bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 istanbul bile EGS yaptı ya, simcity'de yapar. şehire bir yerden highway girişi olması kısıtlandırıcı gerçekten birden fazla noktadan çekebilirsek çok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 simcity 4 te bir yere kadar bıktırdı artık. bakalım nassımıs bu yeni simcity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 origin id: cankori bekliyoruz wyand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 dilenmede başladı aduoıads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 büyük konuştu lafını yesin diye gittim hesap açtım lan. sen anca sevin böyle , tiksinç herif:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yol fiyatları bi garip zaten bakıyosun 10 simeleons diyor , 2 metre döşeyince 4000 simeleons olmuş falan gdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Azmodai said: dsici said: Azmodai said: Evet nufus sayilari enflasyonlu, tabii ki agent sistemi 1m agenti hesaplayabilecek kapasitede degil ve her simcity oyunda zaten sayilar temsiliydi? Ne onemi var anlamiyorum. Yeni Simcity tüm simlerin takip edilbilir, görülebilir vs olduğu yalanıyla çıktı. Eski Simcity 4'e bu başlıkta bile bok atıldı. Dandikti sistemi dendi. Artık tüm simleri herşeyi görebiliyoruz dendi. Simcity 4 hiçbir zaman tüm simlerin görülebilri olduğunu iddia ederek reklam yapmamıştı ama yeni oyun yaptı. Ve apaçık yalan olduğu ortaya çıktı. Ki Simcity 4'de sayılar doğruydu enflasyonlu falan değildi. Birde üstüne kaymak bu agent sistemi ve tüm simleri takip ettiğimiz için PC'niz kaldırmaz diye Online olacaksınız dendi biz serverda process edecez onları dendi. Yalanlar, yalanlar, yalanlar. bayagi yanlissin, bence sus artik gardas. kavga edelim bu konu baska yere gitmez. acik adres ver kankadas. u wot m8? yanlış olan ne var orda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Norak said: yol fiyatları bi garip zaten bakıyosun 10 simeleons diyor , 2 metre döşeyince 4000 simeleons olmuş falan gdfs demek ki o 2 metre değil dsfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hayır uzatmak istemiyorum artık denecek laf kalmadı da apaçık factlara karşı bayağı yanlışsın zaa demekte ayrı bi kafa. gerçek bi argümanı olan varsa yazsın yoksa daha tartışmayacağım alanlara da iyi oyunlar öksürene tıksırana kadar oynasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 şunu koyayım bari Modder proves SimCity can run offline indefinitely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 oyun ne kadar ya? inceleyemedim de bi özetler misiniz? multi mi oynanıyor olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Xenus said: şunu koyayım bari Modder proves SimCity can run offline indefinitely önceki sayfalarda konuldu ve üzerindeki konuşuldu. millet hindistan üzerinden baya ucuza aldı, onun dışındakiler 54 dolardan aldı gmg üzerinden. originde sanırım 60 a satıp next purchase 20 dolar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 dsici said: u wot m8? yanlış olan ne var orda ahah yanlis olan sensin. komple problem var. Gutbatiminda meclis parkinda olum dovusune davetlisin, silahsiz gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Gift olarak gönderdiğim 1 milyon uçtu. ilçeden ödenek gelmedi başgan bey olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yavaş gidio onlar trafik varsa, gelir elbet 2 gün öncesinin gifti bile gelio malzemenin gönderileceği depoyu silmiş olmama ragmen, yeniden yapınca deposunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 var ya trafik olmaz mı, bide uzakta bi mapi claim ettim, oraya birtek otoban var para basan şehrimle. Tren yok bekliez hrahled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 oyun template olmus bıraz facebook oyunu gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Bedava oyun ne zaman verecek bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Hintli fakir editionlara da var mi beles oyun olayi sdfdaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sehır batınca veya abandon edilince, kaybnaklar resetleniyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Şehri bırakınca ne olduğunu hiç denemedim ben. Bende şeyi merak ediyorum. İçinden tren hattı geçmeyen şehirlerde sıfırdan banliö hattı kurulabiliyor mu? Yoksa illa dışardan ray mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yok kurulmuyo, yanı kuruyosun ama tren spawnlanmıyo. ben seyde denedım, kurdum sıstemı dısarı bağladım iceri girince kestim hattı, bi tu r attı tren yolcu tasıdı sonra kitlendi. trende bi sotrun var kesinlile. ugrastım, bütün sehir sırf trenle geziyodu sırf sehır ıcınde 120k adam tasıyodu tren, sonra bi anda kimse kullanmamaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 trenlerde fortçuluk falan oluyosa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 fortculuğu simule etmiyolarsa fortcu agent gezmiyosa bben kabul etmem böle işi arkadas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 en yakın neresiyse orayı fortluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar