DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Megan iyi mi Megan? DOğumdan sonra bozdu kendini diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 parmakları hariç hala perfect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 michael bay'in filmine gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 splinter ustayı merak ediyorum en çok. gidecem bakalım. çıkıncada pizza yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 bebop and rocksteady nerde??,foot soldiers,brain?, onu geçtim april olmamış bi turuncu tulumla olacak iş değil. silkerim böyle ninja tosbağaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Frostbite said: bebop and rocksteady nerde??,foot soldiers,brain? Rocksteady, Bebop ve Krang 80ler'deki çizgi film ve oyuncak serisi için çıkartılan karakterlerdi. IDW çizgi roman serisinde geri döndü ama onun dışında Ninja Kaplumbağalar serilerinde olan karakterler değiller. Film vs izlemedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 geçmiş filmlerde trışka(ama bunun kadar değil gibi) ben hep çizgi filmi ve çıkmış oyunları (ah ne güzeldi onlar) baz alarak söyleim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ya zaten kaç kişi ilk çıkan çizgi romanı okudu çizgi filminden önce allah aşkına. herkes için rocksteady beebop orijinalde olan karakterlerdir. çizgi romanda olsun olmasın, cuk diye oturmuş karakterler yani. bu arada film leş ötesi di mi, sırf kaplumbağaların leş tipi yüzünden gitmeyi düşünmüyorum ama ayrıca film de leşmişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Ben gayet eglendım kaplumbagların hatırına gitmelisin :) Film sonunda cikan muzikte hos. http://www.youtube.com/watch?v=BaACrT6Ydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Yarısında çıktım çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 iyi de orjinali öyle değilmi zaten 80 küsürler oyuncak ve çizgi filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Feamer said: iyi de orjinali öyle değilmi zaten 80 küsürler oyuncak ve çizgi filmler yok 1987 mi ne çizgifilm. ondan önce çizgiroman var 1983 mü ne. bizim çocukken ilzediğimiz şey çizgiromanın çizgi filmi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sabonis said: ya zaten kaç kişi ilk çıkan çizgi romanı okudu çizgi filminden önce allah aşkına. herkes için rocksteady beebop orijinalde olan karakterlerdir. çizgi romanda olsun olmasın, cuk diye oturmuş karakterler yani. bu arada film leş ötesi di mi, sırf kaplumbağaların leş tipi yüzünden gitmeyi düşünmüyorum ama ayrıca film de leşmişmiş. Sanırım sadece Türkiye'de tek kaynak olarak o çizgi film serisi ele alınıyor. Oysa yurtdışında ilk film (1990) ve 2000'lerdeki çizgi film serisi de popüler olmuştu. Bunlar sayesinde orjinal çizgi roman serisi tekrar gündeme gelmişti. Çizgi filminden önce orjinal çizgi romanı Amerika dışında popüler değildi, haklısın. Ancak o kadar sene sonra 80'lerdeki çizgi filmin remake'i gibi film beklemek hata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Çocukluğumun hatırına gittim , boşuna haftasonu sabahın köründe kalkmamış olmak için ama çok kötüydü.. 12-16 yaş arası için güzel de bize olmamış.. tek eğlendiğim yer asansörde kulenin tepesine çıkarken yaptıkları müzik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 asıl 12 16 için uygunsa bize uygun. bizim de istediğimiz çocuksu bir şey. ciddi turtle istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 DareJedi said: Film sonunda cikan muzikte hos. http://www.youtube.com/watch?v=BaACrT6Ydik çok lame değil mi müzik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 film nası gidiyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 sadece red yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 sadece red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ciddi anlamda kötü. Eski anılar hatırına gidilir gene de ama çıkista sen de kötü diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 sırf eski günlerin hatrına gidilen bi sürü film yaptı şapşallar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 transformers gibi bu da michael bay tornasından geçmiş, aynı çekimler, aynı efektler, aynı sığlık meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 barbu said: Ciddi anlamda kötü. Eski anılar hatırına gidilir gene de ama çıkista sen de kötü diyeceksin. Film çok kötü, eski anılar hatırına hiç gidilmez. Sonra pişman olup arkanı dönmeden koşarak kaçmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Az önce izledim de allah belasını versin. Çocukluğumu bozmaya devam ediyor şerefsiz yapımcılar ve yönetmenler. Defterden ninjitsu öğrenmekte iyimiş matrixe bağlasa daha iyidi. Hoş eski filmleride güzel değildi ama bu en beteri çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar