küheylan Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kızın benimle tanışmasını sağla. erkek ırkından bile soğutacak çirkinliğim ve ayılığımla kızı lezbiyen yaparım. kurtulursun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 tanistim dedigi, aksam dolmusta gormus isten eve donerken. guzel dedigi meh, kiz dedigi de adam aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 posta koymuşsun koycağın kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Allure- said: kaç ay oldu ki? playboy kesilmeyin başımıza. cumartesiden beri sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kız gelip böle topic açıyor mu kız ezmiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 küheylan said: kızın benimle tanışmasını sağla. erkek ırkından bile soğutacak çirkinliğim ve ayılığımla kızı lezbiyen yaparım. kurtulursun. :( http://ultraphil.deviantart.com/art/Forever-alone-Animated-Cry-187145744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 misyoner. ben ezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Vendy said: küheylan said: kızın benimle tanışmasını sağla. erkek ırkından bile soğutacak çirkinliğim ve ayılığımla kızı lezbiyen yaparım. kurtulursun. :( http://ultraphil.deviantart.com/art/Forever-alone-Animated-Cry-187145744 olm şunu arıyodum ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ginaly,benefit/cost şeklinde baksan bile gene de hayatında biri olduğu müddetçe cost'tan kaçamayacaksın.e o zaman benefit'i mümkün olduğunca üst seviyede tut ki oran yükselsin.kız seni seviyor,tapıyor vs. neyse işte.yani benefit tatmin edici seviyelerde, cost sabit. yeni bulacağın birinin daha beneficial olacağını garanti edebilir misin? o zaman postala. yok karı kızla alakam olmaz, cost'u 0 licam dersen yine postala. ama yok arkadaş kız biyerlerde bulunsun diyorsan şu aşamada bırakma. b/c oranı daha yüksek birini bulursan öyle bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 eğer illa b/c'u maksimize ve sürdürülebilir yapmakta ısrarlıysan da kızı postala rusa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 b/c oranı yüksekler: beyaz yakalı milfler, eskort siteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 said: ben instant utility insanıyım ben hala sundaki alakayi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 direk mala gider demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Su konunun linkini gonder kiza, o anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 gözünü bağla ve ortama ondan habersiz bir kız getir dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 0ne said: Su konunun linkini gonder kiza, o anlar. Denendi. Çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 C.tesiden bugüne 5 gün, 5 günlük ilişkinin öncesi eğer uzun süreli ilişki vaadi olan bir yazış dönemi olmadıysa hiç bir bağyan hemen ciddiye almaz. Hele ki koca bekleyen kutsal bakire değilse -ki değil anladığım kadarıyla- yok öyle bir dünya. Ya orjinaline denk geldin ya da yazarken imla hatası yaptın, yanlış anladı. İlla ayrılmalıyım diyorsan git paşalar gibi; "ben uzun süreli ilişki adamı değilim, seni üzmeden bitirelim" de. Öteki türlü laçka olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 takıl yaw kız güzelmiş. birşeyler de yaşıyormuşsunuz ;) fazla yüz vermessin zamanla soğur senden. o zamana kadar işin görülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Kızla bişeyler* yaşamadan niyetini söyleyecektin, şimdi her türlü bok adam olacaksın bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bişeyler yaşamadan ne söylüceni nerden bilsin KAVUN MU LAN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sen bana soylemedin niyetini biseyler yasamadn once =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yılmaz özdil stili yazmışsın diyecem de satır aralarındaki boşluklar kurgunun "yeaa kızlar bana hasta,bi de acaip kız götürüyorum güzel falan bunlar hatta. ama işte bulunmaz adamım bıraksam mı" mesajlı altmetni için ayrılmış sanırım. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 o altmetin zaten ginaly isminde var, yaziya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Xaenin said: Kızla bişeyler* yaşamadan niyetini söyleyecektin, şimdi her türlü bok adam olacaksın bay. Bok adam mı olmak, skor mu yapmak? discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar