Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Veee login server patlar, gene bir patch sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 trading post (ah) açılmış bana, copper sattım 500 tane 90 silvera, tam çözemedim henüz, ama ilginç bi sistem var arz-talep üstüne kurmuşlar, şu kadar kişi şu fiyattan şu itemı istiyor falan diye gösteriyor search edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 vaaay makro ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ohh oh iy ya. chattan biriken iyi itemleri wts bla bla diye yazmak amelelik. atarız trading posta azcık deposit karsılıgında, vendora satmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ah bildiğiniz ah ın tersi, normalde satıcının listelediği item ı, burda alıcı listeliyor. x i y kadara almak istiyorum diye, hiç beklemeden satıyorsunuz dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 AHye girmek için illa AH vendoramı gitmek lazım? Yani direk açılıyormu kolay bi yoldan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 O ya basarak açabilirsin, ama satın aldıklarını ve parayı vendordan alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 tepede trading post tuşu var =) Ama paranı ve itemı almak için ah'a gitmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Client in pc deki boyutu ne kadar tam olarak? 25gb falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 14.3GB bendeki kapladıgı alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 14.900 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 oha şu an sistemi sömürdük sömürdük huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 100% Map Completion. Reward was 2 Lvl 80 Exotics. (Thief boots + Light armor pants) http://i.imgur.com/mw6JJ.jpg http://t.qkme.me/35o0k2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hasta bu asians hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ben oyunu hic oynamadim. Tatil donusu baslayacagim. Sadece video'lari izledim ve aklima bisey takildi. Adam 80% hp'li rakibini downed mode'a geciriyor ve finish him cekiyor. Yoksa hayvani bi crit'le rakibini full hp'den 0 hp'ye getiriyor da ben goremiyorum? Kisacasi Downed mode sadece hp'miz 0'laninca mi oluyor yoksa rakibi downed mode'a gecirebilen skiller mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bir şey soracam, CE almaya değer mi içerik olarak yoksa düz paket al geç mi diyorsunuz? Playstore'dan böldürecem zaten çok fark etmez ödeme olarak ama değer mi aradaki farka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Downed state sadece düşmanın hp'si sıfırlanınca oluyor. Direk downed moda geçiren skill yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hunty said: Ben oyunu hic oynamadim. Tatil donusu baslayacagim. Sadece video'lari izledim ve aklima bisey takildi. Adam 80% hp'li rakibini downed mode'a geciriyor ve finish him cekiyor. Yoksa hayvani bi crit'le rakibini full hp'den 0 hp'ye getiriyor da ben goremiyorum? Kisacasi Downed mode sadece hp'miz 0'laninca mi oluyor yoksa rakibi downed mode'a gecirebilen skiller mi var? hp bitmesi lazm down olması için. senin izlediğin video da adam çok yüksek burst damage yemiştir. bazı classlar (elementalist, warrior gibi) uygun skill rotation ile 20 23k burst atabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 aente said: Bir şey soracam, CE almaya değer mi içerik olarak yoksa düz paket al geç mi diyorsunuz? Playstore'dan böldürecem zaten çok fark etmez ödeme olarak ama değer mi aradaki farka? CE nin sunduğu şeyleri oyun içinde sende alabiliyorsun diye biliyorum sankisi. CE almanın çokta esprisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 illa figurü yada art booku istiyorum demiyorsanız ce gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 biri bana 1 pres. in critic chance i ne kadar arttırdığını söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yanlış hatırlamıyorsam %1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 100 prec %1 arttırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Level a göre değişiyor olabilir de, lvl 40 da 5-6 pre %1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar