Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayoveyr oyunu yazmaktansa wowun kodlarını satın alsa sonrada silahları tüfek laytseybır ile değiştirse de olurmuş kasmalarına gerek yok merak ediyorum sonu ne zaman gelecek.
Mesaj tarihi:
Sam said:

artık maçı kaybedene ciklet veriyorlar comm yerine, kazanmayana ekmek yok. republic'e bayağı kazık atılmış heh.

5 healer girmesinler artik wzlara o zaman ehehehe
Mesaj tarihi:
"ya bu neden böyle saçma yapılmış" dediğim şeylerin %90'ını filan düzeltmişler, legacy imiş fp imiş onları geçtim de AH penceresinin envai çeşit dingiliği, olmadık yerlerde fırlayan crewskill pencereleri, dandik ui, alt+tab'leyince ses gelmemesi vb milyon olayı nihayet düzeltmişler.

oyun ilk çıktığında o saçmalıklar olmamalıydı zaten, 6 ay neyin testini yapmışlar anlamadım. sadece bana test ettirseler 1 ay, ben söylerdim şu yamada olması gereken şeyleri oyun çıkmadan. aklın yolu bir.

grafik atlasını maxlayınca da fps filan düşmüyor, uyutmaya çalıştılar milleti lol.
Mesaj tarihi:
story mode 16m bu gece bitirdik, 4 bossda cidden çok güzel olmuş, pazar günüde hard mode var bakalım.

bir çok saçma sapan ufak tefek hatalar fixlenmiş.
Yeni craft sistemi çok çok iyi olmuş.
pvp dengesinide oturtular 1-2 haftaya , muhtemelen çok ağır nerf gelir guardian/juggera
  • Yeni Oluştur...