Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Abi zaten Legendary item'lar oyunun ulaşılacak son content'i. Legend taşıyan adam zaten deli play time yapmıştır. O yüzden legendary itemların hepsi görsel olarak normal itemlardan farklı gözüküyorlar, ek efektleri vs var. YouTube'da videoları var, bir izleyin, ciddden üzerinde uğraşılmış, öyle "bunun rengi turuncu değil moooor" deyip geçilmemiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fireheart Rise bölümünde Help the Nrocroc tribe survive so close to Flame lands diye bir yerden peach almam lazım ama malum LvL48 iken gitmeyi denemedim hiç. Denemi,ş olan falan varsa acaba burdaki kalp görevi LvL48ken tamamlanabiliyor mu bir yazsanıza gitmeye uğraşmaya değermi yoksa kafadan zarar bir yermidir bu kalp questi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bazı şeyler sorucam lvl 48 oldum blazeridge steppes bitti dragonuda kestim şimdi nereye gitmek lazım birde condition dmg nedir abi ne işe yarar kımse sorsam fikri yok bu lvl de karma ile alınan itemlerınde alayında condition var nasıl yapacaz ya yüksek lvl war varsa bilgi versin ben şuan vita power gidiyorum bide crit chance
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

Ya bazı şeyler sorucam lvl 48 oldum blazeridge steppes bitti dragonuda kestim şimdi nereye gitmek lazım birde condition dmg nedir abi ne işe yarar kımse sorsam fikri yok bu lvl de karma ile alınan itemlerınde alayında condition var nasıl yapacaz ya yüksek lvl war varsa bilgi versin ben şuan vita power gidiyorum bide crit chance

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Condition_damage

Bir sonraki haritaya geçebilirsin level 50+. Ya da 35-45 haritalarından birine de gidebilirsin sana kalmış =)
Sosyal ağlarda paylaş

Alsam mı almasam mı diye düşünüyorum da, sorularım var, yeni topak açmak istemedim.

En önemlisi, F2P olmasının aylık ücret olmamasının eksileri neler? Daha şimdiden gerçek parayla satılan gem mem in-game content görüyorum, boku çıkıyor mu bunun? Gemlerle neler alınabiliyor yani, kozmetik mi yoksa güç de sağlıyor mu? Sağlıyorsa ne kadar, ve bunları gemsiz de edinmenin yolu var mı?

Assassin class mutlaka vardır, oyun stili ne? WoW'daki Rogue gibi 'arada gizlenebilen neredeyse düz savaşçı' mı, yoksa bildiğin açılış anında can yakıp öldüremezse zart diye tepenenen assassin class mı?

Stress test betasını oynamıştım, grafik motoru kötü port edilmiş konsol oyunu tadındaydı. Hafiften glitch'ler, vsync açıkmış gibi hafif input lag falan vardı. Düzelmiş mi onlar?

Açık alan savaşları, keeptake'ler falan var mı, PvP iyi deniyor ama nasıl iyi yani? Combat sistemi nasıl? Betada öyle çok devrimsel gelmemişti ama 8 mi ne oldum bıraktım yani, tek günlük betaydı sonuçta :p Mesela hem yetenek, hem üst baş olarak iyi 3 kişi, 5 tane kötü oyuncuyu öldürebilir mi, yoksa illa daha fazla sayıda olan mı kazanıyor yine?

Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Parayla gem almak zorunda değilsin. Exchange rate'e göre elindeki altınla da gem alabiliyorsun. Store'da game breaking itemlar satılmıyor. Kozmetik, karma/gold/xp boostlar, personal bank/trading post npcler vs. Yani store kesinlikle p2w modeli getirmiyor.

Thief classı var. Şahsen oyundan OPluk sebebiyle tüm thiefler banlansa milyorlarca gem alırım kutlamak için.

Grafik motoru için bir şey diyemicem. Ben ortanın bir tık altı ayarlarda oynuyorum ama o haliylen bile güzel ve sorunsuz geldi bana.

WvW'de koca alanda işte 3 server oyunculşarı savaşıyolar. Keep kuşatmaları, korumları vs. hepsi güzel. Kimi zaman zerg mode'a bağlanıyor; ama kendi halinde maksimum 10 kişilik bir grupla da zevk alınabilir. Hem yetenek hem üst baş iyi 3 kişi, 5 kötü oyuncuyu ağlatır. Ben şahsen kötü bir engineer olarak 1vs3'te 2 kişiyi indirip topuklamışlığım var. Benden kötülerine denk gelmem genelde ama şanslıydım :p
Bir de SPVP var. Onda her şey yetenek ve buildın üstüne zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...