Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Esnaf said: oyun bok gibi temalı mesajlardan atmak istiyorum bende Ben bingil'a inat hep övecem hep övecem oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 4 maille girmişim (3 sanıyodum) hepsine de gelmiş, şimdi bile denenebilir farklı mailler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 "Captain Logar" said: ascom ts de gorusuruz o7 logar neydi ascomun ts bilgileri ben unuttum bende de beta var rahatsız ederim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 "ABİ BETA ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA İNANAMIYORUM KESİN ALICAM" (hazırda dursun da hype yaparım sdşlfjsdfj - bıngıldak dalsın bana sonra) DAyz de hikayemi anlattım herkes aldı para aldım bohemia dan burda da bi bethesda ile görüşeyim... sdlfdskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 30 gb ne olm yer yok makinada ya. toplam indirdiği boyut ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 GokTuRK said: "ABİ BETA ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA İNANAMIYORUM KESİN ALICAM" (hazırda dursun da hype yaparım sdşlfjsdfj - bıngıldak dalsın bana sonra) bingildak ayrılmış forumdan. Wildstar'da işe girmiş. Çok yoğunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Esnaf said: oyun bok gibi temalı mesajlardan atmak istiyorum bende Aaa ben bunu unutmuşum lan. Beyler fazla keyi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 olm herkese bol bol key geliyor bizi gören yok. nereye gidiyor lan o keyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kanuni said: S-H said: Kanuni said: ana account sayfanda dev gibi ustte sagda download. http://imgur.com/vAXTzsq yok,problem orada zaten önce key'i kabul etti sonrasında hata verdi işte.şimdi key'i tekrar giremiyorum,kullanıldı diye. bende de oldu o kodu kabulden sonra adres istiyor oraya adres yaz. o zaman kabul ediyor , kodu kabul etmesi ilk basamak. adresi guzelce noktasiz, virgulsuz yazin. onlari kabul etmiyor. bilmemne caddesi no 65 istanbul. gibi adres problemini hallettim ben fakat download linki çıkmıyor ve oyun gözükmüyor ss'deki gibi,kodu tekrar girmeye çalıştığımda da kod geçersiz diyor neyse bug oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 GokTuRK said: "Captain Logar" said: ascom ts de gorusuruz o7 logar neydi ascomun ts bilgileri ben unuttum bende de beta var rahatsız ederim sizi merkez kanalina girersen gorursun baby :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 "Captain Logar" said: GokTuRK said: "Captain Logar" said: ascom ts de gorusuruz o7 logar neydi ascomun ts bilgileri ben unuttum bende de beta var rahatsız ederim sizi merkez kanalina girersen gorursun baby :D abi ben bayadır eve online a girmiyorum hala razor dayım da ara verdim uzun süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 betaya başvurmadım bile: https://lh3.googleusercontent.com/-8BIayv01Z0U/UtAK1vQQOII/AAAAAAAAUnE/j9EWdZbLos4/w500/482491_716643558345862_908045106_n.jpg çok meşgulum bu aralar, haftasonu eksikliğimi hissettirmeyin. almayın, aldırmayın. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ahahhah harbi sağlam irade bıngıldak. ahaha cuma betaya girenlerle HYPE başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 çıkmıyor görsel, sinir oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ben demiyorum ki iyi olan şeyi kötüleyin abi. iyi ile birlikte kötüyü de belirtin sadece. yoksa kastım yok yani adamlara, iyi ürün yapmışlarsa seve seve para verir, seve seve oynarız. duruşumuz shit-tier ürünlere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 betada yüzüklerimizi takabilecekmiyiz ? ring of maramı takıp gezmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Allah rızası için bi key be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 *simdi key isteyenler; www.curse.com da hesap yarat, premium hesaba gec, beta keyi kap!! **yarina kadar beklemek isteyenler; www.curse.com da hesap yarat, beta keyi kap!! ikisi arasindaki 5$lik farki bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Curse keyleri ile size gelen keyler arasında fark var mı? Yani hepsi closed beta keyimi yoksa hepsi bi haftasonluk stress test keyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Oha ya launcher 12kb ile indiriyor. stress oldum. Stress test bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 daha cuma gecesi giremeyince, ya tüm haftasonu böyle olursa stresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 girislerde problem olmuyo, ama bu sefer yukleeeen diye sokuyolar herkesi galiba, sikinti cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 launcherı kapatınca, baştan başlıyomuş gibi görünse de kontrol ediyomuş sadece.abo yüreğime iniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sorun sizin internette sadece, adamlara bok atmayin. bu gun ikinci pc ye indiriyorum ve 10mB/s altinda gormedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 senin bulunduğun ülke 1. dünya ülkesi. Biz Türkiye'deyin canım kardeşim. sıralamada bile değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar