Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'li vekilin uyuşturucusu

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, uyuşturucu maddeye ulaşımın ne kadar kolay olduğuna dikkati çekmek amacıyla, “tebdili kıyafetle”, Antalya'dan aldığı kokain ve eroini, Meclis polisine teslim etti.

çok efsane lan
uzun zaman sonra chp'den iyi bi hareket
kutluyorum

haber: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20180837.asp
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yerinde bir hareket olmuş zira üniversitede okuyan gençlerin büyük çoğunluğu bu batağın içerisinde sürünüyor, esrar partileri verilen öğrenci evlerinden geçilmiyor günümüzde bir an önce bu işleyişe darbe vurulmalı. Yazık yani kişinin kendi hür iradesiyle ona ulaşmasına kimse birşey diyemez ama zararlı işte yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

thecure said:

polis de tebdili kıyafetle mesela meclisten birine torpil yaptırsın. sonra bakın torpil yaptırmak ne kadar kolay diye laps diye koysun masaya belgeleri. sonra sıra sıra herkes bunları yapsın başka meslek gruplarına.

sen de haklısın. uyuşturucu satıcılığı meslek grubu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Çok yerinde bir hareket olmuş zira üniversitede okuyan gençlerin büyük çoğunluğu bu batağın içerisinde sürünüyor, esrar partileri verilen öğrenci evlerinden geçilmiyor günümüzde bir an önce bu işleyişe darbe vurulmalı. Yazık yani kişinin kendi hür iradesiyle ona ulaşmasına kimse birşey diyemez ama zararlı işte yapacak birşey yok.

ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

thecure said:

polis de tebdili kıyafetle mesela meclisten birine torpil yaptırsın. sonra bakın torpil yaptırmak ne kadar kolay diye laps diye koysun masaya belgeleri. sonra sıra sıra herkes bunları yapsın başka meslek gruplarına.

sen de haklısın. uyuşturucu satıcılığı meslek grubu zaten.

kaçakçılarla ilgilenmek polisin işi ya o açıdan demiştim.polisler de bir meslek grubu işte anlaşılmamış.polisin işini yapıp yapmadığını kim denetler, böyle mi olur bu işler.
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip satan yer bulabilmesi ve alması düşündürücü kısmı. Ben gidip bulabiliyorum siz nasıl bulamıyorsunuz demek istemiş abisi fakat uyuşturucuların, tütün vs. dahil olmak üzere kaçak malların zaten polis kontrol noktalarından sorunsuz geçip büyük şehirlerde satıldığı ve kaçakçılar sınırda vurulduğunda "ordu, pekeke bize hep izin veriyordu, şimdi niye böyle oldu böhüe" diye ağlanan bir memlekette olduğunu unutmuş sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

olacak şeyi söylüyim, zaman, taraf, vakit, sabah, samanyolu, kanal 7 birleşip bu vekil hakkında karalama kampanyası başlatır, uyuşturucu baronu ilan edilir, kendisi hakkında ergenekondan tutuklama emri çıkartılır, hapise girer, 10 sene orda tutuklu kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...