Harir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 knoxville said: adam pataklamak dediğin kimin sayısı daha fazlaysa öbürünü yenmesi. Burda okumayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 valla istediğin yerde bırakıp devam edebilirsin. iki zerg karşı karşıya geldiğinde taktiksel bir olay mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Oyun kötü yolda bu kasım yenilikleri adam gibiyse belki döner yoksa daha da adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Oyun gayet iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Abi dalga mı geçiyosunuz neresi kötü yolda? Hayır milletin topluca oyun bıraktığını falan sanıyosanız Avrupa'da 3 server an itibariyle full, 3 server medium yoğunlukta geri kalanların hepsi high. Amerikada mediumda server bile yok. 10a yakın full ve gerisi high'da. Yani tamam bahsettiğiniz kimi şeyler olsa hayat daha güzel olacak da hiç biri de yokluğunda "bu oyun bitti" denilecek bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Çok değil, 1 ay öncesine ve şuana göre 8vs8deki dolu server oranına, turnuvaya katıldığında beklediğin zamana göre, internetteki streamleri izleyen insan sayısına, eternal battleg. da ortalıkta bekleyen insan sayısına göre yorum yaparsan oyunun kötü yolda olduğunu görürsün. bariz bir şekilde azalma var, official forumlarda da bu yönde fikirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ya oyunu adam olunca bakarım diye kenara atanlar var bu bir gerçek fanboyu olanlarda var free to play olması çok büyük bi avantaj yoksa çok daha fazla düşerdi oyuncu sayısı buda gerçek, akşam girip 2 saat takılıp çıkıosun. Ben seviorum oyunu inşallah beni bağlıcak daha çok şey eklerler story görevleri felan, yada 10 manler 20 manler gvgler pvpler. Ha bide crafting hüsran bence oyunda uzaktan bakınca çok komplex kasıp görünce sipastik style. chef için ole değil ama ondada kasılıcak tek şey mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Gandara da aktif guild var mı? Inf. harcayıp birşeyler basabilen bir yer işime gelir. Gerçi farm yapmıyorum, karakterde kasmıyorum ama yinede aktif bir ortamda bulunsun hesabım. Başka serverdayım diye, dark saga dan atmışlar beni :P. Oysa bi bakıp geri dönecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 coex aktif hafta sonu 80 hafta içi 60 kadar online var ama 3Wde bi numara yok genel olarak server lakait pek alliance felan kasmıolar coexiste haftanın sadece 3 günü resmi 3w yapıo ki bence sistem hergün yapmayi gerektirio gandara dandik serverda işte. ama guild buffları oluo devamlı farm felan yapıosan başvur yoksa tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Farm yaptığım yokta işte akşamları girip 1-2 saat pvp düşünüyorum. Başvuru form oalyınıda hiç sevmiyorumda neyse. bir ara doldurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu oyunda neyi farmlıyorsunuz abi butun ıtemler aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bi classta 3-4 farklı gear olabilio ve oynanış çok değişio farklı gear farmlanıo skin farmlanıo vb. Oyunda inanilmaz gizli saklı mekanlar jumping puzzlar felan var itemlar suanda tier 6 işte tier 7ler gelir 8ler gelir yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 günlerdir millet spvp nin eskikleri hakkında başlık açıp yorum yapıyordu official forumda ama dev'lerden kimse cevap vermiyordu En son açılan şöyle bir başlık var: https://forum-en.guildwars2.com/forum/pvp/pvp/GW2-is-dying-a-change-of-priorities-is-mandatory/page/2 Orataya konan onca fikirden sonra yetkilinin biri gelip daha yazılanı anlamadan şöyle bir mesaj atmış millet linç ediyor şimdi herifi ALŞKSDŞLSKDFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 valla bende oyun şöyle oyun böyle güzel olcak diyordum gw1 den dolayı. gw1 in ne kadar iyi oldugunu bildigim için pvp de ona güvendim, hatta şüphem yoktu. fakat olmamış yani classları oturtamamışlar, forumlarda şu classa nerf/buff vs diyorlar ama asıl dengesizlik buglardan geliyor pvp de &70 engineer oynadım misal, skilleri cok fazla buglı. çok kombosu var ama yarısı calışmıyor. projektail bugı cok var. azcık etraf nasılmış azcık craft derken lvl50 bi karakterim oldu, pve umrumda değildi ben oyunu başlarken gw dede öyle dungeon vs yapmışlıgım yoktur ilgimi çekmiyor pve hiçbir oyunda. ama her gwcon da pvp nasıl olcak sorusuna gülen , gw1 i biz yaptık unuttunuzmu diye artistlenen yapımcılar patlamışlar. storyler baglantılı diye gvg kaldırılmış competitive e yönelicez diyip competitive için hiçbir çaba sarfetmemeleri ilginç şu süper düper yenilikleri alıp gw1 e ekleseler bile olurmuş cok güzelde oynanırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gw1 şu an gw2den çok daha zevkli zaten. zıplama koysalar bile yeticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ya bu gandara yine aynı serverlerle eşleşmiş wvwvw de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bu oyun f2p olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 daha ne kadar olucak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Olmaz , ki zaten bir nevi f2p oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 T-Shirt dağıtıyorum, maliyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bu nasıl bir lag ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 WINTERSDAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hByqoWsnz-I TLDW rank matchmaking leaderboards duel şu bu gelecek diyor her zamanki gibi, ne zaman gelecek allahbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar