Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Avellone FTL ile falan uğraşana kadar kendi oyunlarını bitirsin. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Deathblade said: Crystal gemisine kadar açmıştım. Gitti galiba o saveler falan. Var mı yeni update ile gelen extra content ? Brn onu acamadim ya cok ugrastim ama yok bildigin farm yapar gibi reroll atman lazim 20-30 kez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben 1-2 gemiden sonra uğraş uğraş açamadığım için hile ile açmıştım tüm gemileri oyunu silmiştim fakat geçenlerde tekrar yükledim, hala açıktı herşey sanırım steam cloudta save tuttuğu için silinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 crystal gemisi benim ilk iki uc oyunumdan birinde acilmak uzereydi, 'sonra yaparim lan ne acelesi var' gibi gerizekali bi' kaniya kapildim. 8. 9. sektore gectigim ilk oyundu. yapamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ocak ayında Dlc geliyomuş yada expansion mu desem.Açıklama ,Resmi Site Az kalmış çıkmasına iyidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 çok iyi haber (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Oleyy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 geçen 3. sektöre geçiyordum ki patladık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Boneslark said: free oyun free değil yanlış olmasın, DLC free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Gene patlayan gemiler bizleri bekliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yenilikler çok güzel. orada new systems demiş ama ne olduklarını açıklamamış. sadece yeni tehlikeler demekse kötü çünkü oyunun en büyük eksikliği haritası. şöyle daha bir roam edebileceğimiz, daha az lineer bir harita olsa şahane olacak. blogda kısmi açıklama varmış: said: I can tell you for sure they've not revealed all of the new systems yet, and that's where the meat of the new gameplay is. Certainly there's a load of new events and places to explore, new ways of hurling death at your enemies; but the expansion to me feels like it revolves around the systems - that's why it's the advanced edition. The new systems provide alternative playstyles, ones which liberate you from a reliance on traditional weaponry. It's reinvigorated the game. umarım tamamen özgür olduğumuz bir FTL2 yaparlar. cüzdanı ekrana fırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 arcane bence orada ship systems dan bahsediyor. cloaking oxygen engine falan fistan gibi, umarım harita da değişir ama yeni gemiler ve yeni aletler esas önplanda olan. bu arada bunu seven weird worlds ude sevdi bi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çok deli oyun ya. ios için falan çıksa ne güzel olur aslında.. (yoksa var da ben mi bilmiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ios a bu yeni versiyon ile çıkıcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 said: Other than new alien race, here are some more previously unannounced features: Lanius Ship: New player ship with its own achievements and alternate layout. Type C Ship Layouts: 8 of the original ships will have a third layout that capitalizes on the new content. With the Lanius ship, that makes for a total of ten new starting ship designs. Backup Battery Subsystem: Subsystem that can provide temporary reactor power in a pinch. New Drones: Expanded drone options includes: the Shield Drone that generates a green super shield for your ship, the Anti-Combat Drone that shoots down enemy combat drones, and the Ion Intruder that blasts into the enemy ship and randomly ionizes systems while stunning and distracting crew. Gameplay Refinements: Doors and Sensors can be manned to increase effectiveness; you can now rename crew mid-game; each race has a small variety of colors which allows for easier visual recognition; And more to come: We’re still balancing and polishing the features that are being added. Be sure to keep an eye out for additional content announcements! FTL: Advanced Edition Recap: It will contain a ton of new content and improvements: although the larger additions can be disabled if you prefer FTL “vanilla.” This large update is free for those who already own the game on Windows, Mac, or Linux. FTL is also coming to iPad; it will be the full version of the game including the new “Advanced Edition” content. FTL on iPad will have to be purchased separately from the PC version. An exact date for release has not been decided but we are aiming for early 2014. http://25.media.tumblr.com/e2bc5115ad1c3711d301bd2c032c9f09/tumblr_mvnaun2vbn1smd25ro1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 batuhan said: Ios a bu yeni versiyon ile çıkıcak sanırım. evet, ocak'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bu stealth ship ile taktik neydi? shield yok ya hani, tamire gidene kadar patlıyo gemi. dodge mı kasıcam? yoksa hızlı hızlı gidip tehlikeden mi kaçıcam paso? yoksa ikisi birden mi sdf. engineer gemisi beni kolaya alıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 adamların salvo gelirken cloak yapınca çoğunu kaçırıyor, başlarda öyle takılıcan. long range scanner ile başlıyosun zaten solar flare felan direk kaçın onlardan shield takana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 önce silahları patlatıyorum o işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 buna update gelicekti o noldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bekliyoz hala. ios'a heartstone ile geldi mi deli olacak deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Bende topic i gorunce, aha update geldi herhalde dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 benzer bi oyun var buna iosta bire bir olmasada oda güzel epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar