Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 şehir boyutu dışında kimse pek eleştirmedi ki oyunu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 drm ve server sorunları 2 3 hafta icinde cozuldugunde oyun baya iyi olucak gibi geliyor. Ben geri kalanına bakıyorum oyunun. Dumbdown dedigimiz butce ayarlayamamaya baska bi tat getirmisler kac polis araban var gibi evet daha basit ama guzel olmus ve gercekten etkiyi gormek cok iyi. Onun yanında eskiden "regional play" diye gecen sey galiba simdi mecburi oyun sekli olmus. ve iyi cunku dun mesela oyuna girdik 5 kisi denemek icin. Digerleri cıktılar hadi yatalım diye oynadıktan sonra bi yerde tek sehirde gelisememeye basladım diger sehirlere baglılık olustu yani online playde diger sehirlere baglılık bi cok imkanın olusturucusu olabilir. Tabi oturup single player gibi de oynayabiliyosun sonucta private yapıp galiba. Bi de sehirler COK GUZEL LAN cok guzel gozukuyo. dun biri koprusunu suspension bridge yaptı ozendim BENDE YAPICAM dedim yani okadar iyi gozukuyodu bence. Bi de serverlara bi kere girdikten sonra baya akıcı olması iyi yani tabiki cheetah speedin eksikligi onemli ve kesin gamebreaking buglar vardır public oyun icin ama suan kendim 4 5 arkadasımal girdigimde 5 6 saat durmadan aha dr sunu da yapıyım aha bunu da yapıyım dedigim bi oyun olmus. Bu arada namessar sende "sync" problemi olabilir bizde bi kiside oldug suana kadar nasıl asılcagını bilmiyoruz ama sync problemi diye aratıp asmayı dene. Mesela benim gecen oyunum kitlendi rollback attım direk olması gereken yere geldi. "Sync" problemi olan arkadasın kurdugu evleri yolları goremiyorz mesela multiplayde regional ya da close up view da. bilgisayarda olan seyleri server a upload etmiyo asla galiba.(zaten yazmıssın sanırım o problem var diye gormemisim) Neyse oyle isallah banlamazlarda keyifle oynarız. Benim hosuma gitti eger banlamazlarsa baya bi oynarım bu oyunu. ozellikle greatworks muhabbeti de acayip hosuma gitti. Oyunu coop gibi oynayabilmek super. Sehir boyutundan rahatsız olmadım daha fazla micromanage gerekiyor ve herseyin fiyatı ona gore scaleli gibi. bi de ne olursa olsun o kucuk kasabadan ilk apartman yukselmeye balsadı mı insan bi heyecanlanıyor arkadas. OF EVE DONSEM DE OYNASAM ISALLAH SERVER PROBLEMI OLMAZ. insan 5 edit yapınca fena oluyomus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Hayatımda gördüğüm en berbat launchera sahip oyun.KO nun launcherı bile daha iyiydi. processing large files bıdı bıdı sı düzenli olarak error veriyor.Kapatıp açıyorum,30-45 dakika aralıklarla da pc kilitleniyor launcher açıkken. Neyse 50 tl ye bu kadar.Pis hintli fakir versiyonunu kullandığımı anladılar galiba, server tarafından ,en düşük öncelikli olarak işaretlendi accountum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bu oyun 4-5 kişi girersen beraber oynarsan eminim eğlenceli vakit geçirtiyordur. Hoş grafikleri var ve coop her zaman artıdır. 1-2 sene sonra almaya değerse alırım. Benim itirazım bunun yeni nesil simülasyon diye önümüze koyulmasına. Bundan 20 yıl önce Simcity 2k ve SimFarm oynuyorsam. Aradan, dile kolay, 20 yıl geçtikten sonra aynı geliştiriceden gelen oyun buysa. Kusura bakmayın ben bu oyunu beğenmem. 20 yıl geçmiş herhalde grafikler iyi olacak. Bu oyun neticesinden Simcity socities'in bir üst versiyonu. Alanı daralt, etkileşimi zorunlu kıl. Tek şehirde olayı bitiremeyince challenge olsun. Oyunu bu fiyata sattıran en büyük etken hype etkisi gözümde. Şu oyunun beleş olup microtransaction'dan para kazanıyor olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bu beklentiyi anlamiyorum ben. Isterse 100 sene gecsin oyun turu bu yani , her tur icin gecerli oyuncu eskidikce sapkadan tavsan bekliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 20 senedir ayni turun onlarca cesidini oynamissa birisi gercek belediye yonetse doymaz :) Demek istedigim buydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ben de dün indirdim biraz ortalık yatışsın diye bekliyordum lakin burada milletin yazdığı serverları ben bulamadım bize daha yakın diye EU East 4 server üzerinden açtım akşama bakacağım tekrar diğer serverlara. Anladığım kadarıyla multi olarak oynarken diğer oyuncuyu iyi seçmek gerek yani günde 1 saat oynayan adam faydadan ziyade zarar yaratıyor. İstemediğimiz tipleri kickleyebiliyor muyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 reampage said: 4 lü şehir grupları kendia rasında ayrıca trade yapabiliyorlar değil mi evt, yol falan birşeylerle bağlı olması lazım, uzaktakilerle olmuyor mesela bende bağlı değil henüz bir şekilde haritanın öbür ucundaki şehirle ana şehrim, ilerde uçak tren mren yapınca oda mümkün olabilir yada international havaalanı da mümkün. bu city hall un son upgrade i (6.) kaç nüfus istiyor? 5. 292k istiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Dark_Soul said: Hayatımda gördüğüm en berbat launchera sahip oyun.KO nun launcherı bile daha iyiydi. processing large files bıdı bıdı sı düzenli olarak error veriyor.Kapatıp açıyorum,30-45 dakika aralıklarla da pc kilitleniyor launcher açıkken. Neyse 50 tl ye bu kadar.Pis hintli fakir versiyonunu kullandığımı anladılar galiba, server tarafından ,en düşük öncelikli olarak işaretlendi accountum galiba. bende ucuz bir yerlerden alıyım diyorum, sen nerden aldın. ucuzundan nerden alınır bu 50 tl ye falan varsa alayım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 origin hindistandan aldı heralde o. ama ea çakınca engellemiş o olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 origin'in hindistan linkinden alınca 51 liraya geliyordu da kaldırdılar sanırım o sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://cheapgamescdkeys.com/buy-simcity-cd-key böyle bi yer buldum 30$ diyor alınır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ucuz etin yahnisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Siteyi hiç duymadım ama bu baya bombaymış... http://cheapgamescdkeys.com/buy-battlefield-4-cd-key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Namessar said: sabonis said: Sam said: sc13'te harita küçükse, yolların upkeep'i yoksa eleştireceğin şirket maxis. ha yok doggy'nin dediği gibi publisher "İLLA BÖYLE OLACAK" demişse drm için, işte o zaman ea, çünkü publisher müdahalesi mevcut. whoa whoa whoa. bunu EA'in dayattığını görebilmek lazım bence... dedikleri doğru ise server'da yapılıyorsa simülasyon hesaplamaları ve bunun için ufak şehirler lazım ise, zaten direk EA istemiştir. "hey dostum maxis küçük şehir olacak çünkü full DRM olacak ve bizim serverlar halledicek olayı pirate'ın önüne geçmek için" diyerekten herkes herseyin binasindan bir tane kuramasin, yer sinirli olsun ki birbirine muhtac olsunlar mantigi ile kurulmus duruyor. DRM den cok multiplayer koruklemek icin yapilmis hissiyati uyandirdi bende. ancak regional interaktivite neredeyse sifir. herkeste herseyden bir tane var. ortaya 16 tane bir halta yaramayan oynanmaz sehir ortaya cikiyor. bireysel takilmak isteyen oyuncuyu multiplayer a zorlayamazsin. sonu bu olur. E tamam multi dayatmak için diyorsun, multi niye dayatiliyor? Drm'i haklı çıkarmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ohh rusçuda bile bitmiş. Stok Durumu: Stokda yok (3343 already sold) (77TL olsa 257411TL kaldırmış) Ve güncel fiyat 86TL olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Abi bu oyunun simulasyonunda herşeyi birebir grafiğe dökmekten başka hiç bi fark yok SC4 ile. SC4'te de tek tek her sim iş sahibiydi, hepsi tek tek belli evlerde yaşıyodu. Her türlü data bu simlerin etkileşimleriyle oluyodu. Ama trafik dışında pek birebir veri baz alınarak gösterilen bişey yoktu. Merak eden gitsin (tam menüsünü hatırlamıyorum şidmi) datalayerlarda mı nerdeydi iş durumunu ve trafiği gösteren verilere baksın. Orda bi tool vardı, herhangi bi binaya veya yol parçasına tıkladığında işe gidiş ve işten dönüş saatlerinde nereden nereye gidiliyo tüm detayıyla görüyodun. Bu simcity2013 mü masaüstü bilgisayarı zorlayacak şimdi lan? Yerler mi? :D SC4'ten sonra çıkan GTA oyunları artık tablette çalışabiliyo, işleme gücü hayvan gibi masaüstü bilgisayarlarda. Hatta büyük israf var; video encode etmiyosan, 3D render almıyosan, oyun oynamıyosan. Sürekli online olayı DRM'den başka bi nane değil. Bradshaw da inkar etse dahi tek yaptığı PR safsatası. Twitterda falan her türlü (!) soruya cevap verdi ama "zor" sorulara sadece "cevap" verdi. Birisi gidip direkt olarak EA yüzünden böyle oyun çıktı falan dedi hatta, ona direkt "hop, yok öyle bişey, Maxis'in kararı bu tamamen." diye geçiştirdi. Yersen. Hani oyun moyun geyik diye önemsenmiyo ama 50 dolar falan istiyolar sonuçta, oyuncular için lobi gibi bişey olması lazım bu dağıtıcılara karşı durabilen. Yoksa dendiği gibi burda almayarak sadece kendi başına almamış oluyosun. Adamların hayvan gibi reklam gücü var, satıyolar her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ek paketlerle dayayacaklar daha büyük şehir yapabilme imkanını. hayatta para vermem böyle sinsiliklere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yuttuğun larvalar büyüyüp seni içten içe kemirmeye başladığında veremeyeceksin zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kardeş kahvesinden böcek çıkan arkadaş iki sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net/images/cm-26400-0507b97a7ece10.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Noluyo abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 axedice said: Yuttuğun larvalar büyüyüp seni içten içe kemirmeye başladığında veremeyeceksin zaten =/ olm lan dslkfndslkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Norak said: reampage said: 4 lü şehir grupları kendia rasında ayrıca trade yapabiliyorlar değil mi evt, yol falan birşeylerle bağlı olması lazım, uzaktakilerle olmuyor mesela bende bağlı değil henüz bir şekilde haritanın öbür ucundaki şehirle ana şehrim, ilerde uçak tren mren yapınca oda mümkün olabilir yada international havaalanı da mümkün. bu city hall un son upgrade i (6.) kaç nüfus istiyor? 5. 292k istiyor bende. Benim demek istediğim oydu zaten sadece 4 şehir ile ticaret yapabiliceksek eğer 16lı map'in olayı ne sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar