutiyet caddesine inen yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mekan ankara demeseydin de kız ankaralı diyecektim zaten. arkadaki muzik, saçlar, endam, kufur. adanada bile daha edepli kufur ediyo kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 taksicinin olduğu video ankara. mithatpaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 taksici videosunu izlememiştim çok sinir bozucu ben cinnet geçiririm böle birisi gelipte vursa bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mithatpaşa da ne uzun yoldur ha. bunun bıraksan aşağıya doğru, ohoo taa geyik heykellerine kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 emniyet kemeri önemli tabi. yavaş çarpıyor ama nasıl sarsılıyor abla. biraz hızlı olsa kafa ön camda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 arabanın arkasından o koşuşu muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 taksici baya aptalmış ya, bi insan mesleğini bu kadar mı kötü icra eder fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 orda refleksli taksici es geçiliyor hep yıllardır sdf ben trafikte kadınlara nasıl önyargılıysam taksicilerinde hepsine pro gözüyle bakıyorum hep ikiside trafikteki yerlerini hakediyorlar bence.şimdi biri gelcek bütün kadınlar mı kötü.aga işte 3-4 tanesi iyi diye geri kalanı unutamayız.çok kötüler çok ayna kullanmıyorlar bi kere ya.at gözlüğü ile araba kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bone said: SeaGle said: ama tabi kadın sürücü olduğu için faille bitmesi allahın emri zaten. olay kadınlıkta erkeklikte değil, olay mallıkta http://www.youtube.com/watch?v=FnUo8R8nmXQ Trafikte, 0 < Mallık (M) < 100 olacak şekilde bir mallık sayısı kabul edersek, ve mallığın tersi olarak Normallik (N) şeklinde bir birim oluşturursak, N = 100 - M şeklinde ifade edilebilir. Bu N sayısı ise, N = E + Ç + C + D şeklinde formülize edilebilir kabaca. Burada; E : Eğitim seviyesi, Ç : Çevre faktörü, C : Cinsiyet, D : Deneyim'i belirtmektedir. Belirli bir bölge içerisinde Eğitim seviyesi(E)'ni göz önüne alırsak, ehliyet kursları hemen hemen yakın kalitede eğitim verdiği için, genel olarak da Türkiye'de eğitim kalitesinin ortalamada çok fark etmemesinden dolayı, bu faktörün totalde N sayısında büyük bir etki oluşturmayacağı aşikar. Çevre faktörü(Ç)'nü göz önüne aldığımızda ise, belirli bir bölge sınırları içerisinde çevre etkisini homojen kabul edersek, sınırlı bir alanda Ç faktörü sabit kalacaktır. Gelelim kalan 2 can alıcı etmene. Bunlardan ilki Cinsiyet(C). Objektif olarak trafik akışını incelediğimizde, cinsiyet başına düşen birim mallık (mallık/kişi sayısı, özmallık) kadınlarda daha fazladır. Bunu biraz daha açalım; Trafikte erkeğin sayıca üstünlüğü olduğu göz önüne alınırsa ve kazaya karışan kişilerin cinsiyetleri düşünülürse erkeklerin daha fazla sayıda kazaya karıştığı görülebilir. Lakin belirttiğim gibi bunu daha faydalı bir kıyas parametresi olan özmallık şekline dönüştürdüğümüzde, erkek sürücü başına düşen kaza sayısının, kadın sürücü başına düşen kaza sayısından daha düşük olacağı aşikar. Bu durumda kadınlarda özmallık parametresinin daha yüksek olduğu, buna bağlı olarak da Cinsiyet faktörünün o oranda düşüş göstereceğini söylememe gerek yok herhalde. İkinci öenmli parametre de Deneyim(D). Tekrar objektif bir şekilde trafiğe göz atarsak, kadın sürücülerin trafik akışı içerisindeki korku içinde olmaları, çok zorda kalmadıkça çoğunun direksiyon başına oturmaya yanaşmamaları D parametresi bakımından bir hayli geride olduklarının kanıtı. Bunun yanında, trafikteki hemcinslerini düşünen erkek sürücülerin, sürücü ehliyeti sahibi olmalarına rağmen eşlerine/kız arkadaşlarına araçlarını kolay kolay teslim etmediğini göz önüne alırsak, bayanların trafikte geçirdiği sürenin azlığını, bunun da D parametresi üzerinde azaltıcı etkiye sahip olduğunu farkedebiliriz. Böylece; N = E + Ç + C + D şeklindeki trafik normallik sayımızın, E ve Ç sabit kabul edildiğinde bayanlarda bir hayli düşük olduğunu farkedebiliriz. M = 100 - N olarak tanımladığımız M faktörünün bu nedenle kadınlarda daha yüksek olacağını görüyoruz. Bu da kadınların trafik düzeni içerisindeki sonsuz küçük etkilerinin dahi fail'e yakınsadığını bize kanıtlar niteliktedir. Çok kaliteli sürücü olma özelliğine sahip birkaç bayanı, genel sayı içerisinde çok küçük bir miktar olmalarından dolayı ihmal ettik. Dipnot: Ginaly reyiz'in affına sığınarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ne diyon olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bone said: ne diyon olm sen ahahahahaha şaşkınlığını bir paragrafta anlatmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sonra mühendislik fakültesinde niye kız yok felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mühendislikte kız olmaması diğer bölümlerden kız arkadaşımız olabilmesi ihtimalini azaltmıyor pampa. İntegral olmayınca bilim gibi olmamış ama yine de açıklayıcı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 taksicilerin neresi iyi sürücü abi? ehliyeti olmayan pc'de bi iki simülasyon oynamış adamı koysan bir takici kadar araba kullanır şehir içi trafikte en çok kaza yapan / kazaya sebebiyet verenler taksiciler ve dolmuşçular en az 10 kez taksisine bindiğim taksicinin tüm taksicilere küfür ettiğine şahit olmuşumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hava yastığı olmayan araba kaldı mı bu devirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar