Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

oyun iyi, alan küçük, vpn ile amerika ip'si ile download edebilirsin. drm korkunç. oynanmıyor bile hala neredeyse 3 gün oldu.

kullanıcı da öğrenmiyor anladığım kadarıyla. DRM'in ne olduğu belli, ne olacağı belli, parayı bunu bilerek verdik. o kadar publicity çıktı "drm şöyle kötü böyle kötü" diye, oluşucak sorunlar ortadaydı. qq yapmanın bir anlamı yok, biliyorduk zaten böyle olacağını, niye millet bu kadar şok olmuş durumda anlamıyorum. sektörün geleceği de budur ayrıca. tek tek bütün oyunlarda bu trajediyi yaşamaya başlıycaz.
Sosyal ağlarda paylaş

eskisi kadar zor değil, 2 sıra ev yapınca kara geçiyorsunuz hemen,

bide bu okul polis vb binaların bütçelerine müdahale edilmiyor sanırım eskisi gibi (yada bende açılmadı henüz öle bişi),

ufak tefek buglarda var arada, düzeltirler heralde bikaç güne ama.

bide ticaret işleri iyi olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

vpn falan kullanmadan indirdi. Hiç problem yaşamadım indirme konusunda, ama işte login falan konusunda problem yaşadım. Başka probleme denk gelmedim daha.

Pek zor değil gibi oyun. Yalnız zombie istilası başladı oyunun ilk yarım saatinde, nüfusun yarısı telef oldu. Bir de agresif şekilde büyümeyi sevmediğim için nüfus ve para konusunda yavaş gelişiyorum. Aklınızda olsun itfaiyeyi kurmayı unutmayın, onun yüzünden baya kayıp falan verdim. Şehrin adını cünüpistan olarak değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu arada patidekilerle ortak bir haritada başlayalım. EU West 1'de açtım ama istediğiniz yere gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

millet alıyor demek ki bi sorun yok

"sorun yok" ile "millet salak" arasında fark var :D

ha buradan da satın alanlar oldu alınmasınlar ama yani full DRM olan bir single player ve 50 binalık köy yönetme oyununa 60 dolar vermeyi tanımlamakta çok zorlanıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

repostsa eğer burdada dursun

bisi diyim mi, eger kanunen onumuzde ki yillarda sanal servislerde "magdur" kavramina dair net bir tanim koyamazlarsa daha cok bunun gibi vaka olur.."Pre-order" kelimesinin butun ozelligini hice sayilmis olmasini gectim, "refund chat log" baya bombaymis..Yemek siparisi verip yemeginizin bir turlu gelmemesi, yada mutfak yogunlugu nedeni ile yemeginizin bir ogun gecikmesi gibi bir durum bu aslinda...(istediginiz yemegin, gelecek olan yemekle isim ve genel goruntu disinda benzerligi olmamasi ni geciyorum). Onumuzde zorla herbir halt online olacak gibi kacari yok zaten...hani iyi/kotu birsey bu tartisilir, ama neticede bunun gibi epic sicis yasandiginda hali altina atarak gecistiririz mantigi cok tatsiz.

Yani tropico tadinda bende bir bakip oynayasim var ama 30$ dan fazla vermem gibi gozukuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...