tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 doğru lan aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hahahahaha komik sorular sorup aşmış bir adamın neler hissettiğini öğrenmeye çalışıyor. o herşeyi aşan adam işte o duyguyu yaşamak için her şeyi aşıyor. bu kadar kolay anlatmam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sen de jazz çalarak kız düşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 PrudenT said: hayir sana niye batiyo ki onu anlamadim adamin o sekilde o kizi "dusurmesinin" sacma oldugunu dusunuyosan, boyle seylerden prim yapmıyosan, boyle seylere "dusen" kiz da sana gore degildir zaten adam mutlu kiz mutlu sanane yani sdf şarap var gitar var kızlar da geliyo detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 jazz zor yaa, bir kaç metod kitabı aldım ama sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 harranda gitar vardıda bizmi kız düşürmedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkandakiahtapot said: bir konuda iyiyseniz, çoğu zaman o kafayı aşmış oluyorsunuz. ben bu konuda prim yapmayışımı buna bağlıyorum. of adam resmen intihar etmiş şu mesajla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Klasik değil, akustik olması lazım o gitarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://troll.me/images/pinkie-pie-party/this-thread-is-now-about-ponies.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bende pilli amfi alıp yeşilliklere gideyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkan madem prosun tam kız düşmek üzereyken gitarı eline alıp kızı üstün musicianship yeteneğinle etkileyebilirsin, zira provocation skillin de yüksek açtığın konudan görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sparkcaster said: PrudenT said: hayir sana niye batiyo ki onu anlamadim adamin o sekilde o kizi "dusurmesinin" sacma oldugunu dusunuyosan, boyle seylerden prim yapmıyosan, boyle seylere "dusen" kiz da sana gore degildir zaten adam mutlu kiz mutlu sanane yani sdf şarap var gitar var kızlar da geliyo detected anlamadim bunu, cimlerde gitar calan konumuna mi dustum noluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 skill'im o heriflere göre çok iyi tabii. ama bir death metal solo gitaristi kadar da iyi değilim. gerçi gelişmekteyim ben, 2 seneye o kıvama gelirim herhalde. önümüzdeki günlerde solo cover videosu çekme planım var, çekersem buraya da koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yannız başlık efsane şikayet eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 leadman diye bi liseli vardı o mu yoksa bu ahtapot ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 death metal solo gitaristi olmak çok süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Aluriel said: leadman diye bi liseli vardı o mu yoksa bu ahtapot ya evet o. ciddiyim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi ayni anda 2 epic topic cok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 7thBreath said: sanane bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 evet ben oyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 NolaxThensbane said: http://troll.me/images/pinkie-pie-party/this-thread-is-now-about-ponies.jpg hah mlpciler de geldi tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkandakiahtapot said: bugün okula giderken kampüsün yeşilliklerine oturmuş klasik gitar eşliğinde şarkı söyleyen 4 adet erkek vardı. hala var bunlar yaa, olacak iş değil. Hoş geldin Leadman. Bakalım bu acc ne kadar dayanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://oi51.tinypic.com/2akgpqq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 zor ya valla. adam müzmin liseli. ne diyelim allah kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 "bir konuda iyiyseniz, çoğu zaman o kafayı aşmış oluyorsunuz. ben bu konuda prim yapmayışımı buna bağlıyorum." said: said: ya şimdi mesela bir konuda aşmış bitirmiş bir adam olduğunuzu varsayın (ben kesinlikle öyle değilim) Olaya bir virtüözmüşçesine girip sonra eh işte kendimce iyiyim diye sıyrılamazsın ayrıca DEATH METAL SOLO GİTARİSTİ? Birde zahmet olmazsa en iyi şekilde icra ettiğini düşündüğün bir parçanı bizle paylaşırmısın plx? sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar