Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

posta.

ginaly

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
küheylan said:

kızın benimle tanışmasını sağla.

erkek ırkından bile soğutacak çirkinliğim ve ayılığımla kızı lezbiyen yaparım. kurtulursun.

:(

http://ultraphil.deviantart.com/art/Forever-alone-Animated-Cry-187145744
Mesaj tarihi:
Vendy said:

küheylan said:

kızın benimle tanışmasını sağla.

erkek ırkından bile soğutacak çirkinliğim ve ayılığımla kızı lezbiyen yaparım. kurtulursun.

:(

http://ultraphil.deviantart.com/art/Forever-alone-Animated-Cry-187145744

olm şunu arıyodum ya ahaha
Mesaj tarihi:
ginaly,benefit/cost şeklinde baksan bile gene de hayatında biri olduğu müddetçe cost'tan kaçamayacaksın.e o zaman benefit'i mümkün olduğunca üst seviyede tut ki oran yükselsin.kız seni seviyor,tapıyor vs. neyse işte.yani benefit tatmin edici seviyelerde, cost sabit. yeni bulacağın birinin daha beneficial olacağını garanti edebilir misin? o zaman postala. yok karı kızla alakam olmaz, cost'u 0 licam dersen yine postala. ama yok arkadaş kız biyerlerde bulunsun diyorsan şu aşamada bırakma. b/c oranı daha yüksek birini bulursan öyle bırakırsın
Mesaj tarihi:
C.tesiden bugüne 5 gün, 5 günlük ilişkinin öncesi eğer uzun süreli ilişki vaadi olan bir yazış dönemi olmadıysa hiç bir bağyan hemen ciddiye almaz. Hele ki koca bekleyen kutsal bakire değilse -ki değil anladığım kadarıyla- yok öyle bir dünya.

Ya orjinaline denk geldin ya da yazarken imla hatası yaptın, yanlış anladı.

İlla ayrılmalıyım diyorsan git paşalar gibi; "ben uzun süreli ilişki adamı değilim, seni üzmeden bitirelim" de.

Öteki türlü laçka olur.
Mesaj tarihi:
yılmaz özdil stili yazmışsın diyecem de satır aralarındaki boşluklar kurgunun "yeaa kızlar bana hasta,bi de acaip kız götürüyorum güzel falan bunlar hatta. ama işte bulunmaz adamım bıraksam mı" mesajlı altmetni için ayrılmış sanırım.

Olmamış.
  • Yeni Oluştur...