liberal Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Normalde Hurriyetin tarafsız gazetecilik öğreniği diye acacaktım ama daha genele yayayım dedim. Evden çıkmadan bi 5-6 saat önce 'Rakamlar inandırıcı değil işsizlik rakamlar ile oynanıyor' başlıklı haber (aşağıda) sayfasını açık bırakmıştım. Yorumlar falan vardı aşağıda hepsi hükümeti eleştiriyordu falan. Genelde akp'liler chp'lilere, chp'liler akp'lilere bok atar hürriyette bilirsiniz, bunda böyle değildi. Her neyse geldim eve sayfası yeniledim yeni gelen yorumlara bakmak için, sayfayı adamlar "ekonomi" bölümüne taşıyıp tüm yorumları silmişler. Daha 4-5 saat önce bu anasayfa'da kocaman slide'lı bölümdeydi. Kemal Kılıçdaroğlu bir eleştiri yapmış onu da komple sayfadan kaldırmışlar. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20196052.asp Neyse ekonomiye taşıdılar ben de ekonomi anasayfasına bakayım dedim. Ekonomi anasayfasında bile yer almamış eleştiri lol Bir başka haber de bu. Kemal kılıçdaroğlu yine eleştiriyor. (tarih itibariyle en son haber bu= "9 yılda 6 kez mali af çıkardılar, işsizliği ‘köye dönüşle’ indirdiler" http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20199406.asp Bunu da anasayfaya koymuşlar ama görmek için sayfayı indirmek lazım. Hurriyet bu kadar mı leş oldu. En son 3.5 milyar dolarlık vergi cezası vardı rte tarafından pompalanan. Noldu ona? Samimi fotoraflar çekiyordu Aydın Doğan, heralde aralarında halletmişler durumu. Neyse konu şu ki iktidarı eleştiren medya kaldı mı gerçekten? Bi sözcü var, bi cumhuriyet var başka gazete var mı? TV olarak da bi ulusal tv falan var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tl;dr Türkiye'de medya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tarafsızlık? medyada? şaka yapıyor olmalısın. bir de hürriyet ile tarafsız kelimeleri aynı cümle içinde olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 medya tarafsız demedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hoca zaten hürriyet yıllardır tarafsız gözükmeye çalışıp akp yandaşlığı yapan bir gazetedir. aydın doğan kapitalist bir iş adamı sonuçta, en çok parayı veren kimse ona yaklaşacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 O zaman neden tarihin en buyuk vergi cezasini ona kestiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ilk başlarda akp nin isteklerini yerine getirmekte zorluk çıkarıyordu çünkü. emin çölaşan bekir coşkun gibi çok sayıda okuru olup da akp yi sürekli eleştiren yazarları bünyesinde barındırıp, yazılarına sansür getirmiyordu. vergi cezasıyla ilk başta yazıları sansürlenmeye başlandı sonra da kovuldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Yılmaz özdil var hürriyette hala o durdukça tam tamına yandaş olamazlar her türlü giydirir yözdil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Burda okuyucuda da suç var. Medyanın tarafsızlığını holding sahibi amcaların gazetelerini okuyarak sorguluyor. Üstelik marifetmiş gibi "Vay arkadaş" diyor. Yıllardır kimse "aga bu gazetenin olayı nedir" diye sormadan marka haline getirmiş. Elle tutulacak hiçbir yanı yok -ne baskısı kaliteli, ne haberler düzgün, görsel açıdan facia, çalışanları üç kuruş paraya iki kişilik iş yapıyor- Ama genede "medya yandaşlığı" tartışılacaksa elde Hürriyet var. Bu yaklaşım adamları beslemeye devam ediyor çünkü hala kar edebilen tek gazete Hürriyet. Zaman okuyucusu gazetesini severek okuyor, Hürriyet okuyanlar nefret ediyor genede okuyor. Şu saatten sonra istediğiniz gibi bir gazete okumanız inanılmaz zor bari prim vermeyin. Birgün falan alın alıcaksanız da adamlar faturaları ödesin en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sosyal medya kültürü adam gibi otursa sunların hepsi tarihin tozlu raflarına kalkacak ama o da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sosyal medya güçlü bi ortam ama haber alma amaçlı kullanılması bir yere kadar olabilir. Nasıl öğreniceksin mecliste olanları? CHP Halkla İlişkiler twitterından mı, Melih Gökçek'ten mi? Güvenilirliği çok sıkıntılı. Zaten otursa ne olacak. Bunca sene medyaya sesini çıkarmamış halk sosyal medyadan bilgi ile dolup sokağa dökülüp devrim mi yapacak? Hepsini geçtim gazetecilerin kendileri bizzat mal. Lan basın kartını devletin verdiği kaç ülke var nasıl bir çelişki bu? Adamların yıpranma hakkını kaldırdılar hepsi 65 yaşına kadar çalışacak hala sesleri çıkmıyor. 65 yaşında kameraman mı olur eheh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sözcü iyi. cumhuriyet daha iyi olabilir ama o kadar soğuk gibi görüntüsü falan kimse almaz yani dssfds. halk zaten yetersiz. cumhuriyeti nasıl okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sözcü okuyacağınıza uykusuz penguen falan okuyun. Hem amacı mizah, arada kalmış değil sözcü gibi. Hem de siyasi haberler hakkında daha iyi bilgi edinirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 En iyisi radikal gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Adı taraf olan bir gazete var ülkede. Neyin tarafsızlığından bahsedilebilir ki :) "Chp komunistlerle görüşmeye gidiyor" diye 80li yılların kafasıyla karalama başlıkları atan gazetelere değinmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 türkiyede medya leş dersen sonuna kadar katılırım, taraflı dersen yine aynı şekilde katılırım. iktidar yalakası dersen onaylarım. ama verdiğin örnek yanlış geldi bana. yav gazetedeki manşetleri zaten birkaç saatte bir değişir web sitesinde. Adamlar 3-4 saat tutmuşlar ana sayfada, sonra bölüme taşımışlar işte. Yeni olay oldukça değiştiriyorlar o manşeti. Okuyucu yorumlarına gelince, barzonun biri ağır laf etmiş kavga çıkartmıştır, adamlar da komple uçurmuşlardır. Patide her hafta 4-5 kere olan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 O öyledir, yorumlara genelde dokunmuyorlar. Şuraya bakın derim ben: http://news.google.com/news?pz=1&cf=all&topic=n&ict=ln&zx=h1rty2ybydly&pog=false Tek kullandığım yer; her yerden topluyor, aynı haberin farklı yerlerdeki versiyonlarını filan veriyor. İyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Muhalif dediğiniz Yılmaz Özdil yazıları nedeniyle başbakanla kaç kere davalık olmuş sorun bakalım? lol yıl 2012 olmuş insanlar hala Yılmaz Özdil'in muhalefet yaptığını sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 dglkjlasgKSLDJHGŞLAKSDJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ayıya dayı demenin norm kabul edildiği bi ülkede muhalefet yapsan nolur, yapmasan nolur? Leader özetlemiş durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 "nutella yerim" said: sosyal medya kültürü adam gibi otursa sunların hepsi tarihin tozlu raflarına kalkacak ama o da zor. sosyal medya uğraşlarından bir örnek http://www.onedio.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Aydınlık gazetesi iyidir. Cumhuriyet'in şu an sadece 3-4 köşe yazarı var muhalif olan. Bunun haricinde gazete tamamen 3 maymunu oynuyor. Benim gibi 25 senedir takip edenler ne demek istediğimi bilirler. SÖZCÜ gazetesi de iyi. Yeniçağ'da muhalif bir gazete ve sağlam duruyor. Şu yeni çıkan gazeteyi hiç okuma fırsatım olmadı,bir şey diyemeyeceğim. TVlardan muhalif tek kanal ULUSAL KANAL,bu gayet net. TV8'de taraf tutmadan yayın yapmaya çalışıyor, en azından habere yorum katmıyor. Gerisi tamamen yalan dolan medyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 cetoritto said: Aydınlık gazetesi iyidir. Cumhuriyet'in şu an sadece 3-4 köşe yazarı var muhalif olan. Bunun haricinde gazete tamamen 3 maymunu oynuyor. Benim gibi 25 senedir takip edenler ne demek istediğimi bilirler. SÖZCÜ gazetesi de iyi. Yeniçağ'da muhalif bir gazete ve sağlam duruyor. Şu yeni çıkan gazeteyi hiç okuma fırsatım olmadı,bir şey diyemeyeceğim. TVlardan muhalif tek kanal ULUSAL KANAL,bu gayet net. TV8'de taraf tutmadan yayın yapmaya çalışıyor, en azından habere yorum katmıyor. Gerisi tamamen yalan dolan medyası. TLDR; akp'ye küfreden tüm gasteler kanallar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tersten mi okuyayım kalimero? akpyi yalayan,yutan,tayyipi sultan ilan eden,chpyi ve diğer muhalefet partilerini,baykalı,kılıçdaroğlunu yerin dibine sokran,ergenekon-balyoz davalarında içeridekileri yıllardır suçlu ilan eden, ülkede ekonomi pamuk ipliğine bağlı ve bunu halktan gizleyen,pembe tablolar çizen basın iyidir mi diyeyim? TV8i çizmeyle falan olmuyor bu iş. Kafaların içi leş olmuş, düzeltecek bir şey de kalmamış. Bir arada yaşamamız bile mucize, nereye kadar bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yoo, tersten de okuma. hayır sizin mantığın sakatlığı burada zaten. kemalizm eleştirisi yapan fethullahçı oluyor. sözcü, aydınlık şakşakçı yandaş diyen zaman abonesi oluyor fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar