Makarov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Oradaki önemli olan tPvP 5v5 yani , herkes işini bilince hiç karışıklık olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Başlarda tamamladığımız heartlerden kazandığımız karmaları harcamak mantıklı mı? Şimdi güzel bi bow çıktı alsam mı en azından elimdekileren iyi dmg vuruyor =) bi de çözemiyorum adam lvl 10 haldur huldur yardırıyor hem attack speed hemde iyi dmg veriyor nereden buluyorlar bu silahları ya da nasıl kulanıyor? Ben lvl 17 oldum calderon'da son skill pointi yardım alarak tamamlayabildim. bir sorum daha var =) Pet nasıl alabiliyoruz yanımıza? Stalker falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Karmaları 80 olduğunda da harcayabilirsiniz exotic item almak için senin kararın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 pet konusunu bilemicem ranger oynamadim. karma kolay kasilan birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bu combo finisher falan nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 skillerin birbiriyle kkombinasyonu :) . örn: elemetalist yer lava font atınca onun üstünden geçen oklar burn atıyor enemy'e trathias said: bilmiyorum daha önceki postlarda vamı da yoksa dursun şurda: combolar finisherlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Banka olayı nasıl hallediliyor? Çanta doluyor direkt bankaya yollama gibi bişey okumuştum ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Craft malzemelerini invertoryde sağ üstte çark işareti var ona bsaıp deposit all diyip gönderebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 oyun hala aynı benım ıcın, buyuler traitler falan ılgılendırıo mekanlar assa yukarı aynı gelıo hep. sıkıcı epey, bide kolay ya kimseyle beraber çalışmam gerekmıo ote ayandan spvp ye gırdım bugun. e zevkli. tabi yeto oldugumdan sadece kendıme bakıorm dıgerlerı ne yapıo ne buyusu atıo napıo bılmıorm işte saydırıorm ole kendımce aoeler healler stunlar zartlar zurtlar basıorm. Şimdilik yetoluguma verıyorum hiç bişey anlamamı, ama baya karışık ekran. Çok buyu su bu oldugundan nasıl ezberlıcem bılmıorm. nese eglencelı bıraz, daha cok zerg fest ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 [email protected] 4gb ram hd5770 wvwvw 12 fps herşey low asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 WWW den herkes şikayetçi , oraya optimizasyon yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ahahah allah kahretsin ya, lw'yi 400 leyince traveller set yapayım dedim ectoplasm falan istiyo, baktım trading postta da hiç yok. araştırdım hemen webden işte rare salvagedan geliyo falan filan diye. craft yaparken yapmış olduğum 2-3 rare vardı hemen onları salvageladım. baktım 3 er tane falan geliyo. üzerimde giydiğim armorları weaponu falan da salvageladım. bi güzel okuttum 8 gold falan oldu. sonra tabi kafa durur mu, topladım tüm matleri 100 er 200 er doldur inventoryi rare larla. meğer %100 değilmiş hahaha bi yardırdım 2 goldluk orb çıktı. onları sattım dedim bu sefer trading posttan item alayım. onlardan da adam gibi çıkmadı şu an 0 gear 10 silverla kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 glob nasıl 0 kalmış markette ya hayret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 magic find çalışmıyor yapmayın magic find'lı itemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 magic find nasıl çalışmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Dünyanın parası gitti o itemlara nasıl çalışmaz ( 2 gold ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 %100 çalışıyor dediler, paso mf geziyodum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 çalışıyo zaten. baya da farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 fir3blad3 said: Dünyanın parası gitti o itemlara nasıl çalışmaz ( 2 gold ) benim arkadaş full exotic magic find set yapıp runlerı da superior rune of scavenging mi ne yapmıştı. sen yine 2 gold bişey değil :) tecrübelerime göre söyşüyorum official olarak açıklama var mı bilmiyorum. hem guilddekiler hem de diğer serverlarda oynayan arkadaşlarımın ortak fikri magic find = çöp stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 valla ben %100un ustunde magic find yaptim aama hala beyaz item dusuyor niye bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 oyun gerçekten sıkıcı ya başka oyun yuklu deıl yannıs annamayın zorla oynuorm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bu sabah da oldu aynısı; markette hiç globe of ectoplasm yoktu bi süre sonra tekrar baktığımda da zilyon tane vardı yani bazen bir sorun oluyor TP'ta sonra düzeliyor, başka bir açıklaması da yok çünkü 1 tek tane bile ectoplasm nasıl olmaz başka türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 MF calısıo ama dr ye girio denedim potent blood farmliodum ilk yarim saat yemek buffu bitene kadar 24 tane düstü sonra ki yemek buffu bitene kadar 15 tane düstü en son 11 tane düstü 50 taneyi bir bucuk saatte farmladım ki bu botlara önlem olsun diye aslında gayetde mantıklı aynı yerde saatlerce farm yapmamak gerek 50 tane potent forgedan 8 tane powerfull olarak geldi karlı sayılırım ama 10 tane felan cıkıo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 biz iki kişi denedik onu birimiz mf itemli diğerimiz değil 1 saatte 1-2 tane fark vardı aramızda o yuzden çalışmıyo diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Suark said: oyun gerçekten sıkıcı ya başka oyun yuklu deıl yannıs annamayın zorla oynuorm resmen Fazla zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar