boztu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Hava kirliliği için eğitim şart. Daha düşük eğitime sahip vatandaşlar evden de havayı kirletiyor. Kalitesiz kömür yakıyor olarak düşünebilirsin. :P Bir de komşu şehirlerinn durumu da hava kalitesini etkiliyor. Yanında berinde bacalı bina fantezisi olan komşun varsa işin zor. Aynı pis komşu çöplerini yakıyor da olabilir. Üniversitede çevreyle alakalı bir tech varmış onu geliştirince iyi bir şeyler oluyormuşmuşmuş. Daha adam gibi oynayamadım. İşte oturup forum geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ağaç dikmek, ayrıca welness hospital servisi de düşüyor pollution etkisini simlerin üzerindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Gerçetektede bir çözümü yok zaten sdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sync problemsiz ya, ben oyundan çıkarken önce menüye çıkıp sonra quit diyorum hiç problem yaşamadım. haritadayken de sürekli şehirden şehire zıplıyorum biribirine gift gönderiyorum solar farm inşasına bakıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sync problemini 1 kişi yaşadı zaten patiden, genel bir sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Oyunun agent sistemini inceliyordum da, aslında şehirlerin ufak olmasının sebebi muhtemelen yeni motorla gelen "agent" sistemi. Tabi ki bu sistem çok yük bindiriyor fakat aynı zamanda büyük ölçekte nasıl çalışacağı şüpheli. Hali hazırda başta yön bulma gibi sorunları var, gelen yamalarda bunla meşgul olacaktır Maxis. Zaten 1.3 yamasında agent sayısını bayağı azaltmışlar. Anladığım kadarıyla şu an çalışan sayısı nüfusun 1/10'u kadar. Bunu doğrulayabilecek var mı? Agent sistemi teorik olarak çok güzel ama ne kadar uygulanabilir göreceğiz. Tropico'da kısmen de olsa olan bir şey bu fakat orada ölçek ufak. Burada iki sorun var sayı arttıkça çok yük biniyor ve agent'ların bir istatistik gibi sürekliliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 benim oyundaki en büyük problemmim, grid yok, yani aslında var oyunda ama bug olarak çıkıyo sadece, millet gridi kapatamıyoruz diye bug report etmiş ss falan var heryer grid lol. http://i45.tinypic.com/nqaj9t.jpg grid olsa mükemmel şehri yapıcam resmen. bide geceleri çalışmayan hizmetler var, bunları gece kapatıp gündüzün 2 katı para kazanabiliyorsunuz, öbür türlü boşa masraf çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kapatıp açtığında worker aramıyor mu tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bina çalışmaya başlamadan 2-3 saat önce yapınca sorun olmuyor buluyor çalışan açılana kadar, benim gündüz gelirim 4k ise gece 11k :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 norak dev min max ci cıktı =) suan yeni bi area baslamayı planlıyorum varsa oynamayı dusunen soyle yeni bi area patisel olsun diyen 16 sehirli bisey acıp isteyeni davet ede ede oynarız. ilk olarak bi high education trade sehri yapmayı denemek istiyorum ama tek basıma olunca sıkılıyorum ama public de de bug falan var yok park dikebiliyosun baskasının sehrine falan. o yuzden oyle iste varsa isteyen eklesin Screwyy origin id. na east 3 de oynuyorum bos oluyo ve lag hic olmadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Benimde origin: zaferya ekleyin komşu olalım şehri yıkıp sıfırdan başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bi de public oyunlara filtreleme lazım bos olan public oyunlara ulasamıyosun resmen doluları gosteriyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 aldım oyunu akşam online olurum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu arada sadece park değil, mass transit binalarını da dikebiliyorsun başkalarının şehirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 public oynamak şu haliyle tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 amerika serverinda acin mutlaka. eu lardan uzak durun. oh be dunya varmis. keske 2 tane sehri server wipelamadan once yapsaymisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 para para diye ağlayan simlerin çözümünü bilen var mı? şehirde her yer iş dolu millet para yok diye ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 biz gleodynn ile giriyoruz suan na east 3 origin id: Screwyy bekleriz 16 sehir region Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 TyrannRedeagle benim id'de =/ Bir iki hafta kadar ara ara giricem =/ Ama sonrasında her şekilde akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mighty_THoR said: para para diye ağlayan simlerin çözümünü bilen var mı? şehirde her yer iş dolu millet para yok diye ağlıyor. işlerin türü ile residenceların türü aynı olması gerekiyor. eğer işler med ve residentlar low ise çalışamıyorlar o işlerde. ayrıca eğitim de fark ediyor. mesela fabrika t2 ise eğitim seviyeli halkın t1 ise çalışamıyorlar vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Namessar said: amerika serverinda acin mutlaka. eu lardan uzak durun. oh be dunya varmis. keske 2 tane sehri server wipelamadan once yapsaymisim. Tanimasan yiycem wipe olayinida kuskuluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mighty_THoR said: para para diye ağlayan simlerin çözümünü bilen var mı? şehirde her yer iş dolu millet para yok diye ağlıyor. Tropicoda kafasına sıkabiliodun işte direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 olm duyuru yaptılar ya EU sunucularını tek tek kapatıp upgrade edip açıcaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 patates serverları uplıyorlar sanırım, launch a koydukları patatesleri. çünkü launch da hiç ağır trafik olmaz, patatesleri launch da kullanmak mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar