Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Her gördüğüm peti tameliyorum ve tank olarak ayı sülalesi fena değil yani 4vs1de falan son ana kadar ayakta kalabiliyor. Zaten son anda hemen peti değiştirirseniz sorun olmadan yepyeni HPli petle devam edebiliyorsunuz. Özellikle 2. peti DPS yaparsanız bu tip agronun artık sizde oldugu tanka çok lazım olmayan son anlarda baya iyi damage verebiliyor jaguar falan kite yapıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Nasıl tameliyoruz ya. Link vermeyin anneye anlatır gibi anlatın. Ben farkında olmadan tamelemişim mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Şehir dışındaki mekanlarda, yeşil isimli Juvenile xxx xxx görürsün hayvanları. Yanına gidip charm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 WvWvW ve dungeonlar için bir support ranger build hazırlayayım dedim.Baya kullanışlı ve eğlenceli geldi bana.Hafif shaman tadında oluyor. http://www.gw2build.com/builds/support-ranger-support-ranger-6618.html Pet olarak blue moa ve red moa kullanırsanız iyi olur.Biri alan protection buff veriyor biri alan fury buff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Buildi değiştirdik biraz guilddeki diğer ranger arkadaşla.Yukardaki builde ekledim değişiklikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bende full trap build yaptım baya keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben spvp için şunu kullanıyorum pet'ine kadar anlatmış. http://en.gw2codex.com/build/16901-90-win-rate-guaranteed-pro-ranger-spvp-and-tourney baya bi survivor build 1v1'de hiç yatmıyosun en fazla topukluyosun. Yalnız bu mesmerler beni deli ediyor adam yerde can çekişirken bile ilizyonları oluyor.Hangisini öldürücem diye bakınıyosun zaman kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bi mesmer aç, o zaman daha kolay anlıyorsun neler yaptığını. çok sürmez keşfetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesmerin gerçeğini bulmak kolay clonelar sadece oldukları yerde 1. skill spamlıyor. Yerde de kafasında mark oluyor gerçeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 akli olan mesmer iluzyon acinca hareket etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hiç hareket etmemesi lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bende şimdi deniyim bakalım bu buildi bişiye benzeyecek mi? AH açılsa da itemları dizsek :P Bu arada Spvpye girmeden evvelki silahlar ne ise ona göre setini dizip alıyor değil mi SPVPye. Masticore said: ben spvp için şunu kullanıyorum pet'ine kadar anlatmış. http://en.gw2codex.com/build/16901-90-win-rate-guaranteed-pro-ranger-spvp-and-tourney baya bi survivor build 1v1'de hiç yatmıyosun en fazla topukluyosun. Yalnız bu mesmerler beni deli ediyor adam yerde can çekişirken bile ilizyonları oluyor.Hangisini öldürücem diye bakınıyosun zaman kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yukardaki buildde pet konusunda kesinlikle support pet kullanmayın 2 sini birden.Biri mutlaka blue veya red moa olsun ancak main petiniz herhangi bir kuş olsun.Hawk veya raven iyi oluyor.Çünkü traitlerde yaptığımız değişikliklerde petin critlerde %30 fazladan damage yapması için trait açtık.Kuş türündeki petler daha fazla precisiona sahipler.Bu sayede daha fazla damage yapıyorlar.Hatta bu traitle birlikle sizden daha fazla damage çıkartıyorlar.Bu sayede sizde supportla damagei aynı anda yürütebiliyorsunuz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sorması ayıptır ama bu sigil ve runeları Spvp alanında nerden alıyoruz veya yüklüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Merchant'lar, ikinci tab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Biraz alkollü olarak denedim tam buildi ve tamamen bilinçsiz olarak tuşlara basarak 1 veya 2. oldum bütün maçların sonunda yani bilerek oynayabilsem demek ki güzel bir build ama tek kelime ile ne yaptıgımı anlıyorum nede biliyorum. Biraz alışmak lazım hayatı lonbow yanı 2h sword ile gecen biri olarak. Potansiyeli kesilikle yuksek ama oynamadan evvel baya alısmak lazım kesinlikle. http://en.gw2codex.com/build/16901-90-win-rate-guaranteed-pro-ranger-spvp-and-tourney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yok ama kesin benim için bişi var wowda da mesela insanlar warlock u fire ile oynardı ben ilk gunden hala affliction oynarım bunda da bildigim combnasyon longbow yanı longsword oynıcam gibi duruyor. En azından ne yaptıgımı biraz bileyim. Birine dalarken cok guzelde biri bana dalarken ciddi ciddi tekken oynar gibi butun tuslara basıyorum hehe bu shortbow yani axe horn combosunda. Bildigim yoldan şaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 koyduğun build iyi bir build değil yalnız. utilityleri falan baya kötü seçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Quickening Zephyr almadan ranger oynanmaz. DPS ni iki katina cikartiyor. Ayrica bir suru chill ve slow olan bir build, entangle yerine Rampage as one alabilirsin. Rampage as one+ Quickening Zephyr=win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 greatsword üzerinden pve farm yapabileceğim bi build var mı ya kendim bi tane yaptım da shotbow acayip bayık arkaya geçmesi de mesele oluyo ayı aggro alamıyo. veya sword dagger poison build? sword torch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Absolut said: Biraz alkollü olarak denedim tam buildi ve tamamen bilinçsiz olarak tuşlara basarak 1 veya 2. oldum bütün maçların sonunda yani bilerek oynayabilsem demek ki güzel bir build ama tek kelime ile ne yaptıgımı anlıyorum nede biliyorum. Biraz alışmak lazım hayatı lonbow yanı 2h sword ile gecen biri olarak. Potansiyeli kesilikle yuksek ama oynamadan evvel baya alısmak lazım kesinlikle. http://en.gw2codex.com/build/16901-90-win-rate-guaranteed-pro-ranger-spvp-and-tourney Build gayet başarılı bir kaç ufak ayarla süper roamer oluyor.Pointte beklerken warhorn yerine torch al mobil durumda warhorna geç.Marksmanshipteki 5 puan Natures magice vermeni tavsiye ederim.Rakibi stomplarken direk f4 ile pet swaplarsan 2 sanıye quickness kazanacagından kolay stompluyorsun.Rampage as One da aynı şekilde takım dövüşlerindeki stomplarda çok etkili. Pet'de stalker yerine bear alırsan condi removal kazanıp, wildernes survivaldaki bir traiti boşa çıkarabilirsin bu sayede "Hide in Plain Sight" traitini alabilirsin.Yine Wildernes survivalda ilk major trait olan "shared anguish"i de alabilirsin 90 saniyede bir break stunın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 oyun ilk aldığımda çok kasıyodu da şu an baya iyi, driver update falan yaptım bi ara öyle düzeldi heralde ranger kasıyorum şimdi level 20'nin sonlarındayım, eventten evente gidiyorum çılgın xp geliyor ya, olay event farmlamakmış meğersem. bi de melee ranger çılgın atıyor çok ilginç, sol elimde kılıç sağ elimde meşale herkesi kırıyorum maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar