Seperate Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 eğlenceli güzel oyun da hala çözemedim sanırım ,3 tane intruder gemiye giriyor ,sekize ayırıyor gemiyi direk haha bir de amaç en hızlı şekilde next sectore geçmek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bir kere easy de bitirdim sildim, tekrar oynamak için bir sebep yok. Fikir çok güzel gelişitirilirse iş yapar bende indirimde aldım 10 dolar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tam tersine, her sektörde kalabildigin kadar kal bi sonraki sektöre geçmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hacı save yok mu ben mi bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Save var mıydı hatırlamıyorum ama oyun roguelike olduğundan olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 var save Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 save&exit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Hiç dikkat etmemişim ahah ölene kadar oynuyordum hep ondandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 çıkmadan nası save ediyoruz? öldüm kaç kere ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Olay o zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 roguelike abi oyun. yani feyz almış oralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Law said: Bir kere easy de bitirdim sildim, tekrar oynamak için bir sebep yok. Fikir çok güzel gelişitirilirse iş yapar bende indirimde aldım 10 dolar çok. Roquelike olduğu için tekrar oynanabilitesi çok yüksek bence. Ki açılacak bir sürü gemi yapılacak achievmentlar varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 normalde balona döndüm 2. sektörü daha bitiremedim. nebula'da bir yangını 3 crew member durduramadı. wildfire gibi yangının çözümü nedir abi? ben anlamadım, söndürebildiğinden hızlı yayılıyor ayrıca verdiği damage cabası. med center bir yandı mı ve yayılmaya başladı mı eğer ölene kadar söndüremezlerse gg oluyosun :/ "airlock" ları kullanmak gerekmiş ateşe karşı hehe artist gibi tutorial a girmezsen olacağı odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 batuhan said: Law said: Bir kere easy de bitirdim sildim, tekrar oynamak için bir sebep yok. Fikir çok güzel gelişitirilirse iş yapar bende indirimde aldım 10 dolar çok. Roquelike olduğu için tekrar oynanabilitesi çok yüksek bence. Ki açılacak bir sürü gemi yapılacak achievmentlar varken. Öylede beni pek sarmadı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bingildak said: normalde balona döndüm 2. sektörü daha bitiremedim. nebula'da bir yangını 3 crew member durduramadı. wildfire gibi yangının çözümü nedir abi? ben anlamadım, söndürebildiğinden hızlı yayılıyor ayrıca verdiği damage cabası. med center bir yandı mı ve yayılmaya başladı mı eğer ölene kadar söndüremezlerse gg oluyosun :/ "airlock" ları kullanmak gerekmiş ateşe karşı hehe artist gibi tutorial a girmezsen olacağı odur. Söndürme imkanın yoksa, adamların meşgulse, yangının olduğu odanın kapıları kapat. Sonradan söndürürsün (odadaki hava bitecektir bu sırada). Ya da odanın yakınında uzay boşluğuna açılan kapı varsa, onu aç O2 bitince yangın söner. edit: son cümlede yazmışsın zaten. nubblade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Şu sayfada neyi nasıl unlock edebileceğiniz detaylar vs hepsi var , buyrun eheh. Random oldugu için hala istediğim homeworld ler gelmiyor. http://ftl.wikia.com/wiki/Ships Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 oyun insanı sinir hastası yapar ya. ard arda silah sistemleri ve drone modüllerini patlatıp duruyorlar, repair ediyorsun, bittiğinde bir missile daha gelip yine patlatıyor. bu kadar precise olması çok saçma. hani oyun ilerlese biraz crew falan ekler energy basar repair drone kasarsın ama yok yani daha ilk sektörden çıkarken insaf lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bazen cok sacma olaylar gerceklesiyor. 1 ion bomb,1 normal fuze 1 de 2. lvl lazer silahi(1 kerede 3 atis yapan) , toplam 3 silah ve hepsi aktif gemimde. Karsi geminin droid ve armor kismini hedefliyorum. 3 silahim , 3 kere ard arda missliyor, bildigin sacmalik yani, dusman gemisinde oyle bir evade sansi olmasinin imkani yok,sonucta gemim patladi tabi.Son sectore gelmek uzereydim, long range scanner vs vardi.Sinirdim oyunu sildim sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 asiudhsad insanı yakalayan bir yanı de var, yok değil. fakat bir taraftan da sinir hastası edip ragequit bastırıyor. 3 defa ragequit basıp 30 dk sonra geri döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 savaşa girer girmez silahları ateşe hazır hale getiren zımbırtıdan alın çok işe yarıyor =P Sağlam silahlarınız varsa karşı gemi ateş bile edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Direk hazir eden zimbirti ve ion bomb bir araya gelince gg. Ama iste bulamiyosun kolay kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 e bü tür single run üzerinden giden oyunların doğasıdır o, ne bulursan onunla bi numaralar yapıp bitiriceksn işte. gereksiz animasyonları falan eleyip daha sole tıkır tıkır oynana bi hale getirseler oyunu cok faha zevkli olucak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi gereksiz bişi yok ya pek. o değil de böle fighter tayfa toplayıp teleport etme gibi fantazi kasan var mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ben mantis B dışında oynayamıyorum artık, cok eglenceli abi 4 kişi board edip gemiyi yagmalamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Mantis açamadım ben bir türlü. Benden de tip gelsin. Burst Laser II görünce basın parayı alın. Bir keresinde federation ship'te x3 Burst Laser II + x1 Burst Laser I + Weapon Preigniter yapma şansım oldu. Oyunu bitirmek istemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar