Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 en azından "birşey yapmadık" demeyiz. "There was an error submitting your form. Please try again later." dafuq.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahaha and future games çok iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Server, error bilmemkaç ve DC problemleri türevlerinin zamanla düzelebileceğini varsayıp onları bir kenara ayırırsak, eski oyunların ruhunu ne kadar verebilmiş bu yeni SimCity? Beni asıl ilgilendiren kategori puanı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hadi oyunu aldık originden indiremiyorum siz nasıl indirdiniz de oynuyorsunuz biri yazsın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 repostsa eğer burdada dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oyun iyi, alan küçük, vpn ile amerika ip'si ile download edebilirsin. drm korkunç. oynanmıyor bile hala neredeyse 3 gün oldu. kullanıcı da öğrenmiyor anladığım kadarıyla. DRM'in ne olduğu belli, ne olacağı belli, parayı bunu bilerek verdik. o kadar publicity çıktı "drm şöyle kötü böyle kötü" diye, oluşucak sorunlar ortadaydı. qq yapmanın bir anlamı yok, biliyorduk zaten böyle olacağını, niye millet bu kadar şok olmuş durumda anlamıyorum. sektörün geleceği de budur ayrıca. tek tek bütün oyunlarda bu trajediyi yaşamaya başlıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 3.5 saatir falan oyundaydım şimdi çıktım bikaç birşeyi patchlediler sanki iyi oldu, 2 şehrime başladım alışınca oynatıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 alalım mı yaw, çok arada kaldım emperyalist güçlerin ekmeğine yağ sürmek istemiyorum, öte yandan içimde ki çevre mühendisi al lan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 amerikan vpn iyle bile girdiğimde pre order olarak duruyor accountumda yooook mu bi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 eskisi kadar zor değil, 2 sıra ev yapınca kara geçiyorsunuz hemen, bide bu okul polis vb binaların bütçelerine müdahale edilmiyor sanırım eskisi gibi (yada bende açılmadı henüz öle bişi), ufak tefek buglarda var arada, düzeltirler heralde bikaç güne ama. bide ticaret işleri iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 indirimle bile 50 dolar falan oyun gmg de. coook pahalı bi ara bi yerlerde 20 falan olursa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 vpn falan kullanmadan indirdi. Hiç problem yaşamadım indirme konusunda, ama işte login falan konusunda problem yaşadım. Başka probleme denk gelmedim daha. Pek zor değil gibi oyun. Yalnız zombie istilası başladı oyunun ilk yarım saatinde, nüfusun yarısı telef oldu. Bir de agresif şekilde büyümeyi sevmediğim için nüfus ve para konusunda yavaş gelişiyorum. Aklınızda olsun itfaiyeyi kurmayı unutmayın, onun yüzünden baya kayıp falan verdim. Şehrin adını cünüpistan olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Bu arada patidekilerle ortak bir haritada başlayalım. EU West 1'de açtım ama istediğiniz yere gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ufak bir yama gelmiş acaba nedir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi ota boka aktivistlik yapan internet halkı şu ea'ya boykot yapmaya kalksa ya bi. ya da Sony'ye olduğu gibi bolca hacklense şu mal herifler... 2 gram bi eğlence var onu da piç ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 millet alıyor demek ki bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 EU West 1 Full EU West 2 Available EU East 1 Busy EU Easy 2 Full Oyunun EU'da çıkmamışkenki hali. Full olunca giremiyorsun bile. Demek ki yarın SimCity oynayabilmek için önceden kuyruğa girmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi 15 milyon şehir kurulmuştu bu sabah yanlış hatırlamıyorsam... 15 milyon. bir kişi 3 tane kurdu desen şu sorunların arasında, hadi 5 tane olsun, 3 milyon eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 swtordan emekli olan 180 tane falan server olcaktı onları koysunlar dfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 akp nie yüzde 50 aldı demek gibi bişi ea oyunları niye satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Osuran_boğa said: millet alıyor demek ki bi sorun yok "sorun yok" ile "millet salak" arasında fark var :D ha buradan da satın alanlar oldu alınmasınlar ama yani full DRM olan bir single player ve 50 binalık köy yönetme oyununa 60 dolar vermeyi tanımlamakta çok zorlanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ilerde bütün oyunlar böyle olacak muhtemelen, o 60 dolarlar harcanacak, acıta acıta =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu kadar satın alan olduktan sonra. Büyük haritalar ancak ve ancak dlc ile gelir. Gerçi geleceği bile meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Myshkin said: ilerde bütün oyunlar böyle olacak muhtemelen, o 60 dolarlar harcanacak, acıta acıta =/ sanmıyorum, valve'ın gittiği yol başarılı olacak. Şİrketler oyuncuların yarattığı değerden para kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 reampage said: repostsa eğer burdada dursun bisi diyim mi, eger kanunen onumuzde ki yillarda sanal servislerde "magdur" kavramina dair net bir tanim koyamazlarsa daha cok bunun gibi vaka olur.."Pre-order" kelimesinin butun ozelligini hice sayilmis olmasini gectim, "refund chat log" baya bombaymis..Yemek siparisi verip yemeginizin bir turlu gelmemesi, yada mutfak yogunlugu nedeni ile yemeginizin bir ogun gecikmesi gibi bir durum bu aslinda...(istediginiz yemegin, gelecek olan yemekle isim ve genel goruntu disinda benzerligi olmamasi ni geciyorum). Onumuzde zorla herbir halt online olacak gibi kacari yok zaten...hani iyi/kotu birsey bu tartisilir, ama neticede bunun gibi epic sicis yasandiginda hali altina atarak gecistiririz mantigi cok tatsiz. Yani tropico tadinda bende bir bakip oynayasim var ama 30$ dan fazla vermem gibi gozukuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sozlesme filan okumadan para basinca boyle oluyo iste, ama bizim hakkimiz kiiii diye herseyi reddedebiliyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar