Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 karides yönetirde onuda iyice temizletmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mr_Hand said: Hatta tavukla daha güzel oluyo. hardallı falan pişiricen böle. mis. onun da tutosunu sizden isteriz bi ara efenim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Soslu tavuk da olunca hakkaten mükemmel oluyor, şu haliyle de baya iyi gözüküyor ama +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 nefismiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 nüfusuma alıyorum seni tez vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 etsiz yemem bunu. akşam deniycem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 tavuklusundan yap sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 dana bonfile ile güzel olur bu, biraz daha baharat tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Kojiroh said: http://www.fanfang.com.tr/images/urun/pilav_eriste/53_singapureriste.JPG SWEET MOTHER OF JESUS bu arada eriştelerin solucan, diğer aksesuarların da karafatma, börtüböcek olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 iyimiş,canım çekti evdekilere yaptırayım bahaneyle sebze yemiş olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Şu an yapıyorum, nihai notu yedikten sonra vericem sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Gayet iyi abi, 9.5/10 0.5 puan da kendi suçum, malzemelerden bazıları eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 afiyet olsun :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bunların her birinin pişmesi ne kadar sürüyor? Noodle, sebzeler, sonra sebzeler+noodle birlikte kaçar dakika pişecek? Yanında tavuk ta pişiricem de zamanlamayı ayarlayamadım önce hangisine başlıycam hangisi ne kadar pişecek filan kestiremedim. Tavukları ne zaman pişirmeye başlıyim? Bir de önce tavukları pişirip kenara alıp sonra sebzeleri hazırlayıp noodle da piştikten sonra hepsini tek tavada mı ısıtsam daha iyi olur yoksa tavuklarla sebzeleri birlikte mi yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Filiz'in eriştesini kullandım ben, 10 dk fln alıyor işte max 15 olsun su kaynıyor fln dersen. Sonra yağ kızdırıyosun biberler zaten hemen kızgın yağda halloluyor, soya sosu ile soğan ekledim ben birde, aradakileri bilmiyorum kaç dk oyalandırır da. Totalde 20 dk fln max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ben de dun yaptım, tavuk eti kattim hatta 9 numara oldu.. 1 puani tavuklari az pişirdgmden kırdım.. noodle ı malzemeye ekledıkten sonra 1dk atesin üzernde cevir yeter,onlarla tekrar pişmiyor soncta. böyle lezzeti gecicek kadar karıstr biraz yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 makarna zaten 6-7 dakikada pişen bişey. sebzeler de çok kısa sürede pişiyor. yemeği hazırlarken en çok zamanı sebzeleri doğrarken harcıyorsun. tavuk için de net bir bilgi veremem, ama şöyle bi kolaylık yapabilirsin. tek porsiyon olarak pişir, ilk seferde tavukları 2-3 dakika sotele, sonra sebzeleri tarifteki gibi ekleyerek dene. memnun kalmazsan diğer porsiyonlarda gerekli düzenlemeyi yaparsın. ya da tavukları ayrı bi tavada kızartarak mantarlarla vs. beraber ekleyebilirsin, soya sosu ve sebze suyu bulaşsın iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Sos yayılsın diye işte o da evet. Tekrardan tebrik ediyor, ve ders çalışma safhasına lezzetli bir yemek ile doymuş şekilde geçmemi sağladığın için teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürler gittigidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yarın yapıcam ben de aklımdan çıkmış . adını da stimpak noodle koyucam nesilden nesile aktarıcam. kendi neslim olmasa da yeğenlere falan öğretirim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 az önce yaptım bunu, mükemmel oldu. önceden tavukları bol yağda pişirdim, sonra altını kıstım(ideal şartlar altında noodle ları pişirdiğim sırada direkt sebzeleri tavuğa karıştırıcaktım da sebze kesme işini yetiştiremedim o yüzden kısmak gerekti) sonra geri kalanını tarifteki gibi yaptım. malzemesini de bol bol yaptım ki her seferinde uğraşmıyim, şimdi 1 er tencere noodle ım ve sebzeli tavuğum var, 4-5 öğün bundan yerim artık^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 eheh afiyet olsun ^^ copry said: yarın yapıcam ben de aklımdan çıkmış . adını da stimpak noodle koyucam nesilden nesile aktarıcam. kendi neslim olmasa da yeğenlere falan öğretirim^^ stimpak noodle koyma, yeğenlere öğreticeksen teyze noodle'ı olarak bilinsin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ev ocağında yapılan noodle noodle değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Arkadaşın bire bir tarifi ile yaptım. İlk denememdi. Dışarda yediklerimin yarısı fiyatına bir tencere yedim. İnanılmaz güzeldi buyrun ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 copry said: yarın yapıcam ben de aklımdan çıkmış . adını da stimpak noodle koyucam nesilden nesile aktarıcam. kendi neslim olmasa da yeğenlere falan öğretirim^^ Bize de yabmalısın bence. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yaparım tabi ki de ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar