reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 artik bunun acikliga kavusmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sağ seçenekleri ortaya dökerken kararı veren soldur. Sol döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sol tık sürekli ezilen ve yükü omuzlarında barındıran bi parça olduğu için yorgun. Ama sağ tık öyle mi? İlk günkü gibi dinç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Orta tık benim en çok kullandığım. Tabları onla açıyorum, tabları onla kapıyorum, linkleri onlar açıyorum, bookmarkları onla kaydediyorum... Orta tık döver. Anket bojuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Windows'ta sağ tıkla sol tıkın yapabildiği herşeyi yapabilirsiniz. O yüzden kazanan sağ tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sağ gösterip sol sallıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ilk sağ sol ideoloji esprisi yapana dürüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sağ seçenekleri sunar.Zor kararı sol verir.Bide ben solağım , sola karşı sempatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sol tık döver tabi mouse kullanmadanda bilgisayar kullanılabilir, sadece kısayolları ezberlemek biraz zaman alır. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sağ tık underrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 solcu olduğumdan sol tık. ama sağlağım işte tüm ikilem orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ren said: ilk sağ sol ideoloji esprisi yapana dürüm var. Yalnız ankete bakılırsa sol tek başına iktidara gelecek gibi, ülkemiz için büyük gelişm...(burda silah sesleri başlıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bende sol tuşun yanında ufak bi tuş daha var, tek tuşla çift tık yapmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 scroll gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 aynı anda kullanıyorum ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 teyze mouse mu kullanıyorsun heralde biliyorum o mouseları asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Norak said: bende sol tuşun yanında ufak bi tuş daha var, tek tuşla çift tık yapmak için anneme lazım ondan . iki tıkı arası 7 sn . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sol bu arada. tek yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar