dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Gökalp şu bebeyi halı sahaya çağırın da iki dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kahsdgasdgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bingildak said: kermit collector edition yüzüklerimizi birleştirip ekstra exp bonusu ile level kasalım mı? Imperial-rings RINGS OF MARA Complete the Ritual of Mara with a friend and receive an experience bonus when you play together. sırf bu yüzük için 4 tane aldım az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 barış manço gibi gezersin tamriel'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 tamam drea, sen, ben, xaenin yüzükleri takar voltran yaparız. fakirler bonussuz kassın hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bingildak teso almayıp wildstar mı alıoz şimdi, oynıcak oyun bulamıyorum napıoz bi anlat sana az buçuk güvenirim oyun konusunda ama wot yazma gözünü sevim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 wildstar'ın open betası olacak abi o zaman karar verirsin. teso'nun open betası olur mu olmaz mı bilmiyorum. ben şahsen almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 şu kickstarterdan para verdiğimiz oyun ne alemde ? camelot unchained o ne zaman çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben desteklemedim ama 2015 ortalarında falan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Certhas said: barış manço gibi gezersin tamriel'de. bu bombaymis (tu) Catze said: bingildak teso almayıp wildstar mı alıoz şimdi, oynıcak oyun bulamıyorum napıoz bi anlat sana az buçuk güvenirim oyun konusunda ama wot yazma gözünü sevim ya Yani acilis 60dolar sonra her ay 15 dolar verip, eger amac sadece level kasma ihtiyacini orta halli bir oyunda gidermek ise; Fitness yada Spor'a yazilin. Hali saha aboneligi de guzel..PvP kivami..Microtransaction ihtiyacinida bufe'den kola su tost alip halledin..veya Amazon.com'a Prime uyelik alin, shipping beles ve super hizli, aylik 15 dolarlik harcama yapin mis gibi. Yada release bekleyin. Oyun iyi degil. Onemli olan ilgilenenleri bile kaciracak kadar kotu olup olmadigi. Ben Lore tecavuzu ve beta'dan sonra kosarak kactim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Oynamadan konuşmayın diyenleri bekliyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ilk quest giverin soyledigini yapamadan kapatmistim ben oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 mara evlilik tanrısı deil miydi lan xp için adam adama düğün mü yapılır lan item vercez deseler dibinizide dövdürürsünüz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 BonePART said: item vercez deseler dibinizide dövdürürsünüz sizahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 aha o isin basgani da gelmis hemen asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 mara bara dinlemem ekstra exp varsa takarım hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kermitle takışıcaz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 GMG'de 25% off voucher - 45$ http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/mmos/elder-scrolls-online/ E0VXS0-T1IEIV-CZHSPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 dreagloth said: Oynamadan konuşmayın diyenleri bekliyoruz şimdi. Yettim, buyrun.. Oh maşallah troller sarmış dört bir yanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 mono yu okuyabilirsin oynayan adam arıyorsan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 2014 yılında hala insanların troll'un ne olduğunu bilmemesi çok üzücü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Geçende okumuştum 64 yahut 65. sayfada.zaten yazdığım yazıda Mina said: +1 kanuni, Oyun hakkında, şu ana kadar yorum yapanlardan sadece bir kaçı betaya girmiştir geri kalanı, her oyundan önce yazılan tipik muhabbet ( Trolleme )yazılar. Şuraya oyun class,skill vesaire gibi bilgilendirici yahut oyunla ilgili doğru düzgün bir şey yazıldı mı ? cıks. Benim takip ettiğim bir kaç site var, merak edenler (kusura bakmayın ingilizce siteler)bakabilir. Ben hala, open beta çıkmadan,1. elden test etmeden, o atmosferi denemeden karar vermeyin derim. Ama siz hala yok,cık,kaka,tü modu takılan varsa denemez. Daha sonra gelecek olan mmolara yelken açar. Herkezin kendi biliceği iş. ( ama önceki oyunlarda da haterlık yapılmış ve oyun releaseden sonra bu haterların oyuna giripte güzel güzel oynadığını eski postlara bakıldığında örneklerini görmek mümkün.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 BonePART said: mara evlilik tanrısı deil miydi lan xp için adam adama düğün mü yapılır lan item vercez deseler dibinizide dövdürürsünüz siz of abi kahkaha attim suna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 dreagloth said: Oynamadan konuşmayın diyenleri bekliyoruz şimdi. Oynamadan konuşmayın ehheh Not: kermit 2015'den önce unut DAOC'u hatta 2015 sonu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Her yeri oynayanlar konuşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar