Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

dsici said:

Azmodai said:

Evet nufus sayilari enflasyonlu, tabii ki agent sistemi 1m agenti hesaplayabilecek kapasitede degil ve her simcity oyunda zaten sayilar temsiliydi? Ne onemi var anlamiyorum.

Yeni Simcity tüm simlerin takip edilbilir, görülebilir vs olduğu yalanıyla çıktı. Eski Simcity 4'e bu başlıkta bile bok atıldı. Dandikti sistemi dendi. Artık tüm simleri herşeyi görebiliyoruz dendi. Simcity 4 hiçbir zaman tüm simlerin görülebilri olduğunu iddia ederek reklam yapmamıştı ama yeni oyun yaptı. Ve apaçık yalan olduğu ortaya çıktı.

Ki Simcity 4'de sayılar doğruydu enflasyonlu falan değildi.

Birde üstüne kaymak bu agent sistemi ve tüm simleri takip ettiğimiz için PC'niz kaldırmaz diye Online olacaksınız dendi biz serverda process edecez onları dendi.

Yalanlar, yalanlar, yalanlar.

bayagi yanlissin, bence sus artik gardas.

kavga edelim bu konu baska yere gitmez. acik adres ver kankadas.

u wot m8? yanlış olan ne var orda ahah
Sosyal ağlarda paylaş

hayır uzatmak istemiyorum artık denecek laf kalmadı da apaçık factlara karşı bayağı yanlışsın zaa demekte ayrı bi kafa. gerçek bi argümanı olan varsa yazsın yoksa daha tartışmayacağım alanlara da iyi oyunlar öksürene tıksırana kadar oynasınlar
Sosyal ağlarda paylaş

yok kurulmuyo, yanı kuruyosun ama tren spawnlanmıyo. ben seyde denedım, kurdum sıstemı dısarı bağladım iceri girince kestim hattı, bi tu r attı tren yolcu tasıdı sonra kitlendi.

trende bi sotrun var kesinlile. ugrastım, bütün sehir sırf trenle geziyodu sırf sehır ıcınde 120k adam tasıyodu tren, sonra bi anda kimse kullanmamaya basladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...