bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hee sorun bingildak, sen at cüzdanı "hepsi aynı" diyerek, 15 dk araştırma yapmadan. ondan sonra gel forumlarda sular seller ağla "neden böyle" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oyun çok iyi. mmo sevmem ama hayran oldum. paraya kıyın alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 mortis online vardı lan bi ara o noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 açsanıza ikinci konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 e sanane bundan :) istedigim yere atarim parayi cuzdani.. bak cok basit sanane bilader benim paramdan keyfimden. ben sana bunu al zorlami diyorum ? yooo.. begenmedi isen almazsin zaten, ha ben begenirim betasinda vs alir oynarim senene e be bingildak.. :D s.a.n.a.n.e ne adammissin anlamadin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kanuni said: e sanane bundan :) istedigim yere atarim parayi cuzdani.. bak cok basit sanane bilader benim paramdan keyfimden. Hem fakirler, hem de servet düşmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sana fikir soracak kadar kimse düşmedi kanuni, swtor en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Adama zengin demek ayrı, senin fikirlerin beş para etmez demek ayrı. Ayıp, ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: hee sorun bingildak, sen at cüzdanı "hepsi aynı" diyerek, 15 dk araştırma yapmadan. ondan sonra gel forumlarda sular seller ağla "neden böyle" diye. Ağladığım yok lan. Oynadığım sure boyunca darkfalldan da final fantasy den de keyif aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yok kanuniye dedim zaten onu asdasd şuursuz kullanıcı kanseri sektördeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 cok fena bu bingildak. ezik. bi ara sequaya da takmisti. acaip bir sey.. para benim keyif bneim fikir benim her bi seye karisiyor. rahatsiz. oturdugu koltuk dikenli rahati yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 grafikleri seversem ben mapi gezmek için alırım skyrimde boş boş geziodum etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bi karar verin 2. konudan mı devam edicez buradan mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oha hakarete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 mevzu para değil kanuni hala anlayamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Nickin boşgezen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 e sen gecen hafta sordugum soruya bir turlu cevap vermiyorsun ama. neden devamli para ile geliyorsun benim karsima ? bunu neden yapiyorsun ki ? anlamadim asagilamami.. nedir bunun amaci. 4 kere sordum cevap vermedin durdun. almadim sunu daha ben.. hem sanane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 peh ikinci konuya geceriz hersey tekrar baslar yeniden :D neyse almiyorum ben bu oyunu. bingildak neyi al oyna derse bundan sonra onu yapacagim. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 gemi ceviren koyucam nikimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Çok trolleyesim vardı da, başlığa yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 servantofbingildak olucam ben eger al oyna izni cikarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Shiproller... Onu Eve'de koy. Ne aşağıladı bu arada ozaman CCP insanları ya. adamlar gemi çevirenler için counter koydu. Yuh beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar