Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTL: Faster Than Light

Bone

Öne çıkan mesajlar

Law said:

Bir kere easy de bitirdim sildim, tekrar oynamak için bir sebep yok. Fikir çok güzel gelişitirilirse iş yapar bende indirimde aldım 10 dolar çok.

Roquelike olduğu için tekrar oynanabilitesi çok yüksek bence. Ki açılacak bir sürü gemi yapılacak achievmentlar varken.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde balona döndüm 2. sektörü daha bitiremedim. nebula'da bir yangını 3 crew member durduramadı.

wildfire gibi yangının çözümü nedir abi? ben anlamadım, söndürebildiğinden hızlı yayılıyor ayrıca verdiği damage cabası. med center bir yandı mı ve yayılmaya başladı mı eğer ölene kadar söndüremezlerse gg oluyosun :/

"airlock" ları kullanmak gerekmiş ateşe karşı hehe artist gibi tutorial a girmezsen olacağı odur.
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan said:

Law said:

Bir kere easy de bitirdim sildim, tekrar oynamak için bir sebep yok. Fikir çok güzel gelişitirilirse iş yapar bende indirimde aldım 10 dolar çok.

Roquelike olduğu için tekrar oynanabilitesi çok yüksek bence. Ki açılacak bir sürü gemi yapılacak achievmentlar varken.

Öylede beni pek sarmadı :).
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

normalde balona döndüm 2. sektörü daha bitiremedim. nebula'da bir yangını 3 crew member durduramadı.

wildfire gibi yangının çözümü nedir abi? ben anlamadım, söndürebildiğinden hızlı yayılıyor ayrıca verdiği damage cabası. med center bir yandı mı ve yayılmaya başladı mı eğer ölene kadar söndüremezlerse gg oluyosun :/

"airlock" ları kullanmak gerekmiş ateşe karşı hehe artist gibi tutorial a girmezsen olacağı odur.

Söndürme imkanın yoksa, adamların meşgulse, yangının olduğu odanın kapıları kapat. Sonradan söndürürsün (odadaki hava bitecektir bu sırada). Ya da odanın yakınında uzay boşluğuna açılan kapı varsa, onu aç O2 bitince yangın söner.

edit: son cümlede yazmışsın zaten. nubblade.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun insanı sinir hastası yapar ya. ard arda silah sistemleri ve drone modüllerini patlatıp duruyorlar, repair ediyorsun, bittiğinde bir missile daha gelip yine patlatıyor. bu kadar precise olması çok saçma. hani oyun ilerlese biraz crew falan ekler energy basar repair drone kasarsın ama yok yani daha ilk sektörden çıkarken insaf lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen cok sacma olaylar gerceklesiyor.
1 ion bomb,1 normal fuze 1 de 2. lvl lazer silahi(1 kerede 3 atis yapan) , toplam 3 silah ve hepsi aktif gemimde. Karsi geminin droid ve armor kismini hedefliyorum. 3 silahim , 3 kere ard arda missliyor, bildigin sacmalik yani, dusman gemisinde oyle bir evade sansi olmasinin imkani yok,sonucta gemim patladi tabi.Son sectore gelmek uzereydim, long range scanner vs vardi.Sinirdim oyunu sildim sdfaf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...