bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 wildstar daha bir beta key vermedi, kuzenim 3 aydır bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bence kendi bölümü olmalı ESO'nun arada bir girip yerden yere vurup çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 50mpbs bağlantıyla 1mbps geliyor yalnız. canım sıkıldı bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben bu oyunu överim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 gece dl ye bırakmıştım 45gb boş yer vardı, aptal client yer yok diye kendini imha etmiş. sıfırdan 21gb çektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 selamlar hicbirseyi takip etmedi eso'ya dair. biri bana pvp featurelarini ozet gecerse cok mutlu olurum, geri kalanlar ilgilendirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kuzen seninle Axedice dan bekliyorum criticleri. Malum oyun 60 dolares acıtmasın. Hazır pandayı da ucuzden bulup aldım, olmazsa wildstar a kadar wow oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 2 günde end game i görücem her şeyi anlatırım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hiç beğenmedim oyunu berbat yani. betasını bile bu kadar berbat yapıyorlarsa oyun çıktığında nasıl olur allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Oynayan yok zaten di mi aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Vardı bir iki kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Closed betada oynayanlar dayanamayıp uninstall ettiler çoktan. Ben de bu betada badhesda oyunlarında favori classım olan uninstall wizardı oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ABI COK IYI KESIN ALIN HYPE HYPE aggro bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 işyerinde limitsiz 20mbit var akşam dl'ye bırakayım bare, evden 1 mb'ımı bile harcamam, ofiste oynarım bakalım ne kadar kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 axedice said: Closed betada oynayanlar dayanamayıp uninstall ettiler çoktan. Ben de bu betada badhesda oyunlarında favori classım olan uninstall wizardı oynamayı düşünüyorum. ters hype yaratıyorsun. kesin tutacak oyun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 O zaman da remorse tears sel olup akacak, para verenlerle dalga geçeceğiz. Her türlü kâr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ya güzel olsunda oynayalım yeterki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ama ben hala wow oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 arkadaşlar fazla key varsa atabilir misiniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hayır atamayız sonra arkana 10 kişiyi alıp bu oyun çok güzel diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Buna key mey atmayın. Hepimiz oynayalım bu özensin merakından kudursun sonra. HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 var onda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kanuni verdin mi CE siparişini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bende var evet, yükledim bile , oynamaya hazırım. arkadaş için istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oynayalim gorelim be bingildak. ama ben alirim oynarim.. dunyasini gorur leveller atarim kenara en iyisinden en kotusune yaptigim gibi. ha single ha mmo fark yok sahsim adina. 60 euro icinde gotum gotum aglayacak degilim :D ce si ne kadar ? da sadece eq2 de yaptim kutulu ce alma hatasini ondan sonraki hic bir mmo yu almadim kutulu ce vs. anca digital extra esya katilan bir kac mmo almisimdir normalden farkli. sen dusun abicim oyunu sonrasini vs. hedefi olan sensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar